millefiori 22.06.06, 22:08 Jak w temacie:) Ktoredy wiodla sciezka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skajstop Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 22.06.06, 22:18 Szukałem w katalogu GW forów o książkach. I to było najciekawsze :) Odpowiedz Link
just.grafik Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 22.06.06, 22:37 ja natomiast szukalam "staz w wydawnictwie" :) i tak tu trafilam... Odpowiedz Link
yanga Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 22.06.06, 22:58 Chyba przypadkiem, ale to było już taaak daaawno... Odpowiedz Link
lisekrudy Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 23.06.06, 00:05 Nie pamietam.... A nie mialas aby linku w stopce? L. Odpowiedz Link
imlardis2 Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 23.06.06, 09:30 Ja przez forum Książki. Odpowiedz Link
millefiori Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 23.06.06, 11:11 Tak, Lisku, pamietam; napisales kiedys, ze trafiles za linkiem w sygnaturce:) Odpowiedz Link
beatanu Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 23.06.06, 10:00 Przez forum Książki. Chyba jakieś trzy lata temu. Właśnie borykałam się ze swoim pierwszym tłumaczeniem i "Wydawnictwa i ich obyczaje" spadły mi z nieba. Nieoceniona skarbnica wiedzy na tematy różne! Dziękuję teraz, lepiej później niż wcale :-) Odpowiedz Link
donatta Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 23.06.06, 15:40 Nie pamiętam, już trochę czasu upłynęło. Albo przypadkiem (może po linku? sygnaturce?), albo z forum Tłumaczenia ... Odpowiedz Link
ajtra Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 23.06.06, 16:18 Wpadłam tu kiedyś, by poczytać jaki cyrk mnie czeka gdy zacznę szukać wydawcy, no i do dzisiaj z Wami trwam ;) Odpowiedz Link
kakot Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 23.06.06, 18:04 z forum tlumaczenia :) Odpowiedz Link
taki.jeden.tetrix Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 25.06.06, 19:53 kakot napisała: > z forum tlumaczenia :) Ditto. Odpowiedz Link
saskiaplus1 Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 26.06.06, 08:32 Przez forum "Książki" - właściwie przez przypadek, bo nie sądziłam, że coś by mnie tu mogło zaiteresować. A jednak! Odpowiedz Link
zielonamysz Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 27.06.06, 09:15 Wrzucilam w googla -jak wydac ksiazke czy cos takiego. Trafilam na jakis strasznie frustrujacy watek,pamietam.Kompletnej niemoznosci. A po kilku latach znowu przez Ksiazki Odpowiedz Link
martttyna Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 27.06.06, 10:29 Tak z ręką na sercu i z uśmiechem na twarzy napisze: to było tak dawno nie pamiętam to chyba był kwiecień:), ale jak ja się tu wzięłam to nie mam zielonego pojęcia. Pozdrawiam Martyna Odpowiedz Link
annamaria0 Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 29.06.06, 15:37 Z forum Tlumaczenia. Odpowiedz Link
skarbek-mm Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 31.07.06, 14:20 Trafiłam tu kilka lat temu za linką w sygnaturce Millefiori, która udzielała się wówczas aktywnie na forum O języku. Raczej rzadko mam coś do powiedzenia na poruszane tu tematy, albo ktoś już zadał interesujące mnie pytania, lub udzielił "moich odpowiedzi", więc nie było mnie widać (Przepraszam za podglądanie bez ujawniania się :) Co mnie najbardziej tu przyciąga to atmosfera, no i zainteresowania. Zmierzam ku byciu tłumaczką, ale raczej nie literatury, przynajmniej nie na razie. Pozdrawiam wszystkich Skarbek Odpowiedz Link
malwinka_usenet Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 31.07.06, 19:17 Nie pamiętam... Może było kiedyś na stronie głównej portalu...? Odpowiedz Link
ash3 Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 11.08.06, 09:59 Należę do czytaczy forum, ale też korzystam niekiedy z informacji tu zamieszczanych. Trafilam tu przez listę forów o książkach grubo ponad rok temu. Odpowiedz Link
pluskat Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 02.11.06, 17:12 Trafilam tu z forum o jezyku w slad za Millefiori. Odpowiedz Link
elkana Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 02.11.06, 17:41 Wpisałem w googlach "jak założyć wydawnictwo". Oczywiście wydawnictwa nie założyłem, bo mnie skutecznie zniechęciliście. Ale.... wydaję książkę. Odpowiedz Link
wytuli Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 05.11.06, 14:49 > Wpisałem w googlach "jak założyć wydawnictwo". Oczywiście wydawnictwa nie > założyłem, bo mnie skutecznie zniechęciliście. Ale.... wydaję książkę. hahahah :) gratulacje. ja weszlam na forum szukajac czegos na temat wydawnictw po tym jak zaczelam tlumaczyc ksiazki. Wiedzialam, ze na gazecie cos znajde, :) ------ <a href="www.tuli.pl/ekstremalne"><b>Ekstremalne wyprawy</b></a> Odpowiedz Link
substantiv Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 25.11.06, 18:50 z forum "tlumaczenia" Odpowiedz Link
sella_w Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 25.11.06, 20:38 jak się ma zainteresowania Kultura, tak generalnie, to nie szło tu nie trafić. :)) Odpowiedz Link
zona_mi Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 26.11.06, 12:44 Odnoszę wrażenie, że ktoś podał link na Książkach dla dzieci i młodzieży, ale pewności nie mam :) Odpowiedz Link
braineater Skaj 26.11.06, 21:22 na mnie nakrzyczał i zagroził, że mi dom spali, czy coś w ten deseń. No to się zlękłem. P:) Odpowiedz Link
zona_mi Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 01.01.07, 23:53 Uzyskałam pewność - to pod wpływem tego postu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16375&w=49438319&a=49439271 dzięki I2h2 czyli :) Odpowiedz Link
lilith76 Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 27.11.06, 14:23 Koleżanka linka podesłała :) Odpowiedz Link
wrobliszon Re: Jak trafiliscie na forum Wydawnictwa...? 05.01.07, 18:56 Wyłącznie dzięki stronie głównej forum, na której wymieniono to forum. Dziękuję za ciekawe dyskusje i powodzenia! Odpowiedz Link