Gość: Ania IP: *.215.38.84.otvk.pl 03.04.13, 11:24 Hej, szukam zabawki dla swojej 7 letniej córeczki. Co myślicie o takim zestawie? klocki LEGO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balyma Re: Zabawka dla dziecka 04.04.13, 16:53 Wygląda całkiem w porządku! Zwłaszcza że sam szukam czegoś podobnego! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maskotki Re: Zabawka dla dziecka IP: *.opera-mini.net 18.04.13, 08:31 Ja proponuję maskotki Disneya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazia Re: Zabawka dla dziecka IP: *.free.aero2.net.pl 29.04.13, 20:20 moja córka też uwielbia klocki lego, w szczególności te z gwiezdnych wojen, ale to już ma po tacie :) ostatnio staram się ją przekonać do drewnianych klocków i wydaje mi się, że jestem już na dobrej drodze :D Odpowiedz Link Zgłoś
kwateraglowna.opole Re: Zabawka dla dziecka 10.05.13, 16:12 Ruch to zdrowie, uśmiech to zdrowie! Laser Tag zapewni nie tylko to ale i adrenalinę i dobrą zabawę! Idealny pomysł na prezent!! Laserowy paintball - nowość w Opolu!!! www.facebook.com/KwateraGlownaOpole www.kwateraglowna.pl/opole/ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Zabawka dla dziecka IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.13, 15:37 jeśli chodzi o dobre zabawki, które mają wpływ na jego rozwój to tu sprytnezabawki. pl/tag/660/zabawka_dla_dziecka są spoko propozycje. i jeszcze wyszukiwarke prezentów według wieku :D Odpowiedz Link Zgłoś