rimbombin 05.02.07, 21:31 Mam dwie lewe rączki, jestem dość leniwy, lubię długo spać, przemęczam się niechętnie, no i wogóle, proszę o jakieś ciekawe propozycje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajtra Panie Rimbombin 05.02.07, 22:32 jesteś Pan żywcem wzięty z piosenki Ireneusza Dudka ;-) Mam dwie lewe ręce Nie mam pieniędzy Nie mam ochoty Wziąć się do roboty Zamiast pracować ja wolę leniuchować A, u, sia, la, la, la... Odpowiedz Link
lilith76 Re: Praca dla pisarza 06.02.07, 13:20 Jak jesteś urodziwy i z lekka metroseksualny to zawsze możesz zostać utrzymankiem bogatej rozwódki ;) Odpowiedz Link
skajstop Re: Praca dla pisarza 06.02.07, 13:56 Hophopi, litości! Proponujesz rozpicie się i to jeszcze ZAMIAST? :-) Odpowiedz Link
hophopi Re: Praca dla pisarza 06.02.07, 14:06 tak :o) przynajmniej Cię tym wskrzesiłam! ;)) Odpowiedz Link
rimbombin Re: Praca dla pisarza 06.02.07, 20:21 Właśnie otrzymałem pierwsze zaproszenie na rozmowę (prasuje się koszula, suszą skarpetki prawie identyczne, wódka stygnie w lodówce). Czy ktoś może się orientuje ile się zarabia jako księgareczka w Matrasie? Odpowiedz Link
donatta Re: Praca dla pisarza 06.02.07, 21:29 W takim jednym centrum handlowym w miejscowości G., którą czasem nawiedzam z racji związków rodzinnych, jest sklep o wdzięcznej nazwie Jysk. I tenże sklep w przestronnym pasażu tegoż centrum, magazynuje kilka sof. Prawdopodobnie w celach poznawczo-reklamujących. Tak czy inaczej, za każdym razem kiedy tam jestem, na jednej z sof siedzi pani. Czasem z papierosem w ustach, czasem w letargu, bądź pół-śnie. Zawsze ta sama, prawdopodobnie zmieniając losowo sofy. Jak się zapatrujesz na taką fuchę? Odpowiedz Link
yanga Re: To może zostań poetą? 08.02.07, 18:33 ja chciałbym byc poetą, bo dobrze jest poecie bo u poety nowy sweter, zamszowe buty, piesek seter i dobrze żyć na świecie ja chciałbym być poetą bo byczo u poety bo u poety cztery żony a z każdą dawno rozzwiedziony a ja lubie kobiety ja chciałbym byc poetą może mnie przecież przyjmą bo dla poety Zakopane nie trzeba wcześnie wstawać rano a wstawać rano zimno bo fajno jest poecie nie musi w biurze ślipić i fuk mu cała dyscyplina tylko gitara i dziewczyna i złote gwiazdy liczyć (...) Myślę, że psa (setera czy innego) dałoby się z powodzeniem zamienić na kota, który jak wiadomo, jest znacznie łatwiejszy w obsłudze, bo też się lubi lenić. Odpowiedz Link