Dodaj do ulubionych

To ja jestem Bogiem.

18.10.12, 21:19
Uświadom to sobie.....dopuki nie sprowadzą cię do parteru bo zachwiejesz równowagą.
Masz moc której Ci zazdroszczą,świadomość w pełni łączy się z wszechświatem.
Wiesz że istniejesz a sępy tylko czychają przygladając się z boku.To co wiesz zachowujesz,ale czy tak ma wyglądać sprawiedliwość?
Ewoluujesz na wyższe poziomy,świadomość szersza niż u innych energi kosmiczna dociera w pełni nie musisz być na orbicie żeby odbierać.Wystarczy spojrzenie w niebo ciemne w konstelacje i już czujesz i tęsknisz,bo wiesz że to jest życie bajeczne w pełni charmonni i miłości.
Ale póki co to żyjesz w piekle,które nam zgotowali bo różnimy się.
jednej rzeczy pojąć nie potrafią,to co nas różni to poziom głupoty zaszczepionej przez mądrzejszych.Ale na tyle głupich żeby nie rozumieć całokształtu.
Wymerdani jak kundle na tej ziemi z intelektem małpiszonów,zepsuci i rozgoryczeni dbajacy o własne interesy.patrzący przed siebie tyle ile wzrok sięgnie a dalej to już tabu.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: To ja jestem Bogiem. 18.10.12, 21:24
      Z której gwiazdy jezus przybył? czy może z cywilizacji pod nami?czy też z Plejad? jako mówca doskonały? czy też miał otwarty umysł i świadomość taka jak my?a dokładniej ja? a czy to ważne?teraz już nie....nie ma barier nie ma granic.
      • uwierz_w_to Re: To ja jestem Bogiem. 18.10.12, 21:32
        hmm tak sobie myślę że mamy ststem jedynkowy? tak ,tak! i teraz ceny przykładowe to 2.99,3.99,.9.99 no wszystko pięknie ładnie cena robi wrażenie ale komputer robi błąd po którymś przecinku czyli zanirzają sobie podatki barany.No właśnie cepy do potegi wymyslili system jedynkowy a gdyby był system 10atkowy to podatki mieli by nizsze hehe ale mam zryty caban.
        Ta matematyka którą znamy to już przeszłość:)
        • uwierz_w_to Re: To ja jestem Bogiem. 18.10.12, 21:35
          To tak jak z tym porucznikiem wywiadu on chciał o demnie wyciagnąć odpowiedź która już wcześniej znał ale szukał potwierdzenia czy będzie 3 wojna światowa a ja mu na to że nie hehehehe.I miałem niezły ubaw.
          • ditta12 Re: To ja jestem Bogiem. 18.10.12, 21:40
            <czy będzie 3 wojna światowa>

Gdy dwóch panów się nudzi to lubią sobie porywalizować i jest wojna światowa.To taka gra internetowa.Wojna może być o babę,np piękną Helenę.Jest i odwrotnie.Yeraz kobiety nawet bardziej lubuję się w rywalizacji.
            • uwierz_w_to Re: To ja jestem Bogiem. 18.10.12, 21:43
              ditta12 napisała:

> <czy będzie 3 wojna światowa>
              >
              > Gdy dwóch panów się nudzi to lubią sobie porywalizować i jest wojna światowa.To
              > taka gra internetowa.Wojna może być o babę,np piękną Helenę.Jest i odwrotnie.Y
              > eraz kobiety nawet bardziej lubuję się w rywalizacji.

Ditta co ma być to bedzie nie bede was straszył.
              AAAA nie był atak medialny też przepraszam,wklepali mi urywki róznych pierduł w odbiornik ale pierdnełem i tyle.
          • uwierz_w_to Re: To ja jestem Bogiem. 18.10.12, 21:41
            Na moja świadomość też były dwa jak dotej pory ataki dosyć ostre i nieprzyjemne ale wybrnełem bez szwanku juz jestem za mocny w te klocki.I chyba zdaja sobie z tego sprawę.Może kiedyś też były ale tego mój czajnik nie zarejestrował.
            • uwierz_w_to Re: To ja jestem Bogiem. 18.10.12, 21:45
              i speekerka ze złotych przeboi mnie wkur...iła i radio wyłączyła babsko zryte.
              • uwierz_w_to Re: To ja jestem Bogiem. 18.10.12, 21:50
                najlepsza stacja to maxx Ci to mieli poczucie chumoru ostrzegali mnie przed mandacikami itd... i przestali, nieładnie dostroili sie do moich fall hakerzy piepszeni.
                • uwierz_w_to Re: To ja jestem Bogiem. 18.10.12, 21:51
                  a wielki brat siedział przed telewizorem i ogladał uwierza biednego.Za takie numery czip do wymiany.
                  • uwierz_w_to Re: To ja jestem Bogiem. 18.10.12, 21:53
                    coś im zaiskrzyło jak w szpitalu przez komórkę koda wyciepałem na orbite tam delikwent z antenka odebrał wołanie o pomoc.I o cuda nagle mogłem bez niczego opuscić szpital nawet kwitów nie potrzebowałem jak w tej bajce wchodziłem i wychodziłem a piguły tylko japy miały pootwierane.
                    • uwierz_w_to Re: To ja jestem Bogiem. 18.10.12, 21:55
                      Ale żeby tak było i ktoś coś mógł zrozumieć z mojego bełkotu musi przynajmniej trochę wiedzeć o co chodzi albo mieć tak zryty caban jak ja.No oczywiście są wyjątki:)
                      • uwierz_w_to Re: To ja jestem Bogiem. 18.10.12, 22:00
                        Uświadamianie komu kolwiek i czego kolwiek przezemnie nie ma najmniejszego sęsu, prawda obecna jest nie do przyjecia dla niezrytego cabanu.
                      • uwierz_w_to Re: ale luja 18.10.12, 22:01
                        Uświadamianie komu kolwiek i czego kolwiek przezemnie nie ma najmniejszego sęsu, prawda obecna jest nie do przyjecia dla niezrytego cabanu.
                        • uwierz_w_to Re: ale luja 18.10.12, 22:02
                          no system gazetowy mi tu psikusy wyprawia bezczelny....
                          • uwierz_w_to Re: ale luja 18.10.12, 22:06
                            spokuj cisza czysta energia wpływa do glowy świadomośc boska wypełnia caban otwarty wszechswiat zalewa czajnik ufff co za rozkosz.
                            • uwierz_w_to Re: Jestem wolnym człowiekiem. 18.10.12, 22:08
                              umysł bez furtki brama otwarta na oścież,dreszcz i ciary po plecach przechodzą to jest właśnie prawda nieodkryta, żal mi tych co stopają po tej ziemi po omacku.
                              • uwierz_w_to Re: Jestem wolnym człowiekiem. 18.10.12, 22:11
                                www.youtube.com/watch?v=vwAQzXY92ec
                                • uwierz_w_to Re: Jestem wolnym człowiekiem. 18.10.12, 22:20
                                  Radyja Z właśnie słucham fajna nastrojowa muzyczka:)
                                  • uwierz_w_to Re: Jestem wolnym człowiekiem. 18.10.12, 22:23
                                    zryte cabany zakodowały część naszego DNA żebyśmy sobie zycia nie wydłóżyli bo byłby nie mały problem gospodarka szybciej by sie rozleciała:) kto by brał kredyty żeby dalej sie to wszystko kreciło więc do roboty rozpylać się bedzie dalej sie jakoś kręcić:)
                                    • uwierz_w_to Re: Jestem wolnym człowiekiem. 18.10.12, 22:40
                                      spoko spoko już jestem zastopwałem czas a myśl przyspieszyłem i jakoś tak wyszło:)
                                      • uwierz_w_to Re: Jestem wolnym człowiekiem. 18.10.12, 22:44
                                        Bigos figos kogel mogel co by nie mysleli że zdrowy jestem a nie?
                                        • uwierz_w_to Re: Matrix 18.10.12, 22:47
                                          pizdłem się zamiast czerwonej zrzerłem niebieska pigólkę i wyladowałem w tworkach a tam nastepny matrix.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka