ala_s 12.01.06, 23:34 Czy w Zabrzu / okolicach, któryś ze sklepów / hipermarketów itp. oferuje zakupy przez internet z dostawą do domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzka1232 Re: zakupy przez internet 13.01.06, 03:41 Tak, zakupy przez internet oferuje Spolem. Idz na strone www.totu.com i tam wpisujac kod Zabrza mozesz sprawdzic co jest "na polkach" aktualnie, zamowic, nawet zaplacic od razu. Dowoz w ciagu 2 godzin. Sprawdzone wielkrotnie - dziala swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportmen Re: zakupy przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 08:33 fajnie! tylko 19,00 zł....? to chyba przesada. A jakie ceny...też przesada. Dajcie sobie spokój z taka autoreklamą. Wolę Radiotaxi. Przywioza natychmiast i bez takich cen dowozu. Nie mieszkam na wsi odległej o 20 km od Zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1232 Re: zakupy przez internet 14.01.06, 03:26 zrozum czlowieku, ze to zadna autoreklama, (choc w zasadzie powinni mi za to dac znizke na zakupy) mieszkam za granica, a rodzine mam w Zabrzu (i nie tylko) i wielokrotnie zamawialam przez totu, zawsze wszedzie dowoza co i jak potrzeba i to na czas. Dla mnie 19 zl to i tak taniej niz gydbym miala sama skoczyc i zrobic im te zakupy, no a ceny, coz, oni sa nastawieni na zagraniczna klientele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: do Zuzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 09:57 19 zł za dostawę to przegięcie. Ja mogę Ci za 15zł zakupy przywozić, jeszcze miłe słowo dołożę i może buzi jeśli urodziłaś się w przyzwoitym roczniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: do Zuzi IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.01.06, 12:43 tesco.com hehe ja tu zamawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś