macko74 03.01.07, 23:44 wlasnie czy owe nie wypadaja gdzies teraz na poczatku roczku ??? Jesli tak to trzeba jakies sto lat zaspiewac, a w operecie jakies piwo wypic za szanownego zdrowie... Czekam na odzew ;-) Macko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: Urodzinki admina .... 03.01.07, 23:48 Jestem za a nawet przeciw....wazeliniarze Odpowiedz Link
agakoza1 Re: Urodzinki admina .... 04.01.07, 00:15 Marxx, kiedy masz urodziny? Ja 7-go. Odpowiedz Link
marxx Re: Urodzinki admina .... 04.01.07, 00:24 Najpiekniejsza data we wszechswiecie 23 stycznia...Tego dnia tez urodzili sie: Da Vinci, Gandhi, Mandela, Rembrandt, David Bowie, Mozart, Bach, Einstein, Bulchakow, Scorsese, Kubrick, Karol Wielki, Kofi Anan, Jerzy Waszyngton, Sokrates, Platon, Archimedes, Curie Slodowska, Michal Aniol, Eugène Delacroix, Thomas Alva Edison, Tesla, Henryk Sienkiewicz, Arthur Schopenhauer, Chopin, Kopernik, Miles Davies, Churchill, Pele, Irena Szewinska, Margaret Thatcher ...i wielu innych Odpowiedz Link
gdansk70 Re: Urodzinki admina .... 04.01.07, 00:41 A Kopernik byla kobieta!!!! btw ale Ty stary jestes... Odpowiedz Link
marxx Re: Urodzinki admina .... 04.01.07, 01:01 To Ty stary jestes nie ja. Ja jestem mlody.....7 i pol roku Odpowiedz Link
harajukugirl Mrs. Marxx .... 05.01.07, 08:41 ...No juz bardziej dostojnego grona byc nie moze ;).... Wszystkiego najlepszego... wiek masz bardzo fajny i go nie chowaj :)... Milo sie przylaczyc tu... nie uzywam GG. Uszanowanie. Odpowiedz Link
evek Re: Urodzinki admina .... 04.01.07, 04:42 no to najpierw twoje zdrowie swietujemy!!! :O) Odpowiedz Link
homerowy_beret1 Re: Urodzinki admina .... 04.01.07, 09:26 Szto lat, szto lat niech zyyyjee!! Odpowiedz Link
marxx Re: Urodzinki admina .... 03.01.07, 23:51 O Boze moja wizytowka :( Chyba podaze za rewolucujna moda i skasuje mozliwosc podgladania wieku w wizytowce... Odpowiedz Link
macko74 Re: Urodzinki admina .... 04.01.07, 17:28 To zaczynamy od agi tak ;-) To kiedy spotkanko ? Odpowiedz Link
ubukrool Re: Urodzinki admina .... 04.01.07, 19:20 ...urodziny... to juz kiedys bylo...jakos sie wtornie na tym forum robi.. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12786&w=19758575&a=19758575 Odpowiedz Link
evek Re: Urodzinki admina .... 04.01.07, 19:44 ty Ubu nie narzekaj! ;O) jak jest okazja to trzeba swietowac! i juz :O) Odpowiedz Link
marxx Re: Urodzinki admina .... 04.01.07, 23:02 Co ja zrobie ze mam urodziny kazdego roku :) A co do okazji aby poswietowac kazda okazja jest dobra...Tylko moze bez tego Oskara za caloksztalt tfurczosci. Odpowiedz Link
evek Happy Birthday Adminie!!! :O) 23.01.07, 17:04 no i wreszcie nadszedl ten dluuuugo oczekiwany dzien, kiedy kazdy foremek i kazda foremka moze to powiedziec - glosno i wyraznie: HAPPY BIRTHDAY ADMINIE MARXXIE!!! :O) slowem... ile to dzis ci stuknelo?! ;O) ale nie wdajac sie w szczegoly - zdroofka! radosci! porzadku na forum! slonca na co dzien! i spelnienia marzen! i czego tam jeszcze chcesz - niech sie spelni! wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! (to ktore to?! ;O)))))) Odpowiedz Link
dygresja1 Re: Happy Birthday Adminie!!! :O) 23.01.07, 17:09 :) Widzę,że i inne Koleżanki miały co "wykopać" pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
marxx Danke! 23.01.07, 23:49 No i sie wydalo :) Chyba zaczne swietowac urodziny jak za dawnych podstawowkowych lat przystalo, jedzac syty tort i zapijajac oranzada. :) Dzieki za wszystkie zyczenia te napisane i te wymruczane pod nosem, dziekuje tez za te wyrazy typu %^#$ &@ * $@%& !!! Dziekuje i nawzajem. Rozczulilem sie, ja jako Wasz Zastepca Ojca Dyrektora i zaprawde powiadam Wam , nadejdzie ten dzien, kiedy to i ja bede zyczyl Wam wszystkiego najlepszegooooo. Pozdrawiam tez i Ciebie i Ciebie i Ciebie i Ciebie...I jest mi milo do kwadratu ze kolezanka Dygresja zyje ...Huraaaaaaaaaa! A teraz juz koncze bo ide sie upic z rozpaczy. Wasz na wieki wiekow amen m Odpowiedz Link
aniabuzuk Re: Spoznione... 24.01.07, 17:08 ...zyczenia urodzinowe. Wszystkiego najlepszego i oby Ci sie dzieci rakiet nie czepialy. Odpowiedz Link
macko74 Happy Happy... 25.01.07, 02:57 Oficjalnie to Ci pozycze jak sie spotkamy ;-) na razie tylko : "101 dalmatynczykow, 1001 upojnych nocy, 1001 drobiazgow, 100% pewnosci, 7 wspanialych, 4 pancernych, 2 setek i zakaski, strzalu w 10 oraz 1 000 000 buziakow w dniu Twojego swieta zyczy Ci... Macius :-) " Odpowiedz Link