arcanort 11.09.11, 22:13 szukam spa, kosmetyczki na prezent dla zony na terenie bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfaonline Re: szukam spa, kosmetyczki na prezent 12.09.11, 07:11 Domowe SPA świetny prezent Odpowiedz Link Zgłoś
arcanort Re: szukam spa, kosmetyczki na prezent 13.09.11, 21:32 calkiem nc tyle ze chcialbym wyslac zone do gabinetu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: prezent dla żony IP: *.xdsl.centertel.pl 19.09.11, 14:40 dla żony dodatkowo proponuje Piękny Globus Lewitujący w Powietrzu w okrągłej podświetlanej obudowie. można ZOBACZyć go na filmiku! -------------- Globus unosi się w powietrzu pod wpływem pola magnetycznego generowanego w czarnej, okrągłej, obudowie. Odpowiedz Link Zgłoś
fo-o Re: szukam spa, kosmetyczki na prezent 06.10.11, 15:42 Jeżeli chodzi o wyjazdy do SPA, to Hotel Głęboczek ma bardzo ciekawą ofertę. Można tam kupić specjalne vouchery, które idealnie nadają się na taki prezent. Osoba obdarowana na pewno będzie bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: szukam spa, kosmetyczki na prezent IP: *.devs.futuro.pl 28.10.11, 23:17 Bydgoszcz to trochę nie moje rejony, więc mogę jedynie zaproponować SPA gdzie ja byłam, mianowicie Manor House. Uważam, że warto się skusić- mają profesjonalną obsługę i ceny w granicach rozsądku, a po weekendzie spędzonym w pałacu (SPA jest w zabytkowym, odrestaurowanym pałacu) obdarowana będzie się czuła jak księżniczka- gwarantuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pand-usia Re: szukam spa, kosmetyczki na prezent 06.10.11, 20:57 kamienie bazaltowe SPA zmysłowy i korzystny dla zdrowia masaż gorącymi kamieniami to idealny prezent dla kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: szukam spa, kosmetyczki na prezent IP: 101.109.94.* 29.10.11, 09:00 chyba jako jedyna odpowiem na Twoje pytanie ;) osobiście polecam kosmetyczne instytuty dr Ireny Eris - są w całej Polsce, w Bydgoszczy na Kopernika 7a. Można u nich kupić tak zwany podarunek piękności czyli voucher gdzie sam ustalasz kwotę, a Twoja żona później idzie i wybiera sama jaki chce zabieg. Voucher jest ważny pół roku więc jest trochę czasu na jego wykorzystanie. Sama dałam taki w prezencie mojej szwagierce (tylko w innym mieście) i do dziś uważa to za jeden z najlepszych prezentów jakie dostała w życiu. Muszę o Tym kiedyś napisać na moim blogu o prezentach Odpowiedz Link Zgłoś
marecka.1 Re: szukam spa, kosmetyczki na prezent 02.11.11, 11:51 Lokalnych gabinetów spa, kosmetyczek jest wiele - ciężko trafić na naprawdę porządne zabiegi. Uważam, że profesjonalny pakiet spa i zabiegów kosmetycznych zapewniają duże ośrodki. Od lat mąż zabiera mnie do ośrodków Geovita - gdzie jestem pewna produktów, zabiegów, jedzenie jest pycha, teraz na weekend listopadowy wybieramy się do "Perły Bieszczad" - opinii nie mam, bo to nowy hotel, ale przeczucia mam bardzo dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
arthur684 Re: szukam spa, kosmetyczki na prezent 07.12.11, 23:16 Sprawdź taki prezent: www.podarkinakartki.pl/p148_sesja_tradycyjnego_masazu_tajskiego.html Według mnie jest on idealny dla żony skoro lubi spa. Taki masaż da jej trochę relaksu i pozwoli zapomnieć o problemach, z którymi pewnie codziennie się boryka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś