Dodaj do ulubionych

szukam spa, kosmetyczki na prezent

11.09.11, 22:13
szukam spa, kosmetyczki na prezent dla zony na terenie bydgoszczy
Obserwuj wątek
    • alfaonline Re: szukam spa, kosmetyczki na prezent 12.09.11, 07:11
      Domowe SPA świetny prezent
      • arcanort Re: szukam spa, kosmetyczki na prezent 13.09.11, 21:32
        calkiem nc tyle ze chcialbym wyslac zone do gabinetu ...
    • Gość: paweł Re: prezent dla żony IP: *.xdsl.centertel.pl 19.09.11, 14:40
      dla żony dodatkowo proponuje Piękny Globus Lewitujący w Powietrzu w okrągłej podświetlanej obudowie.
      można ZOBACZyć go na filmiku!

--------------
      Globus unosi się w powietrzu pod wpływem pola magnetycznego generowanego w czarnej, okrągłej, obudowie.
    • fo-o Re: szukam spa, kosmetyczki na prezent 06.10.11, 15:42
      Jeżeli chodzi o wyjazdy do SPA, to Hotel Głęboczek ma bardzo ciekawą ofertę. Można tam kupić specjalne vouchery, które idealnie nadają się na taki prezent. Osoba obdarowana na pewno będzie bardzo zadowolona :)
      • Gość: Remi Re: szukam spa, kosmetyczki na prezent IP: *.devs.futuro.pl 28.10.11, 23:17
        Bydgoszcz to trochę nie moje rejony, więc mogę jedynie zaproponować SPA gdzie ja byłam, mianowicie Manor House. Uważam, że warto się skusić- mają profesjonalną obsługę i ceny w granicach rozsądku, a po weekendzie spędzonym w pałacu (SPA jest w zabytkowym, odrestaurowanym pałacu) obdarowana będzie się czuła jak księżniczka- gwarantuję ;)
    • pand-usia Re: szukam spa, kosmetyczki na prezent 06.10.11, 20:57
      kamienie bazaltowe SPA zmysłowy i korzystny dla zdrowia masaż gorącymi kamieniami to idealny prezent dla kobiety
    • Gość: Asia Re: szukam spa, kosmetyczki na prezent IP: 101.109.94.* 29.10.11, 09:00
      chyba jako jedyna odpowiem na Twoje pytanie ;) osobiście polecam kosmetyczne instytuty dr Ireny Eris - są w całej Polsce, w Bydgoszczy na Kopernika 7a. Można u nich kupić tak zwany podarunek piękności czyli voucher gdzie sam ustalasz kwotę, a Twoja żona później idzie i wybiera sama jaki chce zabieg. Voucher jest ważny pół roku więc jest trochę czasu na jego wykorzystanie. Sama dałam taki w prezencie mojej szwagierce (tylko w innym mieście) i do dziś uważa to za jeden z najlepszych prezentów jakie dostała w życiu. Muszę o Tym kiedyś napisać na moim blogu o prezentach
    • marecka.1 Re: szukam spa, kosmetyczki na prezent 02.11.11, 11:51
      Lokalnych gabinetów spa, kosmetyczek jest wiele - ciężko trafić na naprawdę porządne zabiegi. Uważam, że profesjonalny pakiet spa i zabiegów kosmetycznych zapewniają duże ośrodki. Od lat mąż zabiera mnie do ośrodków Geovita - gdzie jestem pewna produktów, zabiegów, jedzenie jest pycha, teraz na weekend listopadowy wybieramy się do "Perły Bieszczad" - opinii nie mam, bo to nowy hotel, ale przeczucia mam bardzo dobre :)
    • arthur684 Re: szukam spa, kosmetyczki na prezent 07.12.11, 23:16
      Sprawdź taki prezent:
      www.podarkinakartki.pl/p148_sesja_tradycyjnego_masazu_tajskiego.html
      Według mnie jest on idealny dla żony skoro lubi spa.
      Taki masaż da jej trochę relaksu i pozwoli zapomnieć o problemach, z którymi pewnie codziennie się boryka.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka