selvo 24.03.14, 12:36 Szukam pomysłu na prezent do dziewczyny. Co myslicie o bizuterii?Fajną bransoletkę znalazłem ale nie wiem czy będzie się spodoba: www.almaarte.com/pl/p/Bransoletka-nowoczesny-orient/287 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Re: Prezent dla dziewczyny IP: 91.150.183.* 25.03.14, 10:08 Bardzo ładna :) Ja mojej kupiłem telefon - tzn bardziej dołożyłem się jej do telefonu, bo tak sobie zażyczyła :) Najlepszą ofertę wybraliśmy dzięki telekrowa.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Prezent dla dziewczyny - Zajrzyj do nas! IP: *.ip.netia.com.pl 26.03.14, 11:14 Po więcej pomysłów na prezent zapraszamy na Otakie.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariita Re: Prezent dla dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.14, 21:21 Ciekawa. Proponuję zobaczyć tę: newcraft.eu/bransoletka-pozlacana-24k-1szt-15011.html - delikatna, nietypowa, z pięknym błękitnym kamieniem. Cena bardzo przystępna. Złoty kolor zawsze pięknie się prezentuje na skórze. Myślę, że warto się nad nią zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś
anna6442 Re: Prezent dla dziewczyny 28.03.14, 09:21 To zależy czy lubi jak jej coś lata koło ręki bo takie "dyndające" przywieszki są nieraz trochę denerwujące. Zależy też ile mniej więcej chcesz wydać. Ja zawsze polecam bransoletki z Pandory, do których co jakaś okazja dokupuje się charmsy. Możesz zacząć np od tego rzemyka i jednego charmsa: tutaj są szunurki: www.taxor.com.pl/sklep/kategoria/bransoletki-rzemienie-i-sznurki-pandora-5, a tutaj charmsy: www.taxor.com.pl/sklep/kategoria/charmsy-i-zawieszki-pandora-5 :) ja polecam z czystym sumieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Prezent dla dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 17:55 Zdecydowanie lepszym prezentem byłby telefon gdybym miała taką opcję to chciałabym Live Kruger&Matz - świetny telefon, z dual sim, w dobrej cenie, a wygląda cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś