aankaa 03.08.03, 20:12 nie wiem jak Wy to robicie takie 75 mam werżnięte w żebra 80 dopiero daje mi dopiero "luksus noszenia" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snow.white Re: 75 A,B,C,... 03.08.03, 20:18 bo masz inaczej zebra rozstawione,80 to normalnie :) a,b,c,a reszta??? ps.cebula pomogla!!!!! :)))) to nic,ze smierdzi,przynajmniej nie boli!!! :))) Odpowiedz Link
aankaa Re: 75 A,B,C,... 03.08.03, 20:33 snow.white napisała: > bo masz inaczej zebra rozstawione,80 to normalnie :) znaczy się, mam czym oddychać ;)) > ps.cebula pomogla!!!!! :)))) to nic,ze smierdzi,przynajmniej nie boli!!! :))) cieszę się Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: 75 A,B,C,... 03.08.03, 20:21 nie używam tego sprzętu. never ,żame ,nikagda. Ot co. Duża oszczędność- jak przez życie przemnożyć. Któraś tu pisała, że to-to kosztuje 200 :o Jak to dobrze być ODGÓRNIE skromnie wyposażonym przez naturę.;)) aankaa napisała: > nie wiem jak Wy to robicie > takie 75 mam werżnięte w żebra > > 80 dopiero daje mi dopiero "luksus noszenia" Odpowiedz Link
snow.white Re: 75 A,B,C,... 03.08.03, 20:26 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Jak to dobrze być ODGÓRNIE skromnie wyposażonym przez naturę.;)) eee,moje groszki i tak sa the best ;))))))))))))) hihi... :)) ale tak powaznie to masz duzo racji-moja mama mowi,ze wolalaby jakas zeroweczke nawet,tak jej przeszkadza biust Odpowiedz Link
hal9000 Re: 75 A,B,C,... 03.08.03, 21:34 snow.white napisała: > eee,moje groszki i tak sa the best ;))))))))))))) hihi... :)) Ładne mi "groszki"... :)))) Swoją drogą powód do zmartwienia to też nie jest... :)))) > ale tak powaznie to masz duzo racji-moja mama mowi,ze wolalaby jakas > zeroweczke nawet, tak jej przeszkadza biust Fajnie jednak jest być facetem... :)))) Odpowiedz Link
snow.white Re: 75 A,B,C,... 04.08.03, 09:48 hal9000 napisał: > Ładne mi "groszki"... :)))) Pewnie,ze ladne,nawet bardzo :)))) a Ty nie czytales innych watkow pewnie-na wakacjach 8-latka taki mi komplement sprawila-ze mam groszki i ze ona tez takie chce :) oj ale mialam ubaw :)))) Swoją drogą powód do zmartwienia to też nie > jest... :)))) dla mnie nie,ja jestem zadowolona :) moja mama juz mniej,bo ma wieksze groszki troche... > Fajnie jednak jest być facetem... :)))) Eee... ja tam jednek wole byc kobieta!! :) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: 75 A,B,C,... 03.08.03, 20:58 aankaa napisała: > nie wiem jak Wy to robicie > takie 75 mam werżnięte w żebra > > 80 dopiero daje mi dopiero "luksus noszenia" Heh, ja tez nie wiem, jak to robię. Kiedyś myslałam, że mam 80DD. Fachowczyni z Grochowskiej zerkła i orzekła: 75F! Święte słowa! Do autobusu mogę biegać ile chcę i nic mi się nie majta. Kręgosłup odetchnął. Tylko cholera, tego rozmiaru większość producentów nie zna. Felina owszem, a Triumph tylko teoretycznie, w ogóle dziadowski sie zrobił od pewnego czasu i nie są to tylko moje obserwacje. Ehh... jak ja bym chciała mieć B... albo małe C najwyżej:-((( Odpowiedz Link
aankaa Re: 75 A,B,C,... 03.08.03, 21:13 drzazga1 napisała: > Heh, ja tez nie wiem, jak to robię. Kiedyś myslałam, że mam 80DD. Fachowczyni z Grochowskiej zerkła i orzekła: 75F! z tego, co czytałam, to owa znawczyni każdej 75 i dużą literkę dobiera... > Ehh... jak ja bym chciała mieć B... albo małe C najwyżej:-((( a mi, na moje 80 B, pewnie też 75 C-D by wymyśliła ;) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: 75 A,B,C,... 03.08.03, 21:17 aankaa napisała: > z tego, co czytałam, to owa znawczyni każdej 75 i dużą literkę dobiera... Nie, znam osobiście przypadek, gdzie 80 dała. > > > Ehh... jak ja bym chciała mieć B... albo małe C najwyżej:-((( > > a mi, na moje 80 B, pewnie też 75 C-D by wymyśliła ;) Spróbuj:-) Nie wiem, jak inne, ale mnie dobrała cycnik genialnie. Kocham panią Hanię!;-) Odpowiedz Link
aankaa Re: 75 A,B,C,... 03.08.03, 21:20 drzazga1 napisała: > Spróbuj:-) > Nie wiem, jak inne, ale mnie dobrała cycnik genialnie. Kocham panią Hanię!;-) nie musze na Grochowską mam centymetr (krawiecki, hi hi) i tabelkę rozmiarów Odpowiedz Link
daffne Re: 75 A,B,C,... 03.08.03, 21:49 aankaa napisała: > nie musze na Grochowską > mam centymetr (krawiecki, hi hi) > i tabelkę rozmiarów ------ Tez nie musze na Grochowska :))) Na dodatek straaaaaasznie mi do niej daleko :))) Ja mam znowu inny problem .. bo nie dosc , ze D to 70 jest za duzo...a dostac 65 pod biustem graniczy z cudem...wiec nic tylko przerobki przerobki przerobki...Pol zycia w przerobkach :))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link
aankaa no to mam(y) dla Ciebie zajęcie / zawód 03.08.03, 21:53 daffne napisała: > Tez nie musze na Grochowska :))) Na dodatek straaaaaasznie mi do niej daleko :) > )) > Ja mam znowu inny problem .. bo nie dosc , ze D to 70 jest za duzo...a dostac 6 > 5 pod biustem graniczy z cudem...wiec nic tylko przerobki przerobki przerobki.. > .Pol zycia w przerobkach :))) > Pozdrowionka:) skoro już te przeróbki przerobiłaś możesz "szyć od początku" a takich 60-65-75 na kopy Ci znajdziemy i przez Dekameron będziesz rozprowadzać :)) Odpowiedz Link
daffne Re: no to mam(y) dla Ciebie zajęcie / zawód 03.08.03, 21:56 ehehehehehhe a z tych 60-65-75 mialabym na jakie przerobic ?:))) Odpowiedz Link
daffne Poczekaj poczekaj :)))) 03.08.03, 22:05 Mialabym szyc staniki od podstaw czy przerabiac juz kupione ?:)))) Bo to tyyyyle roboty :)))))))) Odpowiedz Link
aankaa szyć od podstaw 03.08.03, 22:07 żeby Ci pracę ułatwić wykombinujemy jakieś manekiny Odpowiedz Link
anahella Re: szyć od podstaw 03.08.03, 22:08 aankaa napisała: > żeby Ci pracę ułatwić wykombinujemy jakieś manekiny Hm... to jakbys potrzebowala jakies duze rozmiary menekinow to zrobie sobie gipsowy odlew;) Odpowiedz Link
aankaa kolekcja manekinów 03.08.03, 22:12 a ja - niewymiarowy, typu deska (plaskata z jednej strony ;)) Odpowiedz Link
daffne Jesuuu dziewczyny !!!!!! :)))))))))))) 03.08.03, 22:15 Normalnie z Wami nie mozna.Nie ma dnia zebym monitora i wszystkiego wokol nie zapaskudzila :)))))))))))) A z odlewami rzeczywiscie lzej bym miala :)))))))))) Odpowiedz Link
aankaa Re: Jesuuu dziewczyny !!!!!! :)))))))))))) 03.08.03, 22:16 jakaś dziwna jesteś ... tyle czasu już minęło i jeszcze ????????? Odpowiedz Link
daffne Re: Jesuuu dziewczyny !!!!!! :)))))))))))) 03.08.03, 22:19 aankaa napisała: > jakaś dziwna jesteś ... > No popatrz rzeczywiscie walnieta jestem :)))) > tyle czasu już minęło > > i jeszcze ????????? No widzisz :)))) Odpowiedz Link
anahella Re: Jesuuu dziewczyny !!!!!! :)))))))))))) 03.08.03, 22:21 daffne napisała: > A z odlewami rzeczywiscie lzej bym miala :)))))))))) Mam worek gipsu w domu, ale nie modelarski tylko taki do nakladania na sciane, przyda sie?;) Odpowiedz Link
aankaa też mam trochę (budowlanego) gipsu 03.08.03, 22:22 nadać - się nada pytanie tylko, czy "formy" uda się "wyzwolić" ;)) Odpowiedz Link
daffne Re: też mam trochę (budowlanego) gipsu 03.08.03, 22:28 aankaa napisała: > nadać - się nada > pytanie tylko, czy "formy" uda się "wyzwolić" ;)) ------------ Scisnac dlonmi o skruszeje chyba jakby co :)))A jak nie to mlotkiem czy mezczyzne z wielkimi dlonmi wolac ?:)))) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: też mam trochę (budowlanego) gipsu 03.08.03, 23:29 daffne napisała: >Scisnac dlonmi o skruszeje chyba jakby co :)))A jak nie to mlotkiem czy mezczyz > ne z wielkimi dlonmi wolac ?:)))) Jeszcze się pytasz, Rozwielitko?;-) Oczywiście, że menszczizne wołać;-D Młotkiem co najwyżej moge się po główce postukać, cobym zmądrzała;-) Ja mam rączki silne, ale za małe :-))), chłopa trza i basta:-D Odpowiedz Link
daffne Re: Jesuuu dziewczyny !!!!!! :)))))))))))) 03.08.03, 22:27 anahella napisała: > daffne napisała: > > > > A z odlewami rzeczywiscie lzej bym miala :)))))))))) > > Mam worek gipsu w domu, ale nie modelarski tylko taki do nakladania na sciane, > przyda sie?;) > Mam tez taki w domu :))))Ciekawe a z takiego da sie wymodelowac ?:)))) Odpowiedz Link
aankaa michałki Wam w głowie, miłe Panie 03.08.03, 22:40 o formach / modelach chyba jutro (na spokojnie) pomówimy ;) Odpowiedz Link
anahella Re: michałki Wam w głowie, miłe Panie 03.08.03, 22:42 MI tam za goraco zeby myslec o powaznych rzeczach Odpowiedz Link
daffne Re: michałki Wam w głowie, miłe Panie 03.08.03, 22:45 anahella napisała: > MI tam za goraco zeby myslec o powaznych rzeczach > ------- Mi to chyba mozg sie przegrzal :)))) Odpowiedz Link
raszefka Re: 75 A,B,C,... 05.08.03, 13:35 Ale mi pszszszszykro :((( Też mnie czasem cisną 75-tki. Tyle że w miseczkach mam luzik chlip. W życiu nie uwierzę, że duży biust przeszkadza!!!! Odpowiedz Link
snow.white Re: 75 A,B,C,... 05.08.03, 15:01 bo czasem jest pokrecona rozmiarowka,to moga cisnac :)) moj mi nie przeszkadza,ale taki baaaardzo duzy,jak mojej mamy przeszkadza-zadna bluzeczka nie wchodzi,stanikow ciezko szukac-a najgorsze,jak w sklepie mowia- nie,na taaaki biust tego modelu nie produkujemy... naprawde,w takiej sytuacji lepiej miec malutkie,Raszefko. a najlepiej zaakceptowac swoje groszki takie,jakie sa :))) duze,czy male,bez znaczenia :) Odpowiedz Link
capa_negra Re: 75 A,B,C,... 05.08.03, 13:53 80 D i jak to sie mówi .. mam czym oddychac :-)) Odpowiedz Link
malen_a Re: 75 A,B,C,... 05.08.03, 15:39 ...tak a propos watku stanikowego, widze, ze bylyscie u p. Hani, opowiedzcie cos o tej wizycie, jaka jest p. H., ile kosztuja u niej staniki, jak tam mozna dojechac (tylko dokladnie, z nazwa przystanku); jest mi ta Grochowska bardzo nie po drodze i nigdy nie chce mi sie specjalnie tam jechac...ale moze w koncu sie skusze jesli "naprawde warto" Odpowiedz Link
ktos_nowy Re: 75 A,B,C,... 23.08.03, 21:39 malen_a napisała: > ...tak a propos watku stanikowego, widze, ze bylyscie u p. Hani, opowiedzcie > cos o tej wizycie, jaka jest p. H., ile kosztuja u niej staniki, jak tam mozna > dojechac (tylko dokladnie, z nazwa przystanku); jest mi ta Grochowska bardzo > nie po drodze i nigdy nie chce mi sie specjalnie tam jechac...ale moze w koncu > sie skusze jesli "naprawde warto" tez bym sie tam wybrala.. moze mi ktoras napisac cos wiecej..? jak tam dojechac i w ogole.. Odpowiedz Link
drzazga1 Sklep p. Hani nazywa się "Atut" 24.08.03, 21:15 I rzeczywiście ona z udręki potrafi atut uczynić;-)))) Nr nie pamiętam, To jest przy skrzyżowaniu Grochowskiej z Tarnowiecką, jak z centrum jedziesz to po prawej stronie, przystanek bodajże Kwatery Głównej? P. Hania jest zasadnicza i konkretna kobita i warto jej słuchać. Może robić wrażenie mało usłużnej - trudno się dziwić, skoro przez cały dzień nic tylko biusty maca i wyjaśnia, jak należy stanik zakładać. Ale do przymiarki przynosi całe naręcze, zeby z tego wybrrać najlepszy. Ceny - jak to u Trimpha i Feliny (ma też Valisere), na mały biust ok. 100 zł, na mój (wrrr...) 180 za Felinę. P. Hania uczy wkładania stanika i wyjaśnia, na co zwracać uwagę przy zakupie. Acha - jeśli którąś krępuje rozbieranie się przy obcej w końcy kobiecie i czekanie w przymierzalni nago az doniesie następną sztuke do mierzenia, to odradzam, bo może poczuć się niekomfortowo. Mnie to akurat nie krępowało, ale może kogoś? Odpowiedz Link