betty_i_wo-bi 14.01.04, 22:10 www.logos.konin.lm.pl/Super.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gin-ekolog Re: ... 14.01.04, 22:22 betty_i_wo-bi napisał: > www.logos.konin.lm.pl/Super.htm > Chryste!!!! Ale się zdenerwowałem! Już myślałem że nigdy się nie uwolnię. Wielkie brawo za dowcip. Ale z Was gagatki! Zaraz to wysyłam wszystkim swoim wrogom.hehehehe. PZDR. Odpowiedz Link
betty-bt ;-PPPPP 14.01.04, 22:27 mam nadzieje, ze nie tylko do wrogow to sie wysyla, bo dostalam to od przyjaciolki ;-P Odpowiedz Link
aankaa Re: ;-PPPPP 14.01.04, 22:34 do wrogów - łączących się przez modem do reszty - żeby się uśmiali Odpowiedz Link
betty-bt to w rekompensacie... 14.01.04, 22:46 dla laczacych sie przez modem: sokolniki.msk.ru/bird.swf Odpowiedz Link
gin-ekolog Re: to w rekompensacie... 15.01.04, 08:21 betty-bt napisała: > dla laczacych sie przez modem: > > sokolniki.msk.ru/bird.swf > > Hej Beciku! REEEEEEEEWWWEELLAAAAAAAAAAAAAACCJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
gin-ekolog Prośba do Betty. 15.01.04, 08:56 betty-bt napisała: > dla laczacych sie przez modem: > > sokolniki.msk.ru/bird.swf > > Hej. Czy mogłabyś przesłać mi to na skrzyneczkę. Odpowiedz Link
daffne Re:uhahahahahaha 15.01.04, 18:21 Najpierw sie usmialam , pozniej sie wkurzylam ,troszke pozniej sie posikalam ze smiechu :)))))))))))) Odpowiedz Link
gin-ekolog Re: Prośba do Betty. 15.01.04, 20:37 betty-bt napisała: > sie robi, szefie ;) > Hej! Nic nie dotarło na skrzyneczkę. Ponawiam prośbę. PZDR. Odpowiedz Link
malen_a super 15.01.04, 19:01 wyslalam to kolezance na gg a ona akurat przy szefie to otworzyla :-)) dopiero miala powod do wkurzenia sie hehe na szczescie szef tez sie smial Odpowiedz Link