Dodaj do ulubionych

pytanie do mika

19.04.05, 18:34
chce zaczac depilowac twarz laserem, wiem ze Ty tak robisz.... napisz mi
prosze jak to tak na prawde wyglada, co ile wyrywasz? czy odrastaja
mocniejsze? ciemniejsze? nie wrastaja? i przede wszystkim czy ogolnie widac
ze je depilujesz? no nie wiem ... jak odrastaja...
Obserwuj wątek
    • mika261 Re: pytanie do mika 20.04.05, 10:42
      hmmm moja przygoda z laserem ipl aurora który miał byc do jasnych włosów już sie zakonczyła ponieważ jest on nieskuteczny do jasnych włosów:(na zabiegu byłam tylko raz-miesiąc przed zaprzestałam depilacji woskiem tak zeby te włoski odrosły, dzien przed zabiegiem musiałam je ogolic w miejscach gdzie chciałam zastosowac laser czyli na policzkach...Zabieg trwał 10 min i był bardzo bolesny.Potem pan doktor mnie uprzedził zebym nie spodziewała się efektów po pierwszym razie, że trzeba wykonac ok 10 lub więcej zabiegów aby było widać "jakies " efekty..potem doowiedziałam sie ze tam chodziła do nich na laser jakas prawniczka która po kilkunastu zabiegach nie zobaczyła żadnych efektów i pozwała ich do sądu...no i więcej tam nie poszłam.poza tym naczytałam sie w internecie na ang. stronach ze gdzieś w Waszyngtonie sprawdzali na ochotnikach z jasnymi włoskami skutecznośc tego laseru i nie była na żadnym z ochotników widac jakiejś redukcjii owłosienia...No to dałam sobie spokój-kazdy zabieg kosztuje ok 500-700 zł-w zalezności od ilości impulsów..+dojazd do Krakowa..po prostu co miesiąc 10 baniek w błoto..szkoda gadac..Czekam dalej może wynajda w końcu laser na jasne włoski..naprawdę skuteczny..
      • pluszaczka Re: pytanie do mika 20.04.05, 16:41
        kurcze przejezyczylam sie... chodzilo mi o wosk:) jak to z tym jest? bo troche
        boje sie zaczynac czy mie sie tu klaki jeszcze bardziej nie wzmocnia:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka