Dodaj do ulubionych

blaa blaaa blaa

10.05.05, 20:53
chciałabym sie dowiedzieć co chłopacy i mężczyźni sądzą o bardziej
owłosionych panienkach. nie chodzi mi tutaj o taki pardziwy hirsutyzm, tylko
o dziewczyne która ma wiecej włosków niż powinno być. A poza tym "szczegółem"
jest normalna, ładna:)...zwykła laska. Czy taka dzieczyna nie ma szans na
miłość?? czy może być atrakcyjna dla płci przeciwnej? Czy im (samcom) tak
bardzo to przeszkadza? Ja np. nie chce aby mój chłopak (może go kiedyś bede
miała;) mówił "liczy sie tylko wnętrze", ja chce mu sie podobać z urody.
Powiem szczerze że na ulicy czasami oglądają sie za mną faceci, ale pewnie
owłosiona laska im nie przypasi. Jeżeli wchodzą na te forum jacyś chłopacy to
niech też sie wypowiedzą: czy brzydzą sie takich dziewczyn? czy tak bardzo im
to przeszkadza? zapewne przeszkadza... pozdrawia was serdecznie 99,9%
kobieta :)
Obserwuj wątek
    • nacht_vogel Re: blaa blaaa blaa 10.05.05, 21:42
      Mi moj chłopak powiedzial ostatnio ze mam wąsik:/ W jego intencji to miał być
      chyba komplement, bo mówił ze taki fajny bo kobiecy.. Nie musze dodawać, ze sie
      chujowo wtedy czułam, juz to pisałam w innym temacie. Nie wiem jak to jest
      ogólnie z facetami, gusta są różne. Ja spodobałam się swojemu, więc może też
      trafisz na takiego?:) Głowa do góry
    • nacht_vogel Re: blaa blaaa blaa 10.05.05, 21:45
      Acha, zapomniałam dodać, ze tu raczej faceci nie wchodzą. spróbuj napisać ten
      temat na forum Kobieta- na luzie albo po prostu kobieta. Tam duzo facetów
      zagląda. I nie przejmuj się niektórymi komentami, bo tam dużo jest prymitywów.
      • anullka1990 Re: blaa blaaa blaa 10.05.05, 22:08
        no może napisze na to na tamtym forum, ale na pewno bedą niemiłe komentarze. To
        mi może spiepszyć humor ale chyba sie odważe
      • sussi Re: blaa blaaa blaa 10.05.05, 22:11
        mnie sie wydaje choc nie jestem facetem....;) ze nadmierne owlosienie nigdy nie
        moze sie podobac. Nie mozesz doprowadzic do sytuacji zeby to bylo zupelnie na
        porzadq dziennym ze sie nie golisz itp. Prawda jest jedna i czasami ciezko ja
        zaakceptowac ale potwierdzaja ja mezczyzni. Jesli kobieta jest pewna siebie to
        odrazu podoba sie tez innym. I jesli nawet bedzie miala lekki wasik to nie bede
        tego widziec ale musi o soebie dbac:) ale ja jz siedze cicho bo nie facet
        jestem....
        • pluszaczka Re: blaa blaaa blaa 11.05.05, 12:34
          anulka jak dokladnie wyglada to twoje owlosienie??? wtedy latwiej bedzie
          odpowiedziec na pytanie... gdzie masz te wlosy, jakiego koloru, jakiej
          dlugosci??? bo wlochy wlochom nie rowne;)
          • eeech Re: blaa blaaa blaa 13.05.05, 17:29
            Taaa...

Kiedyś mój były przyglądał mi się a ja zapytałam się go "Co widzisz?", na co on:
            "Wąsik"... Innym razem gdy głaskał mnie po plecach stwierdził "Ale masz fajne
            włoski na pleckach"...

Ja nie wytrzymałam i dałam mu kosza... A on przez następne hmm... dwa lata
            szalał za mną, tęsknił, zapewniał o swoim wielkim uczuciu do mnie. Kompletnie
            nie pamiętał tamtych sytuacji - jak mogę się domyślać były to dla niego takie
            chwilowe spostrzeżenia, które po prostu nie liczyły się dla niego.

Kiedyś poruszyłam też taki wątek na innym forum i ...
            Faceci jednogłośnie (z tego co pamiętam) stwierdzili, że to prawie żaden problem.

A jeśli chodzi o moje własne przemyślenia (dotyczące nadmiaru włosków, ale
            raczej nie hirsutyzmu)... Kiedyś kobiety nie goliły nóg, pach, okolic bikini.
            Czy były mniej sexy, mniej podniecające, pociągające? NIE!

A dziś? TAK! Dlaczego? Wpływ dzisiejszej kultury, mody...

Wnioski: to nie "męska natura" wpływa na upodobanie gładkości, to jedynie
            "dzisiejszy świat".
            • stefcia3 Re: blaa blaaa blaa 13.05.05, 18:46
              wiadomo, nasz problem wydaje nam sie nawiekszy. nie wiem co na to chlopcy, ale
              wiele dziewczyn nie zwraca na to uwagi. kiedys opalalam sie z kolezanka i cos
              tam gadalysmy o wlosach - ona miala wlosy na nogach, a moje wywody na ten temat
              skomantowala, ze mam obsesje. kto inny mi powiedzial, nie ma czego sie krepowac
              to normalne ze wlosy w pewnych miejscach rosna
              przyznaje obsesje mam... kazdy wolalby byc gladki, ale nie ma idealow ;)
              inni traktuja nas bardziej jako "gol" - potrafie pol godziny stac przed
              lustrem,malowac oczy itp,skupiac sie na detalach, po czym ktos mi mowi, ze nie
              widzi rozni (w sensie:wczesniej tez dobrze wygladam), albo wydaje nam sie ze
              mamy tluste i zle ulozone wlosy - kiedy dla innych sa ok
              i chyba na tym to polega,ze za bardzo skupiamy sie na detalach. czasami sobie
              mysle ze z tym owlosieniem tez moze nie jest az tak zle, ale innym razem wpadam
              w dol...
              • sylwiaaga Re: blaa blaaa blaa 13.05.05, 19:09
                hej !!!
                wiesz stefcia3 moze i masz racje szkoda tylko ze nie mozemy sie o tym
                przekonac bo niestety nie ma lekarstwa na to cholerstwo , ale napewno duzo w
                tym racji ja ostatnio to wogole mam jakas obsesje na punkcie swojego wygladu
                nie wiem czemu zawsze kochalam swoje piegi bardzo sie cieszylam ze je mam a
                dzis ich nie lubie , sle to co innego to taka uroda a nadmierne owlosienie to
                dla mnie zadna uroda , nie wiem jak was ale mnie jeszcze dobijaja te reklamy
                pokazujace piekne gladkie nogi
                he ostatnio w gazece widzialam taka z napisem "wlos ma zdobic a nie szpecic" i
                byla piekna kobieta z gladkimi nogami we wlochatych butach no hehe tez mnie to
                rozbawilo:(
                masz racje nie ma idealow i to dobrze bo one sa nudne ale te nasze wlosy sa
                wszedzie duzo za duzo i je bardzo widac ja juz nie moge na nie patrzec :(:(:(
                wczoraj potraktowalam je depilatorem a dzis mam cale czerwone nogi :(:(:(
                pozdrawiam papapa:)
                • nacht_vogel Re: blaa blaaa blaa 13.05.05, 23:18
                  Ja wciąż nie mogę się nadziwić, ze podobam się mojemu facetowi...:) Boże dziś
                  mnie całował po szyi, a tam mam troche włosów, również włosy na głowie mi
                  często odgarnia i musi przecież widzieć te no ohydne pksy...:/ Jakoś to jemu
                  nie przeszkadza nie wiem czemu, może po prostu ślepy jest?? A co mam mu
                  powiedzieć jak o to spyta?;(((( Troche mi się nie chce też wierzyć w to, ze
                  bedzie zachwycony jak się dowie ze jego dziewczyna ma włosy na udach i na
                  tyłku..:/
                  • stefcia3 Re: blaa blaaa blaa 13.05.05, 23:26
                    a widzieliscie ta reklame, kurde nie pamietam czego, taka blondyneczka (moze
                    jakies tampaxy albo cos) w super krotkiej spodnicy. najpierw widzialam ta
                    reklame w kolorowym czasopismie - nogi miala idealne, a potem widzialam ta sama
                    reklame w toalecie w pubie - zdjecie bez retuszu ;)
                    nie dajmy sie iluzjom! bo to naprawde idzie sie wykonczyc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka