triniti007 04.09.06, 15:40 Mam pytanie, czy zauwazyl ktos ze trzesa mu sie rece????? mi od jakiegos roku strasznie trzessa sie rece najpierw bylo to po kila minut ale dzisiaj drza mi caly dzien i to pozadnie ledwo potrafie pisac na klawiaturze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: pytanco 04.09.06, 20:02 Mam takie dni, że trzęsą mi się ręce. Czasem bez powodu, czasem po lekach. Staram się nie zastanawiać nad tym jakoś głębiej. Nie przeszkadza mi to w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: pytanco 04.09.06, 21:24 U mnie podobnie jak u Miki. Zauwazylam ze nie zalezy to od natezenia bolu ale niewatpliwie od migreny. Zwykle nie trzesa mi sie czasem w trakcie prodromu, albo w fazie bolu, rzadko po. Poza tym oprocz trzesawki mam jeszcze cos takiego ze co rusz cos wylatuje mi z rak. Upuszczam rozne przedmioty tak jakby nie domykaly mi sie rece. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
teresa995 Re: pytanco 07.09.06, 22:39 Ja nigdy nie zauważyłam, bo nie zwracałam na to uwagi, czy w czasie bólu ręce mi się trzęsą czy nie. Ale zauważyłam, że tak jak u Venus w czasie bólu wszystko leci mi z rąk. Najlepiej, jak wtedy nic nie robię. podr. Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: pytanco 08.09.06, 09:49 jak dobrze ze nie tyllko ja tak mam tez mi leci wszystko z rak mam takie dni i trzesa mi sie rece zaczełam sie tym niepokoic , byłam u lekarza i odpowiedz była jedna tak moze byc :( Odpowiedz Link Zgłoś
anthonka Re: pytanco 08.09.06, 18:35 Mi się ręcę trzęsą w fazie największego zmęczenia, kiedy już mnie nie boli i pomału zaczynam dochodzić do siebie. Mam wrażenie, że to od ilości przyjętych leków. Najgorsze jest to, że taka faza czasami trwa nawet dwa dni :( Odpowiedz Link Zgłoś