uwierz_w_to 10.01.13, 22:03 Się robi nie ciekawie, jakieś nicki się nowe pojawiają pod tym samym adresem. Ja ditta narazie chyba spadam nie chce mi się rozmawiać z tajemniczymi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jagababa Re: Już IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.13, 22:06 Uwierzku, nie spadaj, to ja spadne bo mi sie spaćzachciało, Ty jesteś mistrzem w wyszukiwani takich fajnych kawalków na youtubie lubie cie bardzo buźki Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Już 10.01.13, 22:09 <spaćzachciało, > Możesz przetłumaczyć słowo powyższe? Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Już 10.01.13, 22:23 a to co? z czym Ci się to spać "zachciało" skojarzyło? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Już 10.01.13, 22:26 Teraz dopiero skojarzyłam.Jest napisane razem i nie wiedziałam o co chodzi.Myślałam że to jakieś określenie czegoś :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schu Re: Już IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.13, 23:13 Uwiesz _w_to, ja mam też dość. Jednak tyle cierpienia i asz do szpiatala Cię zawieźli. Ale dajesz radę coś napisać nawet po godzinie 22.00. To duża odwaga bo jest cisza nocna a te chamy mogą Ci zabrać komputera. Jest Dita12, Ruda, Madau to tyle ludzi Cię kocha. Pisz Uwiesz choć wiadomo że to trudno w szpitalu. Nie da sie gnojom tylko pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Już 10.01.13, 23:19 <Ale dajesz radę coś napisać nawet po godzinie 22.00. > Uwierz już wyszedł ze szpitala jak wcześniej napisał.Widać schu że nie czytasz uważnie tego foruma. Odpowiedz Link Zgłoś