21.02.05, 10:47
Cześć dziewczyny. Chciałam Was zapytać, czy któraś może miała plamienie po
Dianie. Ja ją odstawiłam 3 tygodnie temu i teraz dostałam ni to okres ni to
nie wiadomo co? Martwię się bo to już 3 dzień i do tego ten brunatny kolor.
Czy to normalne? Już sama nie wiem co mam myśleć?? Pozdrawiam ;)
Obserwuj wątek
    • pauli23 Re: plamienie 21.02.05, 16:30
      cześć Misiu!
      u mnie to bylo to samo już po miesiącu brania spironolu, potem też, tylko
      mniej - a teraz zupełnie nic... Lekarka mówiła zeby sie na razie nie
      przejmować, ale też mnie to martwi:-( - tym bardziej ze u mnie te tabletki
      naprawdę działają i nie chciałabym przerywać leczenia...
      Moze ktoś jeszcze ma podobne 'doświadczenia'?
      pozdrawiam Was ciepło:-)!
      paulina
    • werka9 Re: plamienie 23.02.05, 20:09
      czesc Misia, ja mam tez:( mialam dostac normalny okres, a tu zgodnie z terminem
      ale cos dziwacznego sie pojawilo, jeszcze mi sie dobrze nie zaczal a juz jakby
      sie skonczyl, kolor byl ciemny, nie jak zwylke czerwony, tylko jakis brunatny
      wlasnie. Bardziej mi to wszystko wygladalo na plamienie no bo okresem trudno to
      nazwac. W pszyszlym tygodniu mam wizyte u lekarza, to sie o wszystko spytam i
      napisze. POZDRAWIAM!!
      • misia454 Re: plamienie 24.02.05, 08:42
        Dzięki dziewczyny, widzę że to jednak nic nadzwyczajnego. Tylko jestem ciekawa
        czy to po Dianie czy po Spironolu? Bo odstawiłam Diane a Sp. biorę dalej. Teraz
        mam zamiar zmienić lekarkę, któraś z dziewczyn wspominała o dr M.
        Sendrakowskiej z Krakowa. Zobaczę co ona na to wszystko?? Idę na wizytę za 2
        tyg. to dam Wam znać.
        PS. Wczoraj jak wyszłam spod prysznica przyjrzałam się dokładnie memu ciałku od
        nie wiem jak dawna i to co zobaczyłam... O zgrozo!!! One są wszędzie!!! Takie
        jeszcze jasne i cienkie ale wszędzie i dużo. No ale cóż, postanowiłam się nie
        załamywać (bo miałam różne myśli: może zacznę pić, rzucę się z mostu.. ;))A
        potem myślę sobie że oby tylko dotrwać do 40stki a potem to już z górki;)
        Pozdrawiam Was i trzymam kciuki za nas wszystkie. Powinnyśmy kiedyś zrobić
        jakiś zjazd lub coś w tym stylu. Są przecież zjazdy ludzi niepełnosprawnych,
        karłowatych, i na pewno wiele innych. Pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka