ladybug 28.07.08, 15:52 Czy mozecie polecic miejsce w ktorym mozna porzadnie i za niewygorowana cene oprawic plakat? Pytalam w Michael's ale ceny maja jak z kosmosu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emigrant_ka Re: Oprawa plakatu 28.07.08, 17:44 Niestety, "custom framing" jest wszedzie drogi, w Evanston jest galeria z ktorej uslug ja czasami korzystam, oprawiajac zdjecia, ale ceny maja dwa razy takie jak michaels. Sprobuj sama dobrac sobie ramke, w sumie michaels maja niezly wybor :)) emigrant_ka Odpowiedz Link
aniabuzuk Re: Oprawa plakatu 28.07.08, 18:29 Niestety, tak jak pisze emigrant_ka oprawa jest wszedzie droga. Aczkolwiek, Michael's od czasu do czasu przysyla kupony z 50% znizka na custom framing. Jesli tam nic nie kupowalas, popytaj znajomych, moze oni dostaja cos w junk mailu od nich. No i zobacz, czy ten plakat rzeczywiscie nie nadaje sie w jakas gotowa ramke. Moze uda sie poswiecic dwa centymetry z kazdego boku i wlozyc go w taka rame. Kiedys oprawialam obraz tutaj: Marion Color (773) 685-3434 5800 W Addison St Chicago, IL Zrobili porzadnie. Obraz byl dosc spory, oprawialam go tylko w rame, bez szkla, zaplacilam cos okolo $180. Odpowiedz Link
ladybug Re: Oprawa plakatu 28.07.08, 18:37 Wyglada na to ze bede musiala ladnie zaplacic. Plakat jest wielki i stary. Rarytasik z ebay. Do glowy mi wtedy nie przyszlo, ze bede musiala to jakos oprawic. Dzieki. Odpowiedz Link
reninka72 Re: Oprawa plakatu 28.07.08, 20:59 Tutaj masz kupon na 50% off do Michaels: michaels.shoplocal.com/michaels/Default.aspx?action=browsepageflash&storeid=2415294&rapid=570648&pagenumber=1&prvid=Michaels-080727&promotioncode=Michaels-080727 Odpowiedz Link
emigrant_ka Zerknij jeszcze tutaj.... 14.08.08, 02:04 www.artistsframeservice.com/framing/index.html emigrant_ka Odpowiedz Link
efedra Re: Zerknij jeszcze tutaj.... 15.08.08, 18:22 Wystukaj w Googlu The Frame Factory. Mają kilka placówek, chyba największy wybór ram i najniższe ceny w Chicago. Do plakatów widziałam tam kiedyś niedrogie plastikowe oprawki (do powieszenia na ścianie. Odpowiedz Link