ostyrka 15.11.11, 12:06 Nie sadzicie ze to niezwykly pomysl - profesjonalna sesja foto? :-) Niby kazdy z nas pstyka tysiace fotek... ale czy mamy takie naprawde super, jakja to mowie do "oprawienia i na sciane?" :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka1981 Re: Sesja fotograficzna 15.11.11, 12:33 Świetny pomysł. Sama skorzystałam i jestem bardzo zadowolona. Ramka z super zdjęciami naszych pociech to prezent z którego każdy będzie zadowolony a w szczególności dziadkowie :) Polecam wszystkim którzy chcą dać swoim bliskim coś z czego na pewno się ucieszą. Ps. W Wrocławiu polecam studio fotograficzne specializujace sie w sesjach rodzinnych, super atmosfera podczas sesji, profesjonalne wykonanie i przystępne ceny www.gdagdastudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amsila Re: Sesja fotograficzna 15.11.11, 15:02 Robiliśmy sobie zdjęcia w ciąży i kiedy mały miał 2 miesiące, super pamiątka, teraz z tych zdjęć zrobiłam kalendarze dla babć i ciotek na święta. Siostrze kupiłam taki kupon na urodziny i była bardzo zadowolona, pamiątka na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
ostyrka Re: Sesja fotograficzna 17.11.11, 14:39 No wlasnie wlasnie :) Ja to robie takie zdjecia co rok, dziecko sie tak niesamowicie zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
flawina Re: Sesja fotograficzna 18.11.11, 19:19 popieram pomysl! moge polecic swietnego fotografa www.nawrozidis.pl Odpowiedz Link Zgłoś