Dodaj do ulubionych

Obca cywilizacja.

02.12.12, 00:17
Jest nad nami ponad wszystkimi cywilizacjami które są obecne na ziemi jedna potężna cywilizacja nazwę ją Doskonała, reszta to cywilizacje podobne do naszej tylko rozwiniete o tysiące może setki lat.Gdyby nie ta cywilizacja być może naszej rasy już by nie było.
Amerykanie być może ułożyli się z szarakami, cywilizacja biomechasniczna, ma swoje bazy na ziemi i innych planetach zapewne,exploruje wszechświat chcąć sie nauczyć uczuć i rozwinąć.Niestety nie da się nauczyć uczuć,więc tworzą hybrydy.
Testy na ludziach itd...Jedno szczęście że ten nasz Bóg czuwa nad nami.Ananuki cholernie zryta cywilizacja,też nas bada i tworzy hybrydy, w afryce jest to nagminne maja tam swoje bazy w górach.
Zresztą z ananukami właściwie to były hybrydy już miałem kontakt, można powiedzieć że realny na jawie.
Hitler tworzył Hybrydy, czyli chciał stworzyć super armię, stworzył hybrydy one istnieją ale sprawa jest utajniona.Dokumentacja prawie cała znikneła.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Obca cywilizacja. 02.12.12, 00:21
      Pewne jest na 100% że tylko my ludzie możemy wywołać wojnę między sobą, pewne kręgi rozumieją to jako normalny porządek rozwoju doskonalszej cywilizacji, bardziej mi to przypomina technicznie rozwój cywilizacji szaraków niż doskonalenia duchowego,ale jest pewien kruczek z którego sobie już pewne kręgi doskonale zdaja sprawę, że my ludzie się doskonalimy duchowo pomimo tego że jesteśmy bombardowani z każdej strony bZdurami mającymi na celu ograniczenie naszej świadomości do minimum.
      • uwierz_w_to Re: Obca cywilizacja. 02.12.12, 00:26
        Teraz każdy aspekt naszego życia jest właściwie pod kontrolą,gospodarka jest kontrolowana. technologia już nas wyprzedza o lata ale wdrażają nam stopniowo nowe technologie dla tego żeby się nie rozleciała i wiadomo pieniądze i kontrola nad każdą jednostką.zaczyna się już to robić niebezpieczne więc napewno kontrola zostanie zaostrzona bądźcie pewni, niby wolność niby demokracja ale to tylko mżonka dla głupków, którzy sie wpatrują w wiadomości jak w świety obrazek maki Boskiej.
        • uwierz_w_to Re: Obca cywilizacja. 02.12.12, 00:29
          To że miałem kontakt z wywiadem polskim i obcym to wiem na 100% nie bedę opisywał i niby chory schizofrenik a wywiad sie interesował chorym pewnie dlatego że byli ciekawi jakie leki biorę:D
          A może3 czytają co piszę? a gdyby nawet to co z tego,mam to gdzieś.
          To i tak wygląda na pismo chorego królika niż prawdę:)
          • uwierz_w_to Re: Obca cywilizacja. 02.12.12, 00:32
            Syjon już dawno zaplanował swoje dzieło,zniszczyć,zniewolić,podporządkować, stwożyć cywilizację na wzór może szarych.Niestety nie temu Bogu służą co trzeba i nie mają pojęcia że im z tego nic nie wyjdzie ale co tam tylko krew na rękach będą mieli jak się ockną będzie za późno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka