kurczak1976 Re: Dobry wieczor 21.10.03, 19:18 Teraz juz dobry wieczor. Dziekuje za zaproszenie ;o) postaram sie nie zawiesc! Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Tu mozna powiedziec "Dzien dobry" 28.10.03, 04:35 Dzien dobry! Nie zostaje na dluzej, lae pisze, zebyscie wiedzialy jak wczesnie musze wstac,zeby moc byc U Fiszera o 19-tej :-))) Zycze wszystkim milego dnia! Odpowiedz Link
ellenai Re: Tu mozna powiedziec "Dzien dobry" 29.10.03, 17:01 heh, kochani dziekuje za umozliwienie mi "wlamania sie "do was:))))))))) to moj debiut na waszym forum.Czytam go od dawna, no i "zielono " tu jest,prawie wszystkie nicki w takim "colorze"Anahello dziekujeeeeeeee za wstawiennictwo:))))pozdrawiam:)) sciskam do bolu w przyjacielskim gescie :)))) Odpowiedz Link
sajgonetka Re: Tu mozna powiedziec "Dzien dobry" 30.10.03, 11:06 Witam wszystkich serdecznie! Pogoda niesprzyjająca, ale za to @ sprzedała mi super informację, ze mogę sobie tutaj z Wami posiedzieć i trochę ulżyć mojej grafomańskiej duszy... Pozdroovka Odpowiedz Link
jasmintea Dobry wieczor:))) 23.11.03, 22:41 z dawna nie widzianym uczestnikom i bywalcom:))) Pozdrawiam wieczornie:) Odpowiedz Link
sajgonetka Re: Tu mozna powiedziec "Dzien dobry" 26.12.03, 23:36 Witam serdecznie! Po dłuższej nieobecności wróciłam... z daleka. Cieszę sie każdym nowym dniem i tym, ze wreszcie paluchy dotknely klawiatury, to znaczy czegos innego niz dlon Bliskiej Osoby i poscieli... Mam nadzieje, ze teraz juz bede bywac czesciej... Odpowiedz Link
wo_bi a ja odswierze ten watek :))) 05.04.04, 20:40 posiedze tu troszku, odswierzajc co jakis czas stronek z FD :)) Odpowiedz Link
longinka Dzień Dobry !!!!!!!!!!! 07.04.04, 08:58 Gratuluję setki,ja będę polować na 3/4 haha! Odpowiedz Link
daffne Dobry wieczier :D 30.05.04, 00:38 Jej...ale jestem niewychowana :D Dawno sie nie witalam :D Odpowiedz Link
kohol Re: Tu mozna powiedziec "Dzien dobry" 08.09.04, 12:23 A co, reaktywacja, bo czemu nie :) Dzien dobry! Odpowiedz Link
ulalka Re: Tu mozna powiedziec "Dzien dobry" 08.09.04, 18:49 kohol napisała: > A co, reaktywacja, bo czemu nie :) > Dzien dobry! > Matrix?? :D Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Tu mozna powiedziec "Dzien dobry" 15.07.05, 02:08 Mówi więc " dzieńdubry" - bo tu już świta. Odpowiedz Link