Dodaj do ulubionych

Liquidy na prezent

24.04.13, 12:01
Niedługo zbliżają się imieniny mojej siostry. Chciałbym kupić jej coś praktycznego, coś co nie będzie stało na półce i zbierało kurzu. Moja siostra dość mocno ostatnio wkręciła się w wapowanie. Postanowiłem więc pokupować jej jakieś smakowe liquidy do e-fajki. Wiem jedynie, że uwielbia liquid arbuzowy z rm1, ale chciałbym podarować jej jeszcze jakieś inne smaki. Sam nie palę, więc się na tym nie znam. Polecielibyście mi coś fajnego?
Obserwuj wątek
    • parkerit Re: Liquidy na prezent 25.04.13, 10:49
      Może jakieś słodkie smaki przypadną Twojej siostrze do gustu? Ja osobiście uwielbiam tę czekoladę z rm1 rm1.pl/eliquid-czekolada-rm1-the-one-p-607.html Wapując można wyczuć delikatny smak gorzkiej czekolady, która nie jest za słodka, więc nie jest również mdła. Ja mogę ją palić i palić, a wciąż nie czuję przesytu.
    • Gość: Majka Re: Liquidy na prezent IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.04.13, 14:12
      Hej, jeżeli mogę doradzić, to na pewno są to Liquidy No.77- zupełna nowość na rynku, ale godne polecenia, bo smakują bosko!!! Na prezent najlepszy będzie smak Cherry. Naprawdę polecam!
      • Gość: zuza88 Re: Liquidy na prezent IP: *.tktelekom.pl 07.05.13, 16:39
        polecam liquid e-mod www.rockmaniak.pl/pol_m_AKCESORIA-TYTONIOWE_E-PAPIEROSY-I-AKCESORIA_OLEJKI-LIQUIDY-5414.html , spróbuj koniecznie truskawki
    • kwateraglowna.opole Re: Liquidy na prezent 10.05.13, 16:09
      Ruch to zdrowie, uśmiech to zdrowie!
      Laser Tag zapewni nie tylko to ale i adrenalinę i dobrą zabawę!
      Idealny pomysł na prezent!!
      Laserowy paintball - nowość w Opolu!!!
      www.facebook.com/KwateraGlownaOpole
      www.kwateraglowna.pl/opole/ZAPRASZAMY
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka