Gość: meg22 IP: *.smrw.lodz.pl 09.06.08, 21:56 Jutro mam egzamin. Jedna zarwana noc, stres i oczywiście atak. Muszę się jakoś ratować... Macie jakieś pomysły? Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minniemouse Re: koszmar... 10.06.08, 01:48 O jezu. Nie mam lepszego pomyslu niz tryptan+srodek p/bolowy i ew. kawa... trzymam za ciebie kciuki. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: koszmar... IP: *.smrw.lodz.pl 12.06.08, 18:57 Już sprawdziłam wyniki. Oczywiście oblałam, ale nie jetem jakoś szczególnie zdziwiona. Wzięłam już tyle tego świństwa, że nie wiem już czy mnie tak strasznie mdli od ilości tryptanów czy od samej migreny... Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
margarita76 Re: koszmar... 10.06.08, 09:43 Meg, mam nadzieje, ze noc minela bez bolu! Sama niejednokrotnie bywalam w takiej sytuacji i wowczas ratowalam sie tryptanami, tak jak radzi Minnie. Bol zwykle mijal i stawalam sie przy tym senna, co pomagalo mi rowniez nieco wyciszyc sie przed stresujacym dniem. Gorzej po egzaminie, wtedy migrena dopadala mnie ze zdojona sila:-( Jesli mozesz sobie na to pozwolic, po egzaminie wypocznij, ile sie da. Zycze zdrowka i powodzenia! M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: koszmar... IP: *.smrw.lodz.pl 10.06.08, 11:51 Dzięki za wszystko. Egzamin mam o 15.00. Nafaszerowałam się tryptanem, lekiem przeciwbólowym i aviomarinem ale na razie nie działają i jakoś czrno to widzę... Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
margarita76 Re: koszmar... 10.06.08, 12:00 Wycisz sie, moze wypij herbatke z melisy? Byc moze to stres dodatkowo wzmaga bol i dlatego leki dzialaja z opznieniem. Wszystko bedzie dobrze! Pozdrawiam cieplo, mimo upalu za oknem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: koszmar... IP: *.smrw.lodz.pl 10.06.08, 12:42 Strasznie dziękuję! meg Odpowiedz Link Zgłoś
anthonka Re: koszmar... 10.06.08, 16:12 Poradzisz sobie na pewno! Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: koszmar... IP: *.smrw.lodz.pl 10.06.08, 20:24 Dzięki. WŁaśnie wróciłam Ten egzamin będę chyba pamiętać do końca życie Leki ledwo zadziałały. Mówiąc oględnie wypłukały się... Nie wiem kiedy atak się skończy.. Mam nadzieję, że szybko bo zaczynam wariować. Dzięki za wsparcie. Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEG22 Re: koszmar... IP: *.smrw.lodz.pl 12.06.08, 00:03 Jeszcze nie wiem. To była pierwsza część tego egzaminu. Jeśli przejdę będę miała ustny. 12.06. o 15.00 są wyniki. Mam nadzieję, że się udało, ale prawie nicz tego egzaminu nie pamiętam. Nie byłam w stanie się skupić. Skupiona byłam oczywiście na tym cholernym ataku. Sorry za te żale Dzięki Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: koszmar... 12.06.08, 22:44 trzymam kciuki - aby glowa nie bolala i egzamin byl zdany. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: koszmar... IP: *.smrw.lodz.pl 12.06.08, 23:09 Oczywiście oblałam... Nie jestem jakoś szczególnie zdziwiona. Już tyle czasu minęło, naten egzamin wzięłam tyle tego świństwa, że zaczynam się zastanawiać czy jest mi tak strasznie niedobrze przez tryptany czy przez samą migrenę. Dzięki za trzymane kciuki! Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: koszmar... 13.06.08, 09:25 No to szkoda. Migrena wielu ludziom uniemozliwila nauke, tak ze jeden niezdany egzamin to jeszcze nie jest tak zle. na pewno nie mozesz miec do siebie pretensji bo zrobilas wszystko co moglas zrobic w takiej sytuacji. mam nadzieje ze mzoesz zdawac poprawke i ta ci dobrze pojdzie. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: koszmar... IP: *.smrw.lodz.pl 13.06.08, 13:37 Będę zdawać poprawkę we wrześniu. Tylko zaczynam już tracić poczucie humoru, bo trzyma mnie piąty dzień, dzisiaj pojechałam na uczelnię i jakimś cudem zdobyłam zaliczenie. Wykładowca tylko zapytał mnie w pewnym momencie czy jeszcze go widzę... Dzięki za wsparcie! Mam nadzieję, że Was dzisiaj nie męczy migrena. Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
margarita76 Re: koszmar... 13.06.08, 18:10 Trzymaj sie dzielnie, Meg! Doskonale cie rozumiem i moge sobie wyobrazic, jak bylo ci ciezko tego dnia. We wrzesniu na pewno bedzie o niebo lepiej! I ja od wczoraj slaniam sie na nogach. Stres, do tego miesiaczka i galtowna zmiana pogody zrobily swoje. Pozdrawiam, M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: koszmar... IP: *.smrw.lodz.pl 15.06.08, 21:49 Dzięki za wsparcie. Nie odzywałam się bo nie byłam w stanie patrzeć w monitor. Margarita mam nadzieję, że już lepiej sięczujesz... Ogólnie ufam, że macie bezbólowy czas Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś