Dodaj do ulubionych

prezent dla mamy

• kornelia_kornelka Re: prezent dla mamy 23.05.16, 12:59
      Fajne pakiety na dzień matki sa teraz w klinice na Bolkowskiej. Można tez kupic taki pakiet na urodziny. Tam jest kilka różnych zabiegów kosmetycznych i bardzo sie opłaca.
    • luizastel Re: prezent dla mamy 23.05.16, 13:52
      A może jakiś fajny zabieg pielęgnacyjny na skórę głowy i włosy mamie sprezentujesz? Jest taki super salon Miraflores na Bielanach. Maja tam bardzo fajne organiczne kosmetyki, na miejscu jest także trycholog.
    • zanetkaptaszyna Re: prezent dla mamy 23.05.16, 15:33
      Ja bym kupiła jakiś fajny zabieg na dłonie i stopy. Panie w pewnym wieku nie wydaja na takie rzeczy pieniędzy, a jak dostana konkretny bon upominkowy z zapłaconym zabiegiem, to pójdą. Bardzo fajne zabiegi sa na Narbutta, w Rituals SPA.
    • marcelinaku Re: prezent dla mamy 25.05.16, 10:04
      Myślę, że dla kobiety zawsze fajnym prezentem jest wizyta w salonie piękności lub gabinecie medycyny estetycznej. teraz jest tyle super zabiegów na twarz i ciało, że jest w czym wybierać. A nasze ciało to tez inwestycja. Widziałam ostatnio w welldermie fajne zabiegi mezoterapii bezigłowej na okolice oczu. Myslę, że jest to super pomysł na prezent (bo nie każdy chce sie poddać mezoterapii igłowej). A jak odmłodzimy okolice oczu - to cała twarz wydaje się młodsza!
    • kubek1214 Re: prezent dla mamy 10.06.16, 12:01
      Na Moja Mama dopiero co skończyła 55 lat i na urodziny kupiliśmy jej zestaw biżuterii z topsilver.pl. Mają tam duży wybór że każdy znajdzie coś na prezent albo dla siebie. Z rodzeństwem nie mogliśmy się zdecydować co kupić bo podobało nam się dużo rzeczy aż w końcu kupiliśmy cały zestaw bo urodziny są raz w roku a Matkę ma się tylko jedną a i tak ceny nie są wysokie bo tak to nie moglibyśmy sobie na to pozwolić.
    • janinka_k Re: prezent dla mamy 21.06.16, 15:42
      Koło mnie na Narbutta jest Rituals SPA. Tak mi jeszcze do głowy przyszło. Więc myślę, że można właśnie kupić jakiś fajny zabieg, a jeśli nie wiadomo jaki - to np masaż relaksacyjny. To jest neutralny dość prezent, a w sumie każdy będzie zadowolony.
    • kasiapierzyna Re: prezent dla mamy 22.01.20, 20:38
      Zamiast dekoracji spróbuj kosmetyków! Np oferta pat and rub zawiera masę kremów dla kobiet 40+, na różne defekty. Na pewno się ucieszy bo to naprawdę dobre, naturalne kosmetyki z wyższej półki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka