Dodaj do ulubionych

nie moge spac...

29.07.03, 02:53
przez ta jasnowidzke :((( juz nawet wypilam sobie pifko (w drodze wyjatku,
raczej nie przepadam), bo mowiono mi, ze ten trunek usypia. a tu nic...
dalej siedze i mysle. co to bedzie, co to bedzie???
Obserwuj wątek
    • dekameron Re: nie moge spac... 29.07.03, 09:23
      Zostaw piwo, lepiej nie usypiac sie alkoholem
      • betty-bt Re: nie moge spac... 29.07.03, 10:23
        dekameron napisała:

> Zostaw piwo, lepiej nie usypiac sie alkoholem

to tak w drodze wyjatku... ale w koncu mnie uspilo po 3-ej
        • capa_negra Re: nie moge spac... 29.07.03, 11:32
          podobno pomaga równiez ciepłe mleko, ale nie kazdy lubi...
          sa jeszcze krople bądź napar z melisy
          Nie możesz spac bo stres czy bo nadmiar wolnego czasu??
          • betty-bt Re: nie moge spac... 29.07.03, 16:01
            capa_negra napisała:

> Nie możesz spac bo stres czy bo nadmiar wolnego czasu??

stresik nie pozwalal zamknac oczu ;) kurcze, za chwile tam jade. normalnie
            cala sie trzese. zastanawiam sie nawet w co sie ubrac! ladnie mi odbija.. ;)
            • capa_negra Re: nie moge spac... 30.07.03, 08:50
              a pracunia po nocach ci się nie sni???? bo mi sie niejednokrotnie snia "sprawy
              do załatwienia"
              a wracając z pracy często nawet gęba mi sie ruszyc nie chce i ciesze się, że
              chłop czesto wraca 2 godziny później bo mam czas "odtajać" przed jego powrotem..
              • betty-bt Re: nie moge spac... 30.07.03, 09:50
                juz w ktoryms watku pisalam, ze jak cos mi glowe zaprzata to snia mi sie
                przewaznie straszne rzeczy. zawsze najgorsze rozwiazania sytuacji. a wtedy tez
                ciezko zasnac...
                a jak wracam z pracy, to wiem z gory, ze moj przelozony i tak zadzwoni z
                prosba, zebym jeszcze na godzinke wpadla! jezus maria!!!! mi sie urlop konczy!
                w niedziele musze wracac, a w poniedzialek do pracy! ratunku!!!!!!!!!!!
                • capa_negra Re: nie moge spac... 30.07.03, 10:32
                  to ty masz kobieto amerykę.. urlop ci sie kończy.... a ja od połowy lipca
                  jestem na etapie negocjowania urlopu począwszy o 18 sierpnia i będzie super jak
                  jeden tydzień załapie.
                  w ubiegłym roku poszlam na 2 tygodnie urlopu
                  poniedziałek - myłam okna
                  wtorek - myłam okna
                  sroda - telefon : koniec urlopu
                  czwartek - w pracy, a własnie w czwartek miałam wyjechac :-) to się nazywa mieć
                  fart
                  Zreszta ja mam jeszcze stary urlop, a tegoroczny pewnie zaczne wykorzystywac
                  koło wielkanocy 2004 :-))))))
                  pocieszam sie, ze i tak w pracy sa jeszcze "lepsi" tacy z urlopem jeszcze z
                  2001 r.
                  • betty-bt Re: nie moge spac... 30.07.03, 10:43
                    no niewesolo. u mnie tez takie rzeczy sie dzieja. jestem na chorobowym 2 dni,
                    leze w lozku wraz z chorym dzieckiem, a bydle-kierownik dzwoni i mowi; musisz
                    przyjechac! albo chociaz zasiadz szanownym tylkiem przed komp.
                    wy to macie o tyle lepiej, ze wracacie z tych urlopow do domkow. a ja urlopuje
                    w rodzinnych stronach (tak jak teraz) i potem na obczyzne musze wracac :(((
                    • capa_negra Re: nie moge spac... 30.07.03, 11:05
                      Masz racje - dobrze jest byc u siebie
                      Lubie podróże, wyjazdy wszelkiej maści, ale.... emigracja raczej nie dla mnie,
                      chociaż czasmi jak włacze TV i posłucham wiadomości to mnie taka cholera bierze
                      na tych idiotów różnej maści, że wtedy bym mogłabym wyemigrowac nawet do
                      Burkinafaso :-))))
                      • betty-bt Re: nie moge spac... 30.07.03, 14:19
                        to tez nie dla mnie. przeliczylam sie, a i tak juz dlugo wytrwalam wsrod
                        szwabow. ale wkrotce wracam na stale do polski. jeszcze niedlugo. jeszcze
                        tylko odrobinke mi do wymarzonego mieszkanka brakuje :) pani jasnowidz rowniez
                        mowila, ze sie uda w najblizszej przyszlosci :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka