welir08 10.09.07, 17:20 Miłe panie :) wybieram sie na laser brzucha, bikini i posladkow (nie naraz) . Prosze powiedzcie jak taki zabieg wyglada, ile trwa, czy jest bolesny, jakie mniej wiecej sa ceny i jaki laser wybrac... z góry dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka1305 Re: zabieg laserem 11.09.07, 21:31 Witam jestem po 3 zabiegach laserowych szyi laserem LightSheer płaciłam 300 zł za każdy jak na razie jest dobrze włosów odrasta kilka w porównaniu do tego co było to jest suuuuuuuuper pani w gabinecie powiedziała ze w moim przypadku potrzeba ok. 5 zabiegów aby zlikwidować owłosienie a jak będzie i czy ono zniknie to się zobaczy za jakiś czas . Co do zabiegu dla mnie był bardzo bolesny musiała robić przerwy bo nie mogłam wytrzymać z bólu . po pierwszym zabiegu szyja goiła mi się ok. 2 tyg cały czas smarując lantanem włoski całkowicie wypadły po 2 tyg , po 2 zabiegu było już lepiej szyja zagoiła się po 2 dniach i było znacznie mniej włosków natomiast 3 zabieg to już był rewelacyjny skora była tylko zaczerwieniona ale po 3 godz wszystko ustąpiło i jak na razie jest głodka jakie to wspaniałe uczucie nawet ten ból jest mi to w stanie wynagrodzić. Polecam ten laser jest Ok. Odpowiedz Link
aga82.inc Re: zabieg laserem 17.09.07, 14:02 Do julka1305: A robiłaś w Warszawie te zabiegi? Jeśli tak to powiedz , w którym miejscu. Pzdr Aga Odpowiedz Link
julka1305 Re: zabieg laserem 18.09.07, 23:39 Nie zabiegi robiłam w Radomiu . Powiem Ci jedno moja radosc nie trwała długo nie wiem co jest ale po trzecim zabiegu włosy odrosły : ((((( zobaczymy co bedzie po 4 i czy to ma sens Odpowiedz Link
crossi Re: zabieg laserem 29.09.07, 03:55 o kurcze, ja tak mam na pachach, tez mi odrosly i nawet kolejny zabieg niewiele pomogl, wydaje mi sie ze trzeba bedzie zrobic kolejny zeby byl efekt, ale przypuszczam ze znowu na krotko...... boje sie bo robilam tez wasik...z tym ze narazie tutaj jest wszystko ok. nie zapeszac ps. czy pani uzywala czegos do schlodzenia skory?? pytam bo mnie nie bolalo i w szoku jestem ze Ciebie bolalo Odpowiedz Link
julka1305 Re: zabieg laserem 01.10.07, 23:59 Witam pytasz czy Pani używała czegoś do schłodzenia szczerze powiem ze nakładała mi jakis zel ale co to było to naprawdę nie wiem po zabiegu smaruje mi szyje alantanem . U mnie to odrazu powiedziała ze napewno bedzie 5 zabiegów ja narazie jestem po 3 w piatek ide na 4 zobaczymy co z tego wyjdzie ale nawet dla tych 2-3 tyg gładkiej skóry mozna sie poświęcić :) A co do bólu to był straszny pani przerywała kilka razy bo juz wytrzymać nie mogłam .Nawet po tych 3 zabiegach jest roznica włosy odrosły ale ok 40% tego co było wiec jakis efekt jest moze po 5 zabiegach nie bedzie ich wcale :))) ale była bym szczęśliwa ::)))))))) Odpowiedz Link
maliace Re: zabieg laserem 12.08.08, 22:31 Mam pytanie, co ile robi sie te zabiegi? slyszalam ze co 4 - 6 tygodni, ale w miedzyczasie nie mozna usuwac wloskow za pomoca pestety czy wosku, tylko golic, jak w takim razie poradzic sobie z wlosami na twarzy?Przeraza mnie mysl ze mam sie golic jak facet:(:( jestem po 1 zabiegu i zastanawiam sie jak to bedzie wygladalo, czy po jednym razie czesc wlosow mi wypadnie? czy efekt widoczny jest dopiero po kilku zabiegach? Odpowiedz Link