venus22 Re: Nowi "Nowi"....! 15.12.03, 02:10 oooops! (((wyslalo mi sie bez napisania czegokolwiek.. Ze tez nie ma tu takiego wygodnego guziczka- EDIT!!!))) W kazdym razie- ostanio pojawilo sie znowu kilka nowych osob - serdecznie witamy i zapraszamy do aktywnego brania udzialu w dyskusjach. Przypominam ze forum jest glownie do narzekania- gdzies musimy, no nie?? a gdzie lepiej jak nie w miejscu w ktorym nas dokladnie rozumieja!! :))) Przypominam tez, ze prowadzenie pamietnika jest b.wazne w walce z migrena, jak rowniez wiedza co to sa bodzce i jak ich unikac. Witajcie, Nowi!! Venus Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Nowi "Nowi"....! 17.12.03, 02:18 Czesc:) Staram sie zagladac tutaj, czasem pisac. Probuje sie wkrecic... Dziekuje za mile slowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Nowi "Nowi"....! 17.12.03, 05:23 Witamy Mike!! zapraszamy do dyskusji!! smialo, smialo! Venus Odpowiedz Link Zgłoś
awerna Re: Nowi "Nowi"....! 16.01.04, 16:57 Wpisuje sie dla celow statystycznych. Moj post w watku "witam". Ciao, Awerna Odpowiedz Link Zgłoś
i2h2 Re: Nowi "Nowi"....! 04.02.04, 20:40 Witajcie, jestem tu pierwszy raz czynnie: dotąd tylko poczytywałam czasami. Świetny wątek- gratuluję. Będę tu często zaglądać, zwł. trzymając się za główkę;-) Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Nowi "Nowi"....! 04.02.04, 20:54 Witam Awerna I i2h2! mam nadzieje ze znajdziecie tutaj mnostwo info i wsparcia psychicznego. Nie obawiajcie sie narzekac ile sie da, po to tu jestesmy :) Zachecam bardzo do otwierania nowych watkow, piszcie co wam tylko przyjdzie do glowy. macie jakies niezwykle dolegliwosci, sposoby na bol, przygody z lekarzami, otoczenie was nie rozumie- piszcie, piszcie prosze o wszystkim. Nic tak jak wymiana doswiadczen nie pomaga w tej chorobie. Venus Odpowiedz Link Zgłoś