Gość: BG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:09 Mam wielką prośbę czy ktoś zna namiary na rewelacyjnego niewidomego masażysty z Zabrza? A może znacie jakies inne miejsce które ma w swoim "menu" masaż:-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to- ja Re: Niewidomy masażysta IP: *.zabrze.net.pl 15.09.06, 21:32 słyszałam o takim masażyście w Mikulczycach (na przeciwko kościoła,dawniej zamieszkiwały tam siostry zakonne)Prawdopodobnie świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manga Re: Niewidomy masażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 04:59 Jest tez inny masazysta , NAZYWA SIE JAKOS RAFAŁ ALBO MAREK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onka Re: Niewidomy masażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.16, 13:04 Jacak się nazywa. Na ul. Korwina przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mrore Re: Niewidomy masażysta 17.09.06, 10:28 Niewidomy masażysta nazywa sie Jan Sulewski ma gabinet na Zaborzu przy ul.Wolności Jak jesteś zainteresowana podam numer telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BG Re: Niewidomy masażysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 23:16 Bardzo będę wdzięczna za konkretne namiary:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zator Re: Niewidomy masażysta IP: 83.16.17.* 18.09.06, 18:19 A ile masz lat. Może nie trzeba zamykać oczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BG Re: Niewidomy masażysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:47 Drogi Zatorze:) (nie wiem czy to odpowiednia forma) nie chodzi o zamykanie oczu ale o pomoc zdrowotną połączoną z relaksem:) Mój wiek? OD dwana mam już dowód osobisty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Niewidomy masażysta IP: *.zabrze.net.pl 19.09.06, 08:05 Kiedy kultowy byl masazysta - kregarz z Gliwic (nie wiem przez jakie Ch lub H pisze sie tego Pana). Zapisy tylko raz do roku i inna taka "magia" Teraz trzba byc niewidomym.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb/// Re: Niewidomy masażysta IP: *.215.202.167-internet.zabrze.debacom.pl 17.11.13, 23:51 zgadzam sie z koncową wypowiedzią...zastanawiam sie ,dlaczego ludzie w dzisiejszych czasach nie myslą?...jaka wiedzę anatomiczna moze posiadac niewidomy czlowiek?????nie potrafi przeczytac opisu np.rezonasu ,nie wspominając ,że pacjent moze celowo przeczytac mu blędną , chcąc sie pomasowac, to kabaret itp., w zyciu nie poszlabym masowac sie czy nastawiac kregoslupa do niewidomego ,to przestarzale dorabianie ideologii....pozdrawiam i polecam ludzi z wiedzą i widzacych. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektorowa75 Re: Niewidomy masażysta 07.08.19, 15:17 Wiedza jest w głowie, nie w oczach. Tego to uczą już w podstawówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga Re: Niewidomy masażysta IP: *.204.76.188.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.07.22, 09:13 Jego wiedza jest ogromna , a jesli chodzi o odczytanie opisu to ma żonę po studiach pielęgniarskich i ona czyta wszystko dokłądnie. Ja od lat jestem bardzo zadowolona z zabiegów , bo tylko Pan jasiu postawił mnie na nogi i dzisiaj funkcjonuje normalnie . Polecam bardzo dobry jest , to co nie potrafili inni mi pomóc uzyskałam w gabinecie pana Jasia, a groził mi wózek inwalidzki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Niewidomy masażysta IP: *.google.com 14.04.15, 23:29 Dr. HENKEL. teraz przyjmuje jego synowa tez o tym samym nazwisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BG Re: Niewidomy masażysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 08:49 Nie trzeba nie trzeba! Zapytałam jedynie czy ktos taki istnieje bo plotki wyrabiają mu bardzo dobrą opinię ale właściwie nikt nie zna konkretów. Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Niewidomy masażysta IP: *.zabrze.net.pl 19.09.06, 10:01 Podaj jakis kontakt do siebie... Dostaniesz namiar na dobrego rehabilitanta z Helenki - Rokitnicy Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektorowa75 Re: Niewidomy masażysta 07.08.19, 15:20 Istnieje. Byłam. Pomógł mi, gdy inni wypisywali terminy na za rok albo oferowali recepty na tramal. Nie wiem kim jest z zawodu. Może nie jest nawet fizjo. Nie zdążyłam zapytać, bo tylko dotknął moich pleców a wiedział z czym przyszłam. Postawił mnie na nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BG Re: Niewidomy masażysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:54 elle-21@o2.pl z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLLDA Zabrze sprz Re: Niewidomy masażysta IP: *.pl 19.09.18, 11:39 Jesteś osobą niewidomą lub z dysfunkcją wzroku? Szukasz dofinasowania na zakup sprzętu dla osób niepełnosprawnych ? Firma POLLDA z Zabrza od 1993 roku pomaga osobą w uzyskaniu dofinansowania na zakup sprzętu i oprogramowania dla osób niepełnosprawnych. pollda.pl/?page_id=2126 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bercik Oberschlesi Re: Niewidomy masażysta IP: *.dynamic.inetia.pl 23.06.23, 11:10 Michał Jacak, ma obecnie swój gabinet, przy ul. Tarnopolskiej 37/4, w Zabrzu, Mikulczycach 517250090 Odpowiedz Link Zgłoś