uwierz_w_to 12.12.12, 19:38 Nic no tabsy trza wpirzać na potęgę bo osobowości mi się troją;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Mask 12.12.12, 21:01 tak się rozmorzyły te osobowości że mam teraz 3w1 ale strzelę ze słoika. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Mask 12.12.12, 22:57 A dobrze Ci z tym, że masz ich tyle ? Może dają się połączyć w jedną ? Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mask 12.12.12, 23:00 mskaiq napisał: > A dobrze Ci z tym, że masz ich tyle ? Może dają się połączyć w jedną ? > Serdeczne pozdrowienia. a ty swoje:) mask daj rzesz spokój:) coś spokoju Ci to nie daje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Mask 12.12.12, 23:11 > a ty swoje:) mask daj rzesz spokój:) coś spokoju Ci to nie daje:)> Zwracasz się do Maska Uwierzu,on Ci daje propozycję a Ty żeby dał spokój,no żeszszszsz.... Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mask 12.12.12, 23:23 mskaiq napisał: > A dobrze Ci z tym, że masz ich tyle ? Może dają się połączyć w jedną ? > Serdeczne pozdrowienia. aha coś żle przeczytałem temat z tabsami mi przeskoczył, cały czas mam jedna osobowość. To przenośnia połączona z żartem,to ja już całkiem poważnie mam pisać:D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mask 12.12.12, 23:31 Ditta jakos post z tabsami mi się w kręcił i zrozumiałem że on mówił o tabsach że mam ich tyle i nie da się połaczyć w jedno:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mask 13.12.12, 06:16 Mask jakiś taki bez emocji jesteś puść kiedyś uśmieszek:) Odpowiedz Link Zgłoś