Dodaj do ulubionych

Boli................

IP: *.smrw.lodz.pl 20.03.12, 13:45
Zaczęło boleć rano. W tej chwili umieram...
Nic nie działa
Koszarnie boli i się nasila..
Zaczynam się bać bo funkcjonuję na granicy utaty przytomności...
SOR w Barlickim jeszcze działa?
Pozdrawiam
meg22
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: Boli................ 21.03.12, 08:07
      wspolczuje. oby jak najszybciej puscilo ! :(

Minnie
    • annthonka Re: Boli................ 21.03.12, 09:39
      Witaj w klubie, ja też ledwie żywa. Mam nadzieję, że Ci już lepiej trochę.
    • quelquechose Re: Boli................ 21.03.12, 10:01
      I mnie dzis boli - a nie powinno (srodek cyku) :( Lacze sie w bolu i zycze poprawy!
      • Gość: meg22 Re: Boli................ IP: *.smrw.lodz.pl 21.03.12, 13:53
        Dzięki. Przepraszam za te żale. Boli dalej. Za każdym razem mówię sobie, że to nic takiego ale cały czas jest mi tak niedobrze, że nie mogę przełknąć nawet śliny bo od razu mnie mdli. Karetka nie przyjechała a jestem sama w domu więc przyjdzie się przemęczyć.
        Łączę się z Wami w bólu i życzę, żeby jak najmniej bolało.
        Pozdrawiam
        meg22
        • blekitnapanienka Re: Boli................ 22.03.12, 22:06
          Jak to nie przyjechała?????? nie rozumiem, nie przyjechała bo co, nie bo nie? matko, gdzie my żyjemy???
          jak się czujesz??
          • Gość: meg22 Re: Boli................ IP: *.smrw.lodz.pl 23.03.12, 01:10
            :-(
            Koszmarnie
            Dzięki
            • minniemouse Re: Boli................ 23.03.12, 09:14
              I mnie dzis boli - a nie powinno (srodek cyku)

nie wiem czy piszesz to w sensie takim ze TY zwykle nie masz "w srodku",
              czy myslisz ze jak sie jest "w srodku" to nie powinno bolec -
              bo tak normalnie to wlasnie w srdoku cyklu sa nakoszmarniejsze migreny,

przynajmniej ja tak przez wiekszosc zycia mialam, i z rozmow na forum wiem ze
              b. duzo kobiet tak wlasnie ma.
              to jest wlasnie migrena menstruacyjna, ktora wbrew nazwie objemuje takze okres owulacji.

tak czy siak - bardzo wspolczuje :(

a z ta karetka- no naprawde - rece nogi cycki i glowa opadaja ... :( :( :(

trzymajcie sie dziewuszki.. mnie tez cmic zaczyna...

Minnie
              • blekitnapanienka Re: Boli................ 23.03.12, 10:41
                Najlepiej, jak ktoś dzwoni i mówi,że nie wie,co się dzieje, że z osobą nie ma kontaktu.
                Jak sama dzwonisz, powiedzą, że nic Ci nie jest,bo jesteś w stanie dzwonić. a jak jesteś sama w domu, cóż. dla nich możesz sobie, sorry - zdechnąć bo co ich to obchodzi....:(((

Ja się od super extra neurologa dowiedziałam, że mam brać PARACETAMOL na ból głowy. wydałam na pieprzoną poradę 150 zł. i dopiero mnie głowa bolała po tym:(

mnie boli codziennie bardzo mocno. już myśli najgorsze przychodzą do głowy. ale wiem,że jestem potrzebna dzieciom. czasem sobie liczę, ile lat będę jeszcze im potrzebna, ile lat muszę jeszcze wytrwać, a potem nie wiem... jakiś skok z wieżowca czy coś.
                nie, nie chcę, żeby się ktoś litował nade mną;) po prostu ja nie chcę żyć w ten sposób, w wiecznym bólu.
                • minniemouse Re: Boli................ 24.03.12, 02:06
                  rozumiem cie Panienko ale badz dobrej mysli. nigdy nie wiesz jak przyszlosc cie czeka
                  a nuz widelec nie bedzie gorzej tylko lepiej.

a ty Meg jak sie masz?

Minnie
                  • Gość: meg22 Re: Boli................ IP: *.smrw.lodz.pl 24.03.12, 20:15
                    Maratonik minnie....
                    Przetrwam tylko muszę przestać wymiotować.
                    A Ty jak się czujesz?
                    Pozdrawiam
                    meg22
                    • minniemouse Re: Boli................ 25.03.12, 04:17
                      kurcze - Meg gdzie ty mieszkasz? nie mozesz wyjechac za granice po ten oksykodon 5mg
                      minimum albo ulubiony drag dr House'a - vicoden?
                      nie ma gwarancji ze przy takich humdingerach jak ty masz nawet taki zestaw ci pomoze ale kurcze chociaz bys wiedziala..

a ja - dzieki za pytanie - ja mam zatoki chore juz chyba trzeci tydzien, cos mi nie przechodza
                      codziennie rano budze sie z globusem, chyba nie mam co dluzej czekac - chyba trzeba wziac ten cholerny antybiotyk..
                      tak mi sie nie chce bo ja caly dzien cos lykam - swoje migrenowe dragi, hormony (menopauza) plus suplementy :/
                      :)
                      no ale co robic :/

Minnie
                      • blekitnapanienka Re: Boli................ 25.03.12, 11:30
                        O, dr House. Ja to bym chciała do niego trafić;>
                        a dziewczyny mam takie pytanie. Czy Wam pomaga to, że wymiotujecie, przynosi Wam to ulgę?
                        Wiem, jak to brzmi, ale ja nie umiem wymiotować. Zdarzyło mi się to kilka razy w życiu w już naprawdę "krytycznych" sytuacjach:) albo w strasznym kacu jaki mi się zdarzało mieć w "pięknych cxzasach młodości" nigdy jednak w migrenie, a mdłości miewam straszne. Czy toWam jakoś pomaga??? Czy tylko pogarsza sytuacje? przepraszam za takie...niemiłe dośc pytanie, ale neurolog mnie kiedyś o to pytał, czy mi to przynosi ulge...
                        • Gość: stef63 Re: Boli................ IP: 109.95.31.* 26.03.12, 20:53
                          [i]blekitnapanienka napisała:

Czy Wam pomaga to, że wymiotujecie, przynosi Wa
                          > m to ulgę?

Mnie wymioty przynosiły ulgę na krótko, za chwilę znowu chciało mi się wymiotowac, i tak w kółko.
                          Od kiedy mam trafiony tryptan to już nie wymiotuję.
                • annthonka Re: Boli................ 26.03.12, 11:16
                  No niestety w naszym pięknym kraju karetka do "zwykłego bólu głowy" nie przyjeżdża. Trzeba mówić, że chory stracił przytomność.
              • quelquechose Re: Boli................ 28.03.12, 10:00
                No wlasnie ok. owulacji wypadlo - zazwyczaj miewalam glownie przy okresie, ale niestety czasem zdarzy sie przy jajeczkowaniu. Mam nadzieje, ze nie przerodzi sie to w norme. Zwlaszcza, ze tryptany dzialaja coraz mniej :(
    • azkk Re: Boli................ 26.03.12, 19:34
      U mnie tez sie zaczął ciąg migrenowy :(
      • niu_82 Re: Boli................ 27.03.12, 19:00
        u mnie też, wiosna, wicher, okres, konam
        • katarina76-3 Re: Boli................ 28.03.12, 11:30
          hej, dołaczam sie do Was, mecze sie trzeci dzień, jestem na tryptanach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka