jan7787 Re: Prezent dla mamy 12.08.13, 11:03 Zbliżają się urodziny,imieniny,rocznica,czy po prostu chcesz sprawić miły prezent bliskiej Ci osobie,a nie masz pomysłu? Zgłoś się do nas! Oferujemy wysokiej jakości obrazy drukowane na płótnie, obrazy malowane na płótnie metodą olejną, fototapety naścienne, plakaty naklejki. Wystarczy,że prześlesz zdjęcie lub wybierzesz z galerii, dobierzesz rozmiar i zamówisz. My zajmiemy się resztą. Zapraszamy! www.fotonaplotnie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ann-a87 Re: Prezent dla mamy 13.08.13, 10:05 Ja bym kupiła coś z jednej strony przydatnego z drugiej ładnego ;) Np: www.po-selected.com/upload/product/130502171135794129.jpg z www.po-selected.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1zuza88 Re: Prezent dla mamy 13.08.13, 18:52 jeśli lubi słuchać muzyki to kup jej płytę ulubionego zespołu www.rockmaniak.pl/pol_m_PLYTY-CD-DVD-161.html , albo jakąś koszulkę ze śmiesznym napisem. Na tej stronce jest sporo gadżetów na każdą okazję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waleriana Re: Prezent dla mamy IP: *.tktelekom.pl 14.08.13, 20:30 z rockmaniaka zamawiałam kiedyś koszulke dla taty i widziałam że dla mamy też mają, myśle że pomysł ciekawy i praktyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
juliett_p Re: Prezent dla mamy 14.08.13, 11:16 Witaj! 60-urodziny to dobra okazja, żeby kupić mamie coś osobistego, raczej ładnego niż przydatnego. Torebka to dobry pomysł, ale może pomyśli Pani nad czymś z biżuterii? Myślę, że każda kobieta ucieszyłaby się z czegoś błyszczącego, co będzie nosić przez lata. Ja swojej mamie kupiłam wisiorek z cyrkonią i była zadowolona. Powodzenia w poszukiwaniach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Prezent dla mamy IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.13, 22:27 jak dla mamy to polecam prezent - zestaw herbat w skrzyni, z dekoracjami, elegancko pakowany, gotowy do podarowania:) www.naturaldesign.com.pl/sklep/pomysl-na-prezent Odpowiedz Link Zgłoś
zofianka25 Re: Prezent dla mamy 08.11.13, 19:28 torebka super prezent a do tego szaliczek lub apaszka z jedwabiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania 95 Re: Prezent dla mamy IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.13, 18:24 Może jakiś fajny japoński drobiazg? Zobacz www.sklepjapoński.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Prezent dla mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.13, 16:26 Zerknij tutaj: prezent dla mamy. mają oni sporo ciekawych produktów podzielonych na odpowiednie kategorii w tym właśnie jako prezent dla mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kastorama Re: Prezent dla mamy IP: *.sileman.net.pl 01.12.13, 18:07 Kup jej ramkę cyfrową i nagraj wasze rodzinne zdjęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika89 Re: Prezent dla mamy IP: *.147.173.75.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.12.13, 22:29 Mysle ze pobyt w SPA jest tutaj również doskonałym rozwiązaniem jesli chodzi o taki mikołajkowy prezent. Odpowiedz Link Zgłoś