kicia00 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 04.12.06, 19:42 Witam.Przyłanczam sie do Was.Fajnie,ze jest ta strona,wiele mozna sie dowiedziec.Pozdrawiam.Kicia00 Odpowiedz Link Zgłoś
ika997 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 13.12.06, 15:25 ika997 - dajcie mi siekierę, odrąbię sobie łeb!!! Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 13.12.06, 21:58 Witam serdecznie cierpiacych spokojnie i z siekierka :).. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
momi2 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 28.12.06, 22:27 Ja też się wpisuję. Witam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe_m3 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 03.01.07, 10:34 witam, mam podobno migrene z aura, trwa to od niedawna i rzadko, stad to podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiach11 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 06.01.07, 22:26 niestety i ja się wpisuję na tą czarną listę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna.2007 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 07.01.07, 08:41 Dzień dobry. Pozdrowienia dla wszystkich. Cieszę się, że znalazłam to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo_01 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 09.01.07, 23:32 Pozdrawiam wszystkich... i dopisuję się (niestety) do listy. Pablo_01 Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 10.01.07, 15:32 Witajcie -mam nadzieję,że na tym forum znajdę sposób na pozbycie się migreny. Pozdrówka-natkaa66 Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 12.01.07, 00:40 najserdeczniej witam nowoprzybylych, zycze dni i nocy bez bolu i zapraszam do dyskusji. piszcie o wszystkim, co was boli, gnebi, co pomaga.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
anna.2007 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 12.01.07, 08:32 :) dla wszystkich, a Venus w szczególności. Odpowiedz Link Zgłoś
szerokie_stopy Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 13.01.07, 21:55 wpisuje sie do nowych... Witam wszytskich i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gika66 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 17.01.07, 19:41 Witamy wszystkich ja i moja migrena, nierozłączni do 30 lat. Dzisiaj nie boli więc mam siłę nawet z niej żartować. Chce się żyć kiedy nie boli. Dla wszystkich jak najwięcej takich dni. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 22.01.07, 08:35 witam witam :) prosze sie rozgoscic :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
landcruiser1 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 31.01.07, 12:26 Dzień dobry! Mam na imię Ela i jestem migrenowiczką od 20 lat. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.ros Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 07.02.07, 20:54 Witajcie! Jetem Patrycja. Od 4lat zmagam się z migreną. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 08.02.07, 03:41 Witamy Elu i Patrycjo w naszym obolalym gronie :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
agat_a3 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 18.03.07, 19:01 Witam. Jestem Wiola też "migrenowiec" od jakiś 18 lat. Przez te lata zjadłam już tony tabletek różnej maści i nic moja migrena ma się całkim dobrze i nie zamierza mnie opuścić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 19.03.07, 23:27 to calkiem jak u nas - Witamy, czujcie sie jak u siebie w domu :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
iloiza Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 11.02.07, 19:37 Witam to ja Ilona wczoraj odkryłam , ze te moje bóle to migrenowe, sadziłam zawsze,że migrena to bóle , przy których nie można funkcjonowac, ale sie mylilam moje mam.... nie pamietam, kiedys bardzo rzadko i bardzo delikatnie, ale ostatnio to sie nasililo i coraz bardziej dokucza Odpowiedz Link Zgłoś
sirionna Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 17.02.07, 22:55 Witam wszystkich. Ciesze sie ze Was znalazlam. Pierwsza migrena w VI klasie. Potem byl w miare spokoj. Najlepsze przyszlo po urodzeniu syna. Trzymiesieczne dziecko, sama w domu, "paraliz" jednej strony ciala, zaburzenia sluchu, wzroku, mowy. Myslalam ze to co najmniej wylew i umieram. Zadzwonilam do mamy i tylko plakalam w sluchawke. Przyjechala, wezwala lekarza i diagnoza MIGRENKA. Od kilku lat trafia mnie rzadko - srednio co pol roku. Ale wczoraj moj 14 letni syn mial drugi atak migreny. Rece mi opadly!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 17.02.07, 23:20 Witamy cieplutko. Jako rodzice- migrenicy strasznie cierpimy jesli nasze dzieci tez to maja. ale nie jest to nasza wina. co mozemy zrobic to ulatwic im zycie, czego my nie mielismy glownie przez brak informacji. nasze dzieci maja szanse na lepsze zrouzmienie otoczenia, lekarzy i jak zyc z migrena jesli ich tego nauczymy. I zawsze mam nadzieje ze chociaz dla naszych dzieci wymysla skuteczne leczenie. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
kristin.k Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 18.02.07, 21:14 Witajcie,ciesze się,że was odnalazłam.Już mi lżej,że nie jestem sama z tą okropną przypadłością.Jestem też trochę mądrzejsza po przeczytaniu jak sobie inni radzą. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 03.03.07, 12:05 Witam, jestem na forum już kilka dni, ale ogólnie jestem nowa.. Już zaczerpnęłam od Was sporo informacji, sposobów zapogiegania i radzenia sobie z migreną..mam nadzieje że jeszcze sporo sie dowiem,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 04.03.07, 03:39 {{{{serdecznie witamy}}}} w gronie "globusow".. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
iwter Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 04.03.07, 19:25 Witam!! od zawsze się męczę z migreną a od czasu 1 miesiączki te 5-6 dni to horror. Odpowiedz Link Zgłoś
wandka1 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 10.03.07, 21:53 Witajcie, w grupie trochę będzie raźniej.Jestem 370! Odpowiedz Link Zgłoś
wandka1 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 10.03.07, 21:55 Witajcie, w grupie trochę będzie raźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
euglena73 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 11.03.07, 12:32 Witajcie :-) Mam 34 lata i właśnie dowiedziałam się, że cierpię na napadowe ostre bóle migrennowe :-( Biorę Divascan. Pozdrawiam WAS:-) Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 12.03.07, 00:03 Witam serdecznie, pewnie ze w grupie razniej :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
karinka21 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 17.03.07, 11:39 witam serdecznie:) Cieszę się, że znalazłam to forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
mimione Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 29.03.07, 20:52 To i ja sie dopisze :) pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 29.03.07, 22:06 Witamy serdecznie, Aniu :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
julia_wiktor Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 03.04.07, 00:24 chciałabym tu nie zaglądać, lub zaglądać z ciekawości a nie z konieczności :( ataki coraz częściej, m. z aurą, pozdr. Julia Odpowiedz Link Zgłoś
bronia1 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 03.04.07, 08:21 Witam Z tej strony Bronia. Zmieniłam dietę i od pół roku żadnego bólu..... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 03.04.07, 10:21 Witamy nowoprzybyle :) pewnie ze najlepiej jakby takiego forum nie bylo wcale :) fajnie ze nowa dieta pomaga. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
previous Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 08.04.07, 17:46 Witam Dopiero dzisiaj znalazłam forum...więc czeka mnie dużo czytania :) Z migreną męczę się od około 10 lat... pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hafsa Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 01.05.07, 20:19 Witam, z jednej strony ciesze sie, ze takie forum jest a z drugiej...przykro, ze az tyle osob cierpi, w tym i ja. Miewam migreny czesto, nie zawsze sobie z nia radze. Odwiedzilam kiedys neurologa, zrobilam zdjecia...Tak samo bylam madra po wizycie jak i przed... Zycze wszystkim jak najwiecej dni "bez", usmiechnietych, slonecznych, bez tabletek... Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 02.05.07, 07:03 Witamy w gronie i rowniez zyczymy pogodnych dni :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
baga4 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 19.05.07, 17:05 Witajcie! Ja też do Was dołączam. Zawsze myślałam, że bolą mnie zatoki, ale RTG nigdy nic nie wykazywało. Dopiero niedawno pani neurolog "wpadła" na to, że może to być migrena. Pozdrawiam wszystkich migrenowców- na pewno jeszcze się odezwę. Odpowiedz Link Zgłoś
tk80 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 19.05.07, 19:10 Witajcie,kiedyś już tu pisałam, współczuję wszystkim cierpiącym na migrenkę i sobie też, ja również cierpię na to dziadostwo,do tego mam jeszcze inną chorobę neurologiczną,strasznie utrudniającą życie,a zwłaszcza normalne funkcjonowanie w społeczeństwie, ale nie chcę was nią zamęczać,a do tego nerwicę,aż biorę na nią leki,więc nici z tych na migrenę, bo ze sobą kolidują,a mi pomagały tryptany-relpax,a teraz pozostała migea,która wcale nie pomaga,dosłownie modlę się,żeby mnie głowa nie bolała,bo wtedy tylko sobie strzelić, w bolący łeb,pozdrawiam wszystkich migrenowców. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 19.05.07, 22:07 Witamy serdecznie nowoprzybylych :) rozgoscie, sie prosze, a takie wyrazenia jak "psychosomatyczne" mozecie tu wrzucic do smietnika :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
berinka Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 07.10.07, 13:47 Dzień dobry,mam na imię Iza, migrenę mam od zawsze. Właśnie umieram 2-dzień. Jak nie trafię w pierwsze 5 minut to później pozostaje już tylko rytmiczne uderzanie głową o ścianę. Robiłam już nawet rezonans -myślałam, że mam guza (przecież nie możliwe żeby tak bolało). Jak ktos wymyśli na to lekarstwo to będę się do niego modlić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
holoedyta Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 25.05.07, 13:00 Witam , co prawda nie jestem nowa bo troszke tu przesiaduje w forum i migreny też dokuczają mi od dawna ale jeszcze sie tu nie wpisałam. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia-maximus-migrenus Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 24.05.07, 08:41 hello:* ehhh mój max to 24 dni migreny non stop,a norma to 5/7 razy w tygodniu.....do bani:( Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 24.05.07, 22:38 Serdecznie witam :) i serdecznie wspolczuje :( Venus Odpowiedz Link Zgłoś