agakoza1 18.06.07, 16:29 Ale wczoraj Lady Pank dalo ciala na polskim pikniku. Panasewicz nie przyjechal, na scene wyszedl Borysewicz z jakims gitarzysta i cos tam brzdekali. Porazka... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muss_ka Re: Lady Sucks 18.06.07, 17:40 bylam, widzialam, slyszalam... zgadzam sie ze porazka Odpowiedz Link
evek Re: Lady Sucks 18.06.07, 20:21 napiszcie troche wiecej szczegolow! jako, ze olalam swojego firmowego piknika to nie mialam "przyjemnosci" ogladania tego pana... zreszta, kto zaprasza kogokolwiek z Lady Pank po tym, co ostatnio o nich pisza w mediach... w kazdym razie - prosze o szczegoly! ;O) Odpowiedz Link
agakoza1 Re: Lady Sucks 18.06.07, 22:13 koncert nazwalabym brzdekaniem. muzycy brzdekali i cos pod nosem spiewali, a do tego polowe nawet nie z repertuaru Lady Pank, tylko np Elvisa. oczywiscie nie obeszlo sie bez przeklinania ze sceny - super! szczegolnie, ze wiekszosc to rodziny z dziecmi! Caly ten wystep odebralam jako jakas pogarde, chociaz ja nie z tych obrazalskich A przeciez mogli zaspiwac z 10 fajnych piosenek i wszyscy byliby szczesliwi. Odpowiedz Link
evek Re: Lady Sucks 18.06.07, 22:28 agakoza1 i muss_ka nie macie moze jakichs zdjec Borysewicza z tego koncertu?? wrzuccie na: forum_chicago@yahoo.com opublikowalibysmy na blogu forumowym! ;O) Odpowiedz Link
muss_ka Re: Lady Sucks 19.06.07, 20:23 evek zdjec nie robilam. Mam jedno lub dwa. Nie to mi bylo w glowie. Moze szkoda. Odpowiedz Link
marxx Re: Lady Sucks 18.06.07, 21:08 Przed impreza reklamowali ze przyjezdza sam Borysewicz. Pewnie byl tanszy niz caly zespol. Odpowiedz Link
evek Re: Lady Sucks 18.06.07, 22:27 albo reszta nie byla w stanie dojechac! ;O) czytalam ze dwa dni temu recenzje z koncertu Lady Pank w Opolu i to byla porazka :O| skonczyli sie chyba... Odpowiedz Link
monikaw666 Re: Lady Sucks 18.06.07, 22:54 Bylam pod sama scena.Borysewicz przyjechal tak spity,ze wyciagali go z limuzyny,probowali otrzezwic i blagali zeby laskawie wszedl na scene.Wszedl,a jak,Posadzili go na jakims zydlu,dali gitare do reki.Obok sasiadl inny z gitara(nie wiem kto to byl)i to ON spiewal i gral,a Borysewicz sobie siedzial obok i trzezwial.Ludzie byli wsciekli,strasznie gwizdali.Wiec cos tam zaczal spiewac.Spiewa,spiewa i nagle dup mikrofonem i on sobie idzie.No naprawde.Zaczely sie wrzaski zeby "lac na biala limuzyne"-nie wiem,moze ktos to uskutecznil;)Ogolnie piknik byl fajny,w ladnym miejscu,i pomimo ze bylo duuuuzo piwa ,nie bylo takiego "bydla" jak to bywalo w Schiller Park . Odpowiedz Link
marxx Re: Lady Sucks 18.06.07, 23:07 Az szkoda wydanych pieniedzy na takiego dziada...Chociaz jak jest trzezwy to niezly z niego gitarzysta. Odpowiedz Link
gdansk70 Re: Lady Sucks 18.06.07, 23:56 a tez mialem sie wybrac bo znajomy 2 beczki piwa tam wiozl ,niestety malowanie lazienki wygralo w ten weekend! a moze stety? Odpowiedz Link
marxx Monika i Agakoza 19.06.07, 16:58 Sprawdzcie poczte, macie moznosc wczytywania zdjec na Forumowym blogu. Odpowiedz Link
agakoza1 Re: Monika i Agakoza 19.06.07, 17:05 dziekujemy:) zdjecia juz wyslalam na forumowego maila, ale jak na bloga wejsc to nie mam pojecia:) Odpowiedz Link
marxx Re: Monika i Agakoza 19.06.07, 17:07 Potrenuj...Sadze ze warto, bo bedziesz pisala pod swioim nickiem, bedziesz mogla napisac w komentarzach co chcesz .....same plusy :) Jak bedziesz miala problem, to napisz na forum Odpowiedz Link
marxx Re: Monika i Agakoza 19.06.07, 17:19 no i mozecie pisac na forum zamknietym. Nie ze to jest jakis mus albo nobilitacja, po prostu czasami cos takiego sie przydaje, emaili nie trzeba wysylac a teksty zostaja w miare zamknietym gronie :) Odpowiedz Link
evek Re: Monika i Agakoza 19.06.07, 21:43 ale nie ma zadnych zdjec na FORUMOWYM MAILU :O(((( Odpowiedz Link
agakoza1 Re: Monika i Agakoza 19.06.07, 22:02 wyslalam jeszcze raz, moze cos popitolilam wczesniej. Odpowiedz Link
agakoza1 czyj blog? 19.06.07, 23:44 "niesekretny dziennik" - kto to pisze? pewnie wszyscy wiedza oprocz mnie:) Odpowiedz Link
marxx Re: czyj blog? 19.06.07, 23:50 na dole kazdego wpisu jest jej podpis Lonelystar kolezanka z Chicago. Ma bloga ale nasze forum to raczej tylko wzrokiem przelatuje. Odpowiedz Link
agakoza1 Re: czyj blog? 19.06.07, 23:59 Jak to mawia Carlos Mancia : 'tytyry!' Dzieki za info:) Odpowiedz Link
evek Re: czyj blog? 20.06.07, 02:42 a ja widzialam kolezanke LONELYSTAR na zywo! ;O) fajna jest! :O) tylko ostatnio tego bloga cos rzadko pisze :O( Odpowiedz Link
evek Borysewicz na blogu ;O) 20.06.07, 02:43 dzieki agakoza1! zdjecia dotarly! nastepnym razem moze juz sama wrzucisz?? ;O) a teraz - do ogladania! Odpowiedz Link
radarek123 Re: Borysewicz na blogu ;O) 20.06.07, 03:14 Co chcecie, dobrze wygląda. Sam bym chciał tak mieć po połówce :-) A tak w ogóle to trochę porabany pomysł zapraszać samego Borysewicza , co on niby miał zrobić sam z gitarą nawet jakby był trzeźwy... Chyba że jakieś unplugged czy coś, a że żenada to widać nawet na zdjęciach, chociaż jakies video by się przydało ... Odpowiedz Link
evek Re: Borysewicz na blogu ;O) 20.06.07, 05:20 ze zdjec wynika, ze ktos nagrywal... szkoda, ze nie wpadl na pomysl, zeby wrzucic na YouTube na przyklad... taki material sie marnuje ;O) Odpowiedz Link
ladybug Re: Lady Sucks 20.06.07, 13:51 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1587&news_id=154669&scroll_article_id=154669&layout=1 &page=text&list_position=1 Odpowiedz Link
monikaw666 Re: Lady Sucks 20.06.07, 15:05 Fragment z jednej plotkarskiej strony (najbardziej podoba mi sie zakonczenie;)): "....W ostatnią niedzielę (17 czerwca) muzycy Lady Pank mieli koncertować w Chicago. Na piknik lokalnej stacji radiowej przybyli spóźnieni ponad godzinę, a Jan Borysewicz na scenę wszedł podpity. Wcześniej muzycy zdążyli się jeszcze powykłócać o stawki (żądali podwyżki). Kiedy już zagrali 5 piosenek (niepełnych, po 1 zwrotce) zeszli ze sceny, na co niezadowoleni Polonusi odpowiedzieli okrzykami. Muzycy na krótko wrócili do koncertowania, ale wyraźnie nie zależało im. W finale jeden z widzów rzucił w Borysewicza kiełbaską z grilla..." Odpowiedz Link
radarek123 prawdziwie polskie wędliny do kupienia Chicago :-) 20.06.07, 20:18 Poczytajcie tutaj : www.plotek.pl/plotek/1,78646,4238381.html biała limuzyna, 5000, pokłocił się z dziewczyną, dośpiewajcie sobie sami - ktoś to musi mieć nagrane, pleaaaaase !!!! :-))) Odpowiedz Link
agakoza1 Re: Lady Sucks 20.06.07, 20:12 ooo.. tak! zapomnialam napisac o kielbasce! :) niestety rzut nie byl zbytnio trafny, ale licza sie dobre intencje;) Odpowiedz Link
radarek123 Re: Lady Sucks 20.06.07, 20:42 No właśnie ciekawe czym dostał - kabanosikiem, krakowską czy zwyczajną ? :-) Odpowiedz Link
marxx Re: Lady Sucks 20.06.07, 23:38 Jak ja nie lubie amatorow! Rzut kielbaska z grilla?!?!?! Rzuca sie profesjonalnie miseczka bigosu...Wtedy jest pewnosc ze cos doleci do odbiorcy! Odpowiedz Link