rhodeisland 10.11.07, 03:24 Mieszkam w kraju, ktory kocham. Robie to, co lubie. Uwazam, ze moj stan zdrowia i wyglad jest swietny jak na moj wiek (tzw. "sredni"). Jestem szczesliwa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Jestescie zadowoleni z zycia? Ja tak! 10.11.07, 03:25 cool :-) albo jak gdzies widzialam "kul" ;-) Odpowiedz Link
beatamc Re: a Ty, tamsin jestes szczesliwa? 10.11.07, 03:39 jest i to bardziej od Ciebie Odpowiedz Link
beatamc Re: Jestescie zadowoleni z zycia? Ja tak! 10.11.07, 03:58 tak, grunt to sie cieszyc z tego co mamy pl.youtube.com/watch?v=L5AwWVkOWbY Odpowiedz Link
magdread108 Re: Jestescie zadowoleni z zycia? 10.11.07, 18:16 Mieszkam w miejscu, gdzie nie jestem przesladowana ze wzgledu na wyznanie. Nie naleze to grupy ok. 700 milionow kobiet, ktorym nie pozwala sie cieszyc prawami czlowieka. Nie naleze do grupy 800 milionow ludzi na swiecie cierpiacych skrajny glod. Nie naleze do okolo miliarda osob zyjacych ponizej $1 dziennie... itd Poza tym: - ciesze sie zdrowym cialem, ktore pozwolilo mi na wydanie na swiat nowego zycia, - ciesze sie, ze dziele kazdy dzien z fantastycznym czlowiekiem, - ciesze sie, ze moje dziecko jest zdrowe, - ciesze sie, ze moge oddychac swiezym powietrzem, - ciesze sie, ze mam tyle sily i odwagi aby chcciec zmieniac swoje zycie. Na lepsze. Pewnie to nie wszystko, ale na pewno wiekszosc rzeczy. ktore sprawiaja, ze jestem zadowolna z zycia. Odpowiedz Link
inletka Re: Jestescie zadowoleni z zycia? Ja nie! 10.11.07, 18:18 Bo mieszkam w kraju ktory wcale nie kocham, Mimo iz prace swoja lubie to nie lubie osoby naprzeciwko ktorej musze siedziec co obrzydza mi prace a mimo iz jestem nienajgorsza to wolalabym byc jeszcze ladniejsza i miec mniej wlosow i wiecej zer na moim koncie bankowym. I hate my live. Moze nastepne wcielenie bedzie lepsze. Poki co ide pocieszyc sie ciasteczkiem. Odpowiedz Link
rhodeisland inletka smutne to, co napisalas 11.11.07, 06:44 Jesli nie mozesz zmienic kraju zamieszczania, ani pracy, to postaraj sie moze znalezc cos pozytywnego w swojej sytuacji. Zycie jest za krotkie zeby go nienawidziec. Trzymaj sie i mam nadzieje, ze ciasteczko bylo smaczne. Odpowiedz Link
rhodeisland "zamieszkania" oczywiscie. Jest takie powiedzenie 11.11.07, 06:50 "If you can't change your job, change your job". Prawie zawsze jest mozliwe. Odpowiedz Link
inletka nie jest tak zle 11.11.07, 19:52 Dzieki Rho za troske. Musze wyjasnic ze wlasciwie to zartowalam. Czasami zapominam, ze mowie do ludzi ktorzy mnie nie znaja i nie wiedza ze ja czesciej zartuje anizeli mowie prawde. Taka moja slabosc. Wlasciwie jakbym obecnie narzekala na zycie to bym bardzo grzeszyla. A jako katoliczka staram sie nie grzeszyc. Faktem jest ze nie lubie osoby siedzacej naprzeciwko ale to nie jest problem bo zastawilam sie tak ze wogole nawet nie widze ze tam siedzi. Na pewno gdyby mnie to przeszkadzalo to staralabym sie przeniesc w inne miejsce. Tak zartowalam. Jedynie prawda jest ze nie kocham tego kraju i juz. Nie da rady sie zmusic do milosci. Ciasteczko tez bylo prawda i niestety znowu diete diabli wzieli. Zawsze zostaje poniedzialek zeby znowu zaczac. Dzieki Rho i milego dnia. Odpowiedz Link
majenkir Re: 10.11.07, 21:59 Jestem bardzo zadowolona. Mam to o czym marzylam, a nawet wiecej. Tzn. zawsze chcialam borzoja, a teraz mam dwa i greyhounda na dokladke :))))). Ech, zycie jest piekne! Odpowiedz Link
happy_woman Re: Majenkir 10.11.07, 23:11 Przepiekne masz te psy.Dostojne i eleganckie. Jaka maja psychike? Napisz cos o tych pieskach. Odpowiedz Link
lucy58 Re: Majenkir 11.11.07, 03:53 happy_woman napisała: > Przepiekne masz te psy.Dostojne i eleganckie. Jaka maja psychike? > Napisz cos o tych pieskach. odpowiednia odpowiedz- na odpowiednie pytanie. Lucy Odpowiedz Link
beatamc Re: Majenkir 11.11.07, 04:35 > odpowiednia odpowiedz- na odpowiednie pytanie. > Lucy no wlasnie Lucy :) (a co zboczyc czasem nie wolno?;) Odpowiedz Link
rhodeisland pewnie ze mozna i z kazdego tematu ludzie tu 11.11.07, 06:52 zbaczaja, jak w zyciu. Wlasnie pochlaniam rib sandwich z MacDonalda z dodatkowa cebula. Pycha! Odpowiedz Link
majenkir Re: Majenkir 12.11.07, 00:44 happy_woman napisała: > Przepiekne masz te psy.Dostojne i eleganckie. Jaka maja psychike? Typowo charcia :). Nie nalezy od nich zbyt wiele oczekiwac, bo robia tylko to na co maja ochote. Jak powiem "siad", to najpierw sie rozejrza czy byloby im wygodnie gdyby usiadly, a potem zastanawiaja sie czy w ogole sa aktualnie w nastroju do siadania :D, chociaz malpy dobrze wiedza o co mi chodzi :P. W domu zawsze cichutkie, jakby ich nie bylo. W ogole sa bardziej kocie niz psie :). No i zawsze wzbudzaja ooogroomne zainteresowanie na drodze ;). Odpowiedz Link
aniutek Re: Jestescie zadowoleni z zycia? Ja tak! 11.11.07, 15:58 dzisiaj TAK!!! ogolnie zawsze mam jakies pragnienia, cos za czym tesknie, daze ciagle cos nowego kolacze mi sie we lbie ale jestem zadowolona, life IS good :) Odpowiedz Link
buszar Re: Jestescie zadowoleni z zycia? Ja tak! 13.11.07, 10:47 Ze mna roznie to bywa. Czasami jestem tak zadowolony i energiczny jakby mi urosly skrzydla. Sa dni, kiedy nie chce mi sie zyc ,na nic nie mam ochoty i nic sie nie uklada. Wtedy zmuszam sie do pojscia na silownie, bo wiem , ze to rozladuje troche stres i poprawi mi humor. Odpowiedz Link