Dodaj do ulubionych

Prezent na Dzień Matki

• Gość: Ania Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.14, 15:34
      Dużo fajnych rzeczy na wyjątkowy prezent znalazłam na www.miyako.pl OStatnio pojawiło sie wiele nowości..
      • Gość: maja_ka Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.centertel.pl 09.05.14, 01:09
        dużo fajnych prezentów jest na stronkach, oferujących prezenty - przeżycia, dla kobiet (i nie tylko kobiet!) w różnym wieku. Ja najbardziej lubię stronkę www.supeprezenty.pl
    • Gość: Baśka Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.14, 11:22
      Moja lubi dostawać kosmetyki... Wszelakie kremy, mydła, żele, balsamy... Na dzien matki mam w planach kupić jej krem pod oczy Larens który znalazłam na urodaemodia.pl/pl/kosmetyki-larens wydaje mi się że będzie z niego zadowolona. Do tego jakiś balsam do ciała i jak dobrze wszystko zorganizuje to jeszcze kolacja zrobiona przeze mnie.
    • Gość: Aga Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.xdsl.centertel.pl 14.05.14, 19:24
      U mnie z prezentami zawsze ciężko hehe. W tym roku zrobimy zrzutkę z rodzeństwem i kupimy torbę podróżną, chyba niezły pomysł nie? Przyda się na wakacje :D o czymś takim myślimy evita.com.pl/p,22,73,,,,,,,1794,torba-xxl-3.html
    • karilka12345 Re: Prezent na Dzień Matki 15.05.14, 15:38
      A co sądzicie o tym żeby zrobić zrzutkę w całej rodzinie i kupić markowy ciuch...coś z wyższej półki? Np Ralph Lauren?
      • Gość: Zuzka Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.14, 16:25
        Uważam że to super pomysł żeby się zrzucić z rodzinką na prezent dla mamy, na jakimś forum już wcześniej o tym czytałam, po przeczytaniu waszych komentarzy chyba zdecyduje się zamówić komplet biżuterii ze stronki którą polecała Aga: evita.com.pl/p,69,,,,,,,,2350,naszyjnik-ns9.html#.U3tlcSjsz1k Jak wam się podoba ?
        • Gość: gosc Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.xdsl.centertel.pl 23.05.14, 10:49
          Ja też w tym roku kupiłam mamie biżuterie. Wybrałam piękne srebrne kolczyki z czarnymi kamieniami. Można je wykorzystać nie tylko na imprezy okolicznościowe ale także do pracy. Myślę że się będą podobały. Kupiłam je w Evicie mają bardzo duży wybór biżuterii.
    • Gość: blues Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.play-internet.pl 19.05.14, 11:54
      jak co roku taki sam problem, że nie wiadomo, co kupić mamie z okazji jej święta. Ale też myślę, że z tej okazji to warto postawić na coś symbolicznego, coś co sprawi radość. Wiecie tak sobie myślę, że bardzo dobrym pomysłem na to, co podarować mamie jest wspólna kolacja, jakieś wyjście, może na zakupy. Tutaj www.facebook.com/rthotels?fref=ts widziałam, że jest konkurs gdzie można wygrać vaucher na kolację. Myślę, że mamie mogłoby się to spodobać
    • crystalcity Re: Prezent na Dzień Matki 19.05.14, 16:15
      Najlepszy prezent dla mamy to tradycyjnie Goździk
    • Gość: Patrycja Re: Prezent na Dzień Matki IP: 95.141.31.* 20.05.14, 12:18
      Prezencik już na całe szczęście mam, kupiłam swojej mamie książkę levego, którego uwielbia czytać i postanowiła kolekcjonować jego książki więc jej nieco ułatwię sprawę. Gorzej jak się zdublujemy. Do tego kupiłam jej różne gatunki herbat czarnych i zielonych z z teekanne. Tak myślę, że jeszcze jakiś bukiecik kwiatów by się przydał, ale to pewnie kupię już w tym samym dniu.
    • Gość: Ania Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.14, 15:26
      Polecam wielki wybór pomysłów na wyjątkowy prezent dla wszystkich matek na MIYAKO.pl
    • anna6442 Re: Prezent na Dzień Matki 22.05.14, 21:15
      Mam świetny pomysł, dzięki któremu nie będzie problemu z prezentami na kolejne okazje! www.taxor.com.pl/sklep/kategoria/pandora-1 kupujemy jeden element, później kolejny i tak, aż skompletujemy cały zestaw :D Mama na pewno się ucieszy
    • basiuchna46 Re: Prezent na Dzień Matki 17.02.15, 18:47
      Moja mama stale przesiaduje przed telewizorem,miło by było żeby coś zrobiła dla siebie.Więc kupiłam jej strój do fitness w www.sk-sport.pl/pol_n_SILOWNIA-I-FITNESS-1165.html Może to jest dobry prezent dla twojej mamy.
      • basiuchna46 Re: Prezent na Dzień Matki 20.02.15, 12:43
        Moja mama jest amatorką kawy,więc mam już dla niej prezentwww.kawaserwis.pl/6-zestawy-upominkowe .Myślę ,że mama ucieszy się z prezentu.
    • zielony.las Re: Prezent na Dzień Matki 21.02.15, 07:23
      Moja mama jest ciężką osobą i nie da się jej kupić spersonalizowanego prezentu, dlatego zawsze idę w coś typu pościel lub ręczniki. Ostatnio kupiłam jej taką i była bardzo zadowolona :)
    • workywork Re: Prezent na Dzień Matki 21.04.15, 17:33
      Zrób Mamie coś absolutnie wyjątkowego! Kup jej prezent na www.artess.pl/sklep/ - będziesz mogła wybrać coś przepięknego i sprawić, że poczuje się wyjątkowa, tak jak prezent, który otrzyma. :)
    • hiczatos Re: Prezent na Dzień Matki 18.05.15, 07:12
      Ja mam ułatwioną sprawę, bo mama poprosiła mnie o lampę do domu. Jednak nie wiem czy kupić bajerancki plafon www.castorama.pl/produkty/urzadzanie/lampy-oswietlenie/oprawy-scienne-i-sufitowe.html czy może lampę podłogową. Tego nie powiedziała. :P
      • miserykorida Re: Prezent na Dzień Matki 25.05.15, 22:19
        Pościeli czy ręczników moja mama ma milion. Kosmetyki, książki ? to dostawała na każdą okazję. Tym razem chciałam jej kupić coś innego. Nietypowy prezent podpowiedziała mi sama. Kupiłam jej śliczne, kobiece, różowe wieczne pióro, o takie: galeriapior.pl/pl/p/Parker-Urban-Pioro-wieczne-Rozowe-CT-/179. Są tam takie i dla romantyczek i dla twardych biznes-woman :)
    • magdallena_lena Re: Prezent na Dzień Matki 15.09.15, 16:30
      Obraz " Kocham Cię Mamo"

Wspaniały, niepowtarzalny prezent dla każdej z naszych Mam :) - dopełnienie do kwiatów czy czekoladek podarowanych Mamie przy każdej nadarzającej się okazji :) Odsyłam was na stronę sklepu abyście mogli obejrzeć ten obraz oraz wiele innych :) www.dziekujeza.pl
    • gosia9_6 Re: Prezent na Dzień Matki 16.10.17, 21:08
      Pojawiło się tutaj już tyle ciekawych pomysłów, ze sama nie wiedziałabym, co wybrać... Mimo wszystko, myślę, że na tej liście brakuje czegoś, co wykraczałoby poza ramy zwykłego prezentu- myślę tutaj o pokazy-iluzji.pl/ czyli o oryginalnej i wciągającej niespodziance, która zapisze ten dzień w pamięci.
      • gosia.wrona1 Re: Prezent na Dzień Matki 20.04.18, 22:59
        Na dzień Matki, zwykle dzieci kupują prezenty dla swoich mam. Nie wyobrażam sobie dziecka, które nie wiedziałoby jaki prezent najbardziej ucieszy jego mamę. Moja np. wie, że co roku dostanie swoje ulubione perfumy. W moim przypadku to Chanel nr. 5. Zwykle przed majem wyszukuję wśród znanych sklepów z oryginalnymi zapachami taki, który najkorzystniej sprzedaje testery 100 ml, bo tyle wystarcza mamie na rok.Ostatnio mój wybór padł na sklep mania-perfum.pl
    • ola_z_printu Re: Prezent na Dzień Matki 25.07.18, 11:14
      Mama z pewnością ucieszy się z prezentu, który będzie sentymentalny. Taką pamiątką ze wspomnieniami jest fotoksiążka, myślę, że zrobi wrażenie na mamie. Jeśli podoba Ci się mój pomysł, zapraszam do Printu printu.pl/fotoksiazka/szablony/prezent-dla-mamy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka