Dodaj do ulubionych

podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług

• Gość: wfista Warsztat na Hermisza to syf - z bezczelnym szefem IP: *.zabrze.net.pl 16.02.07, 01:05
      NAJGORSZY : Serwis opon na Hermisza.Załoga jako tako ale szef tego zakładu to
      kawał chamskiego i grubiańskiego debila nie szanującego wogóle klientów...
      byłem 3 razy i za każdym razem zostałem hamsko potraktowany NIGDY WIĘCEJ
      Za to polecam z ręką na sercu autoryzowany serwis FIATA z tyłu dworca PKP za
      Biedronką...Ceny nie raz tańsze od wszystkich warsztatów i nie naciągają
      klientów bez potrzeby... Jeśli część jest sprawna to powiedzą że jest sprawna i
      nie trzeba jej wymieniać.Cała ekipa miła i sympatyczna a do tego kompetentna
      POLECAM
      • Gość: kuna Re: Warsztat na Hermisza to syf - z bezczelnym sz IP: *.bmj.net.pl 17.02.07, 19:52
        servis jest ok tylko co do szefa to masz racje w 200% nie tylko ciebie tak
        potraktowal
      • Gość: Magda Fiat - wcale nie tak super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:49
        nie polecam. wypuszczają na ulicę samochody w złym stanie, żeby nie "naciągać"
        na konieczny remont, za to potrafią wyczuć na co stać klienta i wymieniać na
        nowe bzdury. Takie mam odczucia, może się mylę, jak jest więcej osób z pozytywną
        opinią n.t. tego zakładu to wpisujcie się!
      • Gość: kółeczko zapasowe Re: Warsztat na Hermisza to syf - z bezczelnym sz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 09:17
        Nie zgadzam się z wfistą. Załoga jak i szef serwisu opon przy ul. Hermisza to
        kompetentne osoby, fachowcy, znający się na swojej robocie, chętnie korzystam z
        ich usług. Natomiast Ty masz kłopot z pisaniem wyrazu cham lub ham, zdecyduj
        jak ma być, bo jesteś w tym przypadku niewiarygodny.
      • Gość: polonista Re: Warsztat na Hermisza to syf - z bezczelnym sz IP: *.zabrze.net.pl 27.03.08, 23:11
        baran jestes i tyle. pewnie zasłuzyłes osle jeden
    • Gość: haniu Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.bmj.net.pl 17.02.07, 17:17
      najgorszy ZSM pracownicy administracji nawet nie przejdą na kontrole budynków
    • Gość: klient Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.zabrze.net.pl 21.02.07, 00:21
      Stoisko MADEJA I WRÓBLA W KAUFLANDZIE. Zwróćcie uwage jak te Panie ważą wasz
      towar !!! rzucają na wage i szybko zdejmują w ten sposób uzyskują parę gramów
      na każdym z towarów... a potem biorą dla siebie z całego dnia uzyskanych pare
      gramów zbiera się i w ten oto sposób mogą wziąć wędlinę dla siebie.Jak
      zwróciłem uwagę jednej z Pań żeby zważyła to jeszcze raz to się bardzo oburzyła
      co mi nie pasuje... także PRZESTRZEGAM !!!
    • Gość: jaaaa_ona_klijetka Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 03:27
      Witam co do najlepszej obsugi to PizzaPascal w zabrzu na żułkiewskiego bylam
      tam barman super i jego koledzy rowniez kuchasz i jeszcze jeden taki opalony
      super szef rowniez wporzadku.Polecam sama sie zdziwilam ze jeszcze tacy ludzie
      istnieją!!!!
      • Gość: heniu Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.bmj.net.pl 24.02.07, 17:25
        knajpka dominium polecam
    • Gość: eee Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.zabrze.net.pl 25.02.07, 18:01
      najgorszy fryzjer---to na Spokojnej--ostrzegam! nędzne strzyżenie,ale drogie, krecenie tyłkiem przez tą panią niestety nie pomoże moim włosom. darujcie sobie...
      • Gość: nieporozumienie Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.crowley.pl 26.02.07, 10:30
        Ja od kilku lat chodzę do fryzjera na ul. Spokojnej i absolutnie nie zgadzam
        sie z woją opinią. Jeżeli chodzi o ceny to są takie jak gdzie indziej - w
        granicach rozsądku. Więc nie pisz bzdur, a może ty po prostu nie lubisz tej
        Pani z zazdrości, po co kogoś oczerniać, lepiej wypić mniej kawy...
        • boczek39 Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 12.03.07, 18:54
          mpgk ul.lecha miła fachowa obsługa tak powinno byc w kazdej firmie
    • Gość: Johnny Walker Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 09:46
      Najlepsza firma dopiero powstanie - Blue Future na placu Wolnosci. Nowa
      multiagencja stworzona dla ludzi.
      • Gość: gram Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 10:13
        najgorszy warsztat samochodowy w Zabrzu to serwis fiata kolo Biedronki przy
        torach chamstwo i zlodziejstwo szef z glosem ksiedza zapewnia ze wszystko
        bedzie dobrze po czym do zaplaty jest 50% wiecej bo dolicza to czego nie
        zrobil. Zona (?) szefa jest przynajmniej chamska od poczatku. Mechanicy to DNO
      • gotti7 Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 26.02.07, 11:26
        johnny walker napisz cos wiecej o tej firmie
        • Gość: Johnny Walker Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 10:48
          Jest to multiagencja - glownym jej dzialaniem to posrednictwo turystyczne w
          biletach autokarowych wszystkich przewoznikow i biletach lotniczych. To tez
          jedyne miejsce w Zabrzu gdzie mozna sie ubezpieczyc na zycie i przez to zaraobic
          na prawde duze pieniadze w Skandii, oprocz tego Skandia daje ci mozliwosci
          zabezpieczenia majatku przed windykacja, sadami, alimentami, komornikami itp.
          Blue Future to rowniez kredyty hipoteczne w Fortis Banku oraz inne drobne uslugi.
      • Gość: odkrywca Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.gprs.plus.pl 30.12.08, 20:39
        No i co? Powstała?
    • Gość: wfista Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.zabrze.net.pl 26.02.07, 21:35
      Nie zgadzam się z tym że najgorszy serwis jest za biedronką... Obsługa to
      fachowcy i zawsze dzwoni szef do mnie jeśli jest coś innego niż myśleli i pyta
      czy ma wymieniać podająć cenę... Jeśli jest problem powoli i spokojnie można
      się zastanowić... A zaczynają od naprawy tańszej rzeczy jeśli nie są pewni,
      obsługa jest miła i fachowa...
      Chamstwo to jest w warsztacie na Hermisza w serwisie opon i jego grubiański ,
      arogancki i bezczelny szef... Pojedz to sie przekonasz...Totalna olewka
      klientów i totalny brak szacunku... Tam to jest syf !!!
      • Gość: klientka Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 15:48
        najgorszy to fryzjer na spokojnej tragedia a najgorsza to ta lala która
        obgaduje każdego klienta a jej kwalifikacje i umiejętności do bani
        • Gość: kuna Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.bmj.net.pl 02.03.07, 18:18
          ja polecam ten fryzjer lepiej jak młode ładne ciałko pokręci sie przy mnie jak
          tnie włosy niz gruba stara baba polecam wiecej takich laseczek az milo cieszy
          oko
          • boczek39 Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 06.03.07, 22:39
            sklep nocny na hermisza polecam bardzo mila obsluga
            • Gość: Bolo Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:49
              "OFFSide" kompletne DNO
              • Gość: gram Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 09:17
                wfista albo robisz tu tym zlodziejom marketing albo sie cos zmienilo od czasu
                kiedy ich postraszylem sadem, ale w to drugie nie wierze, bo oni maja wszystko
                w dupie
              • zaborzanin1 Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 30.03.08, 20:40
                "Alkohole Świata" przy Wolnosci to kompletna żenada. Obsługa
                zainteresowana głównie własnymi koleżkami a wybór alkoholi niczym w
                banalnej Żabce
        • Gość: Ojo Meble na wymiar- Reymonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 10:15
          Nie mozna bylo sie doprosic ogledzin reklamacyjnych a teraz po
          gwarancji meble juz koncza swoj zywot, wypadaja wkrety, krzywia sie
          zawiasy. Szef beszczelny do granic, nic dziwnego ze na drzwiach
          salonu non stop ogloszenie o przyjeciu do pracy.
    • Gość: wfista Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.zabrze.net.pl 13.03.07, 01:23
      Gram każdy może mieć opinie jaką chce ze swoich doświadczeń... Ja mam o nich
      jak najlepszą opinie i dlatego ją wyrażam... od tego jest to forum... nie robie
      im zadnej reklamy bo nie mam w tym zadnego celu... Ale szczerze mówiąc to
      jestem zadowolony z ich napraw mojego auta ... pozdrawiam
      • Gość: On_Klijet_28 Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 11:53
        Zdecydowanie najgorsza knajpka to "Pascal"bylem tam wczoraj i co??Pustka Piwa butelkowego nie bylo jak chcialem coca cola jakas dziwna,poprostu jestem oburzony!!Jedzienienie zbyt dobre chyba z najtanszej Mąki typu"made in tesco,kufland"itp.Juz nigdy tam nie zawitam.Nie Polecam!!!
        • Gość: Pl Pigal Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.za.digi.pl 13.11.08, 00:27
          Najgorsza knajpa to kasztany na wolmosci i ten zapijaczony szef
          alkoholik
      • przemek2828 Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 03.05.07, 23:42
        Co ty piszesz. 2 razy oddalem tam swoj samochod bo byl ubezpieczony w PZU i tam
        to podobno najlepiej rozliczali. Pierwsza naprawa- blacharka i lakierownie po
        roku lakier zaczal puchnac i odpadac- szpachli bylo tyle ze jakbym robil to sam
        mniej bym jej nalozyl- doslownie 7 mm bylo drugi raz bylem u nich po roku
        zapomnieli ze robili mi wczesniej auto i jak zobaczyli swoja robote to szef
        powiedzial co za partacz mi to auto naprawial jak powiedzialem ze oni zrobil
        sie zerwony i przy wlasciwej robocie zobili juz jak naley ale zecz z ktora
        przyjechalem tj, naprawa przedniej podluznicy tak zrobili ze po 1,5 roku zaczal
        mi opadac sam zderzak, poprostu zaczela gnic- mechanicy spawacze- naszczescie
        zdolalem pozbyc sie tego auta i teraz przestrzegam ludzi aby omijali ten zaklad
        ktory sie nazywa MOTOTEST jak najwiekszym lukiem
    • Gość: kuna Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.bmj.net.pl 17.03.07, 19:52
      najgorszy praktiker ,nie mozna sie doprosic kogokolwiek o jakas fachowa porade
      patalachy i tyle
      • Gość: bolek Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.stk.vectranet.pl 17.03.07, 21:20
        najgorsza ochrona skorpion a raczej ich szef ktory zabrania wnosic parasolki na
        stadion Gornika.
        Paranoja
        • Gość: ' Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.zabrze.net.pl 21.03.07, 20:42
          taka praca ochrony, tak trzeba robić. zasady bezpieczeństwa
          • Gość: bolek Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.stk.vectranet.pl 21.03.07, 21:10
            jasne, ciekawe co mozna zrobic komus takim parasolem?
            chyba ze wsadzic do dupy i oworzyc, innego niebezpieczenstwa nie widze
            • Gość: bolus najgorszy Korandy na Warynskiego z dala od niego IP: *.stk.vectranet.pl 10.11.07, 14:14
              szef to krwiopijca jakich malo, przyjedziesz wymienic pasek to
              wymieni ci pol auta do tego slono zaplacisz.
              ceny prawie jak w serwisie.
              omijajcie go szerokiem lukiem ja tak napewno zrobie, moj samochod
              tam wiecej nie zobaczy palant jeden.
            • Gość: ALEX Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.zabrze.net.pl 26.03.08, 18:19
              NAJGORSZY PUNKT TO WARSZTAT SAMOCHODOWY "MIRKOR" NA WARYŃSKIEGO OBOK
              MYJNI A SZEF TO KASIARZ I PARTACZ !!! TAK JAK I JEGO PRACOWNICY !!
              NIE POTRAFIĄ NIC ZROBIĆ A PÓŁ AUTA ROZBIORĄ !!! NAWET ZA
              NAPOMPOWANIE OPONY POWIETRZEM ZAPŁACICIE 2-3 ZŁ PARANOJA !!! OMIJAĆ
              SZEROKIM ŁUKIEM JEŚLI NIE CHCECIE PÓŁ AUTA OD RAZU WYMIENIAĆ I
              PORTFEL W STRZĘPACH ZOSTAWIĆ !!!
              • Gość: gość Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.171.95.110.crowley.pl 06.08.08, 11:12
                Ten Mirek to poprostu złodziej jeden!!!!
        • Gość: grzeczny Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 13:54
          a najgorsze na ostatnich meczach każe ustawiać się ochroniarzom
          wzdłuż sektora 1 i 2 tak jakby kiedyś były tam zamieszki i siedzą
          tam fanatycy i huligani szczególnie ci po 60-tce, ale my
          powiedzieliśmy chlopakom i dziewczynom z ochrony że nic im z naszej
          strony nie grozi
        • Gość: pixel Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.gprs.plus.pl 26.10.08, 19:59
          Ochrona w Realu jest bez sensu. Hamy i gbury
        • gotti7 Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 20.04.09, 20:49
          i tak bywa
      • Gość: . Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.zabrze.net.pl 18.03.07, 18:00
        kuna-ty jestes taki najgorszy punkt tego forum
      • mieszkam_w_zabrzu Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 25.03.08, 20:57
        Trudno tam poprosić kogokolwiek do dobranie odpowiedniego sprzętu
        ani np. o dociącie desek
        • Gość: cięta Nic sie nie zmienia IP: *.gprs.plus.pl 08.11.08, 22:16
          Minęło ponad pól roku i tak dalej jest dokładnie tak samo! Skandal!
    • Gość: Zawiedziony Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 18:11
      Przestrzegam przed firmą Uługi budowlane T&A j. Nie dość że partaczą to są
      wulgarni w obejściu że głowa boli.Naciągacze i zabawowicze.
    • Gość: heniu Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.bmj.net.pl 24.03.07, 18:05
      trzeba pochwalic urzednikow naszego miasta ,pelna kultura ,doradzą ,pomogą,duza
      zmiana na plus
      • Gość: kuna Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.bmj.net.pl 06.04.07, 19:07
        media markt patalachy nic nie doradzą
        • Gość: gość Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.zabrze.net.pl 06.04.07, 21:51
          supermarket Tesco na Piłsudzkiego...stojąc tam w kolejce do kasy można czasami
          h..ozy dostać
          • Gość: Janusz Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:23
            PKO BP-JAKO THE BEST
            • Gość: haniu Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.bmj.net.pl 28.02.09, 17:58
              pko bp komuna ,personel zachowanie jak za prl-u
          • Gość: anna Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 08:50
            Potwierdzam, obsługa niemrawa, bez profesji obsługująca swoich klientów.
        • Gość: Fustek Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: 195.94.210.* 04.10.08, 21:06
          We wszystkich specjalistcyznych marketach tak jest. W Praktikerze i
          innych budowalnych - nie sposób doprosić się o jakiekolwiek
          informacje!
          • Gość: orlik Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.gprs.plus.pl 20.01.09, 20:39
            Może warto, żeby szefowie marketów wzieli to pod uwagę!
        • Gość: Fustek Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: 195.94.210.* 02.05.09, 22:14
          Może nie mają wiedzy? Za mało szkolą personel??
      • Gość: wr Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.stk.vectranet.pl 25.05.07, 17:48
        rejestrował ktoś samochód w zabrzu?
        3 godziny czekania w kolejce,i to nie jest żart!!!!!!!!!!!!!!czy ktoś pilnuje
        tego?
    • abdudlo Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 10.04.07, 00:12
      Najgorszy sklep pod względem obsługi to "buda" na Janku na Długiej.Jest tam
      blądyna, która obsługuje monopol.Jej mina i uprzejmość wskazują jakby to za
      karę robiła.Ani dnia bym jej nie trzymała, bo zniechęca klientów.Poza tym ok
      • Gość: Gość Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 15:19
        ZGADZA się obydwie blądyny chyba za kare tam pracują!!niemiłe z krzywymi pyskami!!
        • Gość: bob Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 23:59
          co do serwisu za biedronka ten na pulaskiego to polecam, mechanik krzysiek to
          jest fachowiec co do reszty zalogi tego warsztatu to nie wiem
          • Gość: yhy Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 01:11
            yhy
          • Gość: morsco Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 16:58
            N
            • Gość: morsco Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 16:59
              NIGDY WIĘCEJ SALON SUZUKI PRZY WOLNOŚCI !!!
              • Gość: ania Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.bater.net.pl 17.04.07, 18:28
                morsco dlaczego nigdy wiecej ?
                • Gość: morsco Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:03
                  W suzuki - taki starszy pan (niewiem moze własciciel) strasznie krzycząc
                  (strach powtarzać) wyrzucił mnie z serwisu ,gdzie chciałam zapytać o możliwość
                  zakupu złamanej anteny do Jimmy. Może myśli ,że jak już raz kupiłam u niego
                  auto to nie warto o mnie dbać. W związku z powyższym najlepszym lekarstwem na
                  nie uprzemych sprzedawców jest ich omijanie i ja tak zrobię . Nigdy więcej mnie
                  tam nie zobaczą.
                  Pozdrowienia
                  • Gość: drillek Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.zabrze.net.pl 18.04.07, 16:55
                    pzu,zapytajcie o ubezpieczenie samochodu,hehe
                    • Gość: ... Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.zabrze.net.pl 19.04.07, 18:21
                      hehe..idźcie tylko do komunikacyjnego w punkcie obsługi w UM ... tam jest taki facet z wąsem...to dopiero grzeczna obsługa...polecam!!!
                      • Gość: as Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.stk.vectranet.pl 26.04.07, 18:09
                        a jeszcze gorsza jest farbowana blondynka w okularach,lepiej ją
                        omijać,kilkugodzinne kolejki tam chyba też nigdy nie znikną
    • Gość: wszechmogący!!! Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 18:58
      Pizzeria "Pascal" zdecydowanie najgorsza.Ceny wcale nie takie małe!!!A i jakość nienajlepsza.

Ps.Nie można na wszystkim oszczędzać , tym bardziej na dobrych markach produktów ponieważ ceny jak napisałem wyżej nie są małe a za ta cenę wymaga się!!!
      • Gość: fazer Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 16:56
        hejka wszechmogacy.jak jestes taki wymagajacy to niech ci zona jezdzi po towary do efu,skoro polskie polprodukty nie pasuja twemu podniebieniu.
        JA DO PASCALA CHODZE SREDNIO RAZ W TYGODNIU I NIE MAM ZADNYCH ZASTRZEZEN,A CENY SA PRZYSTEPNE.POZDRO
        • Gość: wszechmogący Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 22:30
          hehehe ja i tak sadze ze ta pizzeria to PAŚĆ!!!A kazdy ma swoje zdanie wiec nie gadaj głupot o podniebieniu to nie czasy komuny:):):)WOLNOŚĆ SŁOWA!!!
          • Gość: fazer Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 17:16
            hejka wszech.......,cosik ci sie chyba poprzestawialo:podniebienie a komuna???????!!!!!!!!!nie czytaj tyle PAŚCI !!!!pozdro
    • Gość: zyta Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 08:43
      Bankomat umiejscowiony w Banku ING Bank Śląski przy ul.Korczoka. Obsługa
      bankomatu traktuje klientów jak zło konieczne, nie dba o bezawaryjną prace tego
      urzadzenia. Często bankomat jest nieczynny. To denerwuje, tym bardziej że
      następny bankomat jest w Banku Spółdzielczym przy Kościele.
      • Gość: ernest Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 11:23
        Z tym bankomatem w ING Bank Śląski na Zaborzu to potwierdzam niedbałość o
        klienta. Po prostu maja go gdzieś, czyli w d...ie
        • Gość: ania Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.bater.net.pl 22.05.07, 13:40
          brak sciezek rowerowych w naszym miescie
    • Gość: 123 Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.stk.vectranet.pl 23.05.07, 19:36
      komunikacja w um-horror
      • s.javi Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 03.06.07, 16:14
        sala zabaw fiku-miku brak miejsc parkingowych !!!
        • ferdek37 Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 26.06.07, 23:38
          najgorszy to architekt ktory projektował plac wolnosci
          • boczek39 Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 01.08.07, 20:15
            i ten co to zatwierdzil
    • Gość: vfr Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:22
      Ale to forum to śmietnik - nikt nie mówi tutaj racjonalnie!!!
      Pozdrowienia dla nudzących się urzędników w UM.:)
      • Gość: kuna Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.bmj.net.pl 15.09.07, 21:19
        ty patałachu smieciem jestes
        • ferdek37 Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 10.10.07, 22:54
          kuna pisz na temat
          • Gość: gość Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.e-zabrze.pl 12.10.07, 12:36
            Przestrzegam przed komisem samocohdowym MAXIM na Zaborzu - ul. Wolnosci 547. po miesiacu samochod sie zepsuł i musielismy wydac 1/3 wartosci samocohdu na naprawe :/ a mechanika mają że robi naprawy najtanszym kosztem i ma auto chodzi ok. miesiaca (przy mnie odbyła sie taka rozmowa - ale ja już auto tam kupiłem wiec mogli sobie tak rozmawiać).
            Złodzieje!!!
            • krystek66 Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 17.10.07, 20:42
              sala zabaw fiku-miku zabrze-zaborze za myły parking dla samochodów
              • pazdziochzabrze Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 09.11.07, 23:56
                zsm i zbk rece sobie moga podac
                • boczek39 Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 25.03.08, 19:12
                  stacja paliw bliska ,mili ale tak wolno się ruszają !
                  • Gość: Zdeptana Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.gprs.plus.pl 29.03.08, 09:56
                    A szewc naprzeciwko Tesko przy Piłsudskiego. No to normalnie pomyłka
                    i PRL
                    • marekpiec.zabrze Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 31.03.08, 18:48
                      A po co komu w dzisiejszych czasach szewc?
                      • mieszkam_w_zabrzu Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 01.04.08, 19:03
                        Jak Ci się fleki zetrą to inaczej pogadamy :-)
                    • Gość: Mała Re: Szewc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:40
                      Dobry szewc i niedrogo robi na przeciwko Lidla na Sobieskiego.
                      Obcasy wymienił i buty mam jak nowe.
                      • Gość: spintek Re: Szewc IP: *.stk.vectranet.pl 27.01.09, 21:29
                        polecam zakład szewski na 3 Maja. Tradycja rodzinna. Super
                        kompetencja, solidność, terminowość. Ceny przystępne.
    • Gość: . Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.scom.za.digi.pl 18.07.08, 20:29
      .
      • Gość: Fustek Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: 195.94.210.* 06.10.08, 20:28
        Może to nie jest punkt uisług, ale apteka w Platanie to już szczyt
        niekompetencji obsługi i braków w zaopatrzeniu!
    • thermospeed Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 07.10.08, 22:02
      Studio Urody she- Adrianna S.
      • Gość: satori Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.stk.vectranet.pl 19.10.08, 01:02
        Szkoła nauki jazdy <Edyta> w Zabrzu. Wykłady są całkiem ok, ale jazdy z Panem właścicielem tej szkoły to jakaś pomyłka. Podczas kursu, jeździ się z panem R.J. i załatwia jego sprawy :/ Raz byłem zawiezc jego żonę do lekarza i czekałem w samochodzie aż wrócą. Innym razem pojechaliśmy do Bytomia odebrac zamówione podręczniki z testami. Tez oczywiście marnowałem czas bo musiałem czekać w samochodzie. W ogóle w tej szkole facet ma tylko 2 samochody, za to ludzi na kurs przyjmuje jak najwiecej (aby tylko zarobic). Jazdy miałem raz w tygodniu, a cały kurs trwał około5 miesięcy :/ Nie polecam tej szoły. Polecam ELMOT w Gliwicach :D
        • Gość: Fustek Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: 195.94.210.* 22.10.08, 20:09
          To po co siedziałeś w aucie i czekałeś skoro kupiłeź JAZDY a nie
          kurs podwożenia i stania na parkingu!!!
    • Gość: rabka Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.rudanet.pl 20.10.08, 00:22
      mechanik na ul.Grunwaldzkiej chyba u Andrzeja partacze brudaski
      zepsuje sie jedna część a wychodzi u nich kilka nie oczekiwanych
      sprawdzałem pozniej u innego nic nie zrobili a na rachunku była
      wymiana
      • Gość: koleś z zabrza Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.stk.vectranet.pl 21.10.08, 23:25
        Najlepsze:
        -Elektrometal na ul.Armii Krajowej - super obsługa, zawsze dostanę
        to czego potrzebuję

- fryzjer Justyna na ul.Damrota - właścicielka salonu potrafi
        zdziałać cuda z włosami, ceny odpowiednie

- studio tatuażu Emil Tattoo na osiedlu Barbary - miła i fachowa
        obsługa

Najgorsze :
        - dział mięsny w Tesco na ul.Piłsudskiego - już nieraz próbowano mi
        wcisnąć zepsute mięso

- studio tatuażu Black Skull na Wolności - chamstwo i zaniedbanie
        higieny

- internet z firmy Bater - osługa ok, ale jakość pozostawia wiele do
        życzenia
        • chilli-and-vanilla Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 09.11.08, 09:05
          kurcze nie sposób się nie zgodzić z tym Black skull'em...
          wystarczyło mi 5 sekund żeby stwierdzić że tam na pewno nie będę
          robić tatuażu
          • marekpiec.zabrze Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 19.12.08, 19:39
            A jaki chcesz sobie zrobić tatuaż?
          • Gość: Fustek Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: 195.94.210.* 17.01.09, 20:30
            Papryczko, zrób sobie koniecznie tatuaż i jego zdjęcie wrzuć do
            sieci!
    • Gość: z rokity Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.kwsa.pl 07.11.08, 01:39
      sklep spożywczy (chyba ul. Budowlana w Rokicie - obok pralni)
      obsługa żenująca. Jedna z ekspedientek (taka cycata włosy zrobione
      na siwo) ślini się na widok każdego wchodzącego do sklepu faceta.
      • Gość: Fustek Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: 195.94.210.* 01.01.09, 14:18
        Może taka kobitka wyposzczona, ale to ci przeszkadza?
    • Gość: mario BlackRedWhite IP: *.coig.katowice.pl 14.11.08, 09:54
      obsługa tragedia i chamstwo, panienka która siedzi przy wypisywaniu faktur,
      obsługująca reklamacje to po prostu jakaś żenada, kto ją zatrudnił, zero
      kompetencji i do tego ta kartka na ladzie, "zwrotów nie przyjmujemy", co to ma
      być w dzisiejszych czasach to nie do pomyślenia. BRW dla mnie nie istnieje, na
      szczęście w pobliżu są inne sklepy z podobnym asortymentem.
      Dziewczyny na sklepie kompletnie zbędne, nie zainteresowane klientem, którego
      traktują jak intruza.
      Niestety w Zabrzu chamstwo i nie kompetencja się bardzo zadomowiła, szczególnie
      w sklepach na pasażach i to zarówno w Realu, jak i w Platanie, młode dziewczęta
      o 10.00 rano są tak znudzone i zmęczone, że w większości przypadków traktują
      klienta jak powietrze, ignorując go, rozmawiając przez telefon rzucają takie
      spojrzenie, że lepiej opuścić lokal, bo co mi tu jakiś klient będzie zawracał
      głowę. Zero podstaw kultury, dzień dobry, dziękuję i takie tam banały to dla
      niech obce słowa których nie ma w słowniku.
      Pewnie to co piszę urazi nie jedną z Pań, która będzie tu tylko wyjątkiem od
      reguły, ale niestety taka jest prawda.
      Przykro mi to mówić ale niestety w większości naszych śląskich miast jest
      podobnie i tu znowu niestety wystarczy pojechać w inny region kraju i takiego
      chamstwa nie ma. Prawdziwych Ślązaków już nie ma, czy co??
      • Gość: olek Re: BlackRedWhite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 11:16
        Zgadzam się co do salonu Black Red White !
        zamówiłem krzesło biurowe ( wartość ponad 1000zł). Przyszedł model w
        innych obiciach - powinno być tańsze ale skasowali mnie jak za
        droższe - nie reklamowałem bo nie mam na to czasu.

Biurko przyszło bez instrukcji montażu !
        • Gość: Fustek Re: BlackRedWhite IP: 195.94.210.* 13.12.08, 23:07
          Na parterze kupowałem tam wczoraj jakieś drobiazgi, i obsługa była
          OK i towar bez zarzutu!
          • zza_lady Re: BlackRedWhite 24.12.08, 21:37
            W tym meblowym jest podobno znacznie spokojniej niż np. w pobliskim
            Realu. Nie ma takiego ciśnienia ze strony menagerów i kierownictwa.
            No i klientów nie ma tyle co ludzi na dworcu PKP
            • z_rokitnicy Re: BlackRedWhite 26.12.08, 20:57
              Tam robienie zakupów to czysta przyjemność. Na parterze mają halę
              niczym mała ikea, a żadnego tłoku!
              • Gość: alejaja Re: BlackRedWhite IP: *.gprs.plus.pl 25.01.09, 20:52
                Lepiej podejść do M1. Może towary są nieco zawędzone, ale jednak
                tańsze
                • gotti7 Re: BlackRedWhite 27.01.09, 21:01
                  no własnie tansze z powodu podwędzenia he he
                • Gość: Fustek Re: BlackRedWhite IP: 195.94.210.* 25.04.09, 23:03
                  W BMR jest bez tłoku i spokojnie i fajnie. A w M1 to jak w każdym
                  supermarkecie
    • Gość: ona Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.05.09, 22:56
      Super jest w Impresji
      • macie-jow Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług 04.07.09, 21:43
        A jakie usługi świadczone są w Impresji :-)?
        • Gość: translator Re: podajcie najlepszy i najgorszy punkt usług IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.07.09, 23:04
          Usługi gastronomiczne
          • mieszkam_w_zabrzu ręczna myjnia 10.07.09, 22:38
            Na stacji BP w automatycznej myjni leciał dziś żur jakiś a nie woda!
            Co oni tam dodają albo dlaczego tego nie filtrują?
            Gdzie w Zabrzu można bezpiecznie wymyć auto?
            • mat.cz Re: ręczna myjnia 03.10.09, 11:18
              w zabrzu na kazdej myjni jest woda biała widac to na samochodach o
              ciemnym lakierze nie wiem czy to kamien czy co auto ma biały nalot
              • mieszkam_w_zabrzu Re: ręczna myjnia 04.10.09, 20:19
                Dlaczego tak się dzieje? Przecież to są konkurencyjne myjnie. Mają
                inny sprzęt......
                • Gość: (~:) Re: ręczna myjnia IP: *.stk.vectranet.pl 04.10.09, 21:27
                  Najgorsza firma usługowa OKNOMONT.Jesli chcecie miec zle wstawione
                  okna i spartaczona robote to serdecznie zapraszam!Nawet gwarancji
                  nie dostaniecie!!!
                  • Gość: Lila Meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 22:13
                    Cymerman-( przy ul. Reymonta)najgorsze meble w zabrzu a obsługa jeszcze gorsza.
                    Słowo własciciela jest warte tyle co zeszloroczny snieg wiec zastanowcie sie
                    zanim kupicie.
                    • marekpiec.zabrze Re: Meble na wymiar 06.10.09, 20:10
                      Ten stolarz na Piłsudskiego, koło tej chałupy co ją wyburzyli przy
                      salonie z limuzynami to jest dno, brak kultury, brak umiejętności,
                      niesolidność i wysokie ceny
                      • marcin_mikulczyce Re: Meble na wymiar 27.10.09, 20:31
                        Przyjaciel potrzebował dorobić drzwi na wymiar. Nigdzie w Zabrzu nie
                        znalazł stolarza, który chciałby podjać się takiej roboty: 1
                        nietypowe drzwi. Podobno mamy kryzys?
                    • mieszkam_w_zabrzu Re: Meble na wymiar 28.10.09, 20:27
                      Co sklep meblowy to coraz gorsze warunki dla klientów
                      • pazdziochzabrze Re: Meble na wymiar 18.04.13, 22:18
                        nie polecam sklep ACTIVE w Ch PLATAN reklamacji nie uznawaja !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka