baloo 12.12.03, 14:44 dla Isandy z okazji powicia Dziela. Lejemy bombelki ? Isanda i Millefiori - macie mejle w skrzynkach, bajde£ej. klaniam nisko i zmykam. B. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: Gratulacje dla Isandy 12.12.03, 19:53 Jeszcze raz! Przepraszam za spoznienie, wygnalo mnie z domu gleboko przed switaniem i dopiero wyluskalam sie z piatkowych korkow, zeby przygotowac celebracje na Forum, a tu Ojciec Chrzestny Baloo zastapil mnie pod nieobecnosc, obchod zorganizowal, szampana w kubelku na stol wniosl, pozostaje mi tylko zasiasc i obchodzic. Dzieki, Baloo! Wznosze toast za Isande-Autorke-Wydawce i jej Pierwsza Wlasnorecznie Wydana Ksiazke! Tym razem slicznym wegrzynem (bez podtekstow; to Pannonhalma rocznik 2000, Best Cellar) o smaku, zapachu i kolorze lata. Mnostwo serdecznosci z Budy, Millefiori PS. Isando, odpowiedz wyslalam wczoraj w nocy. Baloo, dzieki, wszystko doszlo jak trza, choc mialam powazne watpliwosci, czy moj mail w ogole zostal wyslany, skrzynka w GW przestala o takich rzeczach informowac. A hotmail dziala niezawodnie. Dygam, M Odpowiedz Link
isanda Re: Gratulacje dla Isandy 13.12.03, 21:45 dziekuje was bardzo, bardzo za babelki, za wegrzyna o kolorze lata, za wszystkie rady, uwagi, komentarze, informacje, a przede wszystkim za moralne wsparcie i kibicowanie. To naprawde wazne. Gratulacje to troche na wyrost, bo to co wydalam to dopiero mala rozgrzewka, proba swoich sil i wytrzymalosci nerwowej, mala, cienka, chuda ksiazeczka. Mimo wszystko ciesze sie. Dzieki za mile slowa. Odpowiedz Link
marianeq Re: Gratulacje dla Isandy 13.12.03, 23:51 Przyłączam sie do gratulacji... ...wiem co to znaczy "pierwsza własna ksiązka" bo w październiku odebrałem z drukarni swoją :) PA!wel Odpowiedz Link
isanda Re: Gratulacje dla Isandy 14.12.03, 00:10 a wiec gratulacje dla marianeq teraz beda nastepne emocje, ktore ty juz pewnie masz za soba: dystrybucja, przyjecie przez czytelnikow, jak troche odsapne i wytrzezwieje (ten wegrzyn i ten szampan) to wyspowiadam sie wam z pewnych bledow, ktorych chcialabym uniknac nastepnym razem, bo oczywiscie musi byc nastepny raz! a ty marianeq? Odpowiedz Link
marianeq Następny raz...? Oczywiście! 15.12.03, 00:15 ... już w zasadzie rozpocząłem przygotowania do tej "następnej razy", a w zasadzie jeszcze nie rozpocząłem zaplanowanej akcji reklamowej mojego pierwszego "uczynku" :) PA!wel Odpowiedz Link
millefiori Re: Gratulacje dla Marianqa 14.12.03, 17:03 Lepiej pozno, niz wcale, ale dopiero teraz sie przyznales! (albo jeszcze tkwie w shamroczeniu;) i nie wylapalam przekazu o autorstwie) Serdecznosci wielkie, Millefiori Odpowiedz Link
marianeq Re: Gratulacje dla Marianqa 15.12.03, 00:17 Chyba nie tkwisz... bo ja nic się nie zdradzałem. Tak w ogóle to bardzo nieśmiały jestem i to dlatego ;) PA!wel Odpowiedz Link
baloo Re: zapomniałem podziękować - dziękuję!!! /bt 15.12.03, 13:10 To i ja sie przylacze po fakcie ;o) Odpowiedz Link