drzazga1 19.09.03, 10:57 Dwa kilo potrzebuję, ludzie pomóżcie :-)))) W Geancie nie mają, w Carfurze tyż podobno nie.... ratunkuuuu..... A gdzie teraz się kupuje pieluchy tetrowe???? Same problemy mam;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Ziarna sezamu 19.09.03, 11:02 drzazga1 napisała: > A gdzie teraz się kupuje pieluchy tetrowe???? w Domu Dziecka na Brackiej Odpowiedz Link
losiu4 Re: Ziarna sezamu 19.09.03, 11:30 drzazga1 napisała: > Dwa kilo potrzebuję, ludzie pomóżcie :-)))) a czemu sazamu? ryż nie wystarczy? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
aankaa Re: Ziarna sezamu 19.09.03, 11:32 może niemowlęta (jako delikatniejsze) obsypuje się sezamem ? Odpowiedz Link
losiu4 Re: Ziarna sezamu 19.09.03, 11:39 aankaa napisała: > może niemowlęta (jako delikatniejsze) obsypuje się sezamem ? i co dalej? w pieluchę? wiercić się będzie, ostrzegam ;)) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
aankaa Re: Ziarna sezamu 19.09.03, 11:40 losiu4 napisał: > aankaa napisała: > > > może niemowlęta (jako delikatniejsze) obsypuje się sezamem ? > > i co dalej? w pieluchę? wiercić się będzie, ostrzegam ;)) jak bardzo małe, to raczej leży spokojnie :) > > Pozdrawiam > > Losiu Odpowiedz Link
losiu4 Re: Ziarna sezamu 19.09.03, 11:45 aankaa napisała: > jak bardzo małe, to raczej leży spokojnie :) zapomnij. Takie dopiero daje popalić. Coś o tym wiem Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
aankaa ha, widać skleroza niektóre sprawy 19.09.03, 11:54 losiu4 napisał: > zapomnij. Takie dopiero daje popalić. Coś o tym wiem upiększa ;) Odpowiedz Link
losiu4 Re: ha, widać skleroza niektóre sprawy 19.09.03, 12:07 aankaa napisała: > losiu4 napisał: > > zapomnij. Takie dopiero daje popalić. Coś o tym wiem > upiększa ;) no tak. Po czasie same przyjemne rzeczy w pamieci pozostają. I dobrze Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Ziarna sezamu 19.09.03, 12:08 Żaden ryż, ten sezam to do panierowania kotletów ma być! Dzięki Aankaa za namiar na pieluchy:-) Odpowiedz Link
aankaa Re: Ziarna sezamu 19.09.03, 12:15 drzazga1 napisała: > Żaden ryż, ten sezam to do panierowania kotletów ma być! Boże, to ile tych kotletów chcesz nasmażyć ?? Odpowiedz Link
losiu4 Re: Ziarna sezamu 19.09.03, 12:20 aankaa napisała: > drzazga1 napisała: > > > Żaden ryż, ten sezam to do panierowania kotletów ma być! > > Boże, to ile tych kotletów chcesz nasmażyć ?? tyle, żeby do pieluchy się zmieściło ;) Pozdrawiam Losiu PS. do Drzazgi: a może zamiast sezamu grys kukurydziany zastosujesz? no chyba że do tych kotletów (mięsnych mam nadzieję) nie podchodzi Odpowiedz Link
wo_bi Re: Ziarna sezamu 19.09.03, 13:43 losiu4 napisał: > tyle, żeby do pieluchy się zmieściło ;) hmm to 2 kilo sezamu nie wystarczy ;))) Sugeruje 4 kilo, tak na wszelki wypadek... :) Odpowiedz Link
lolyta Re: Ziarna sezamu 19.09.03, 14:52 RAny boskie. Ale te kotlety nie z niemowlat, mam nadzieje? Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Ziarna sezamu 19.09.03, 18:20 lolyta napisała: > RAny boskie. Ale te kotlety nie z niemowlat, mam nadzieje? > No wiesz, rozważałam taka opcję;-)))) Szybko by się usmażyły;-) Ale za bardzo hałaśliwe by wyszły:-D Odpowiedz Link
drzazga1 Teraz potrzebuję kolorowych wiórków kokosowych 19.09.03, 14:44 Sezam już kupiony. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: cóż Ty za paskudztwo szykujesz ;) ?? 19.09.03, 17:12 Hehe... wesele siostry za tydzień, żadna tajemnica... te pieluchy i wiórki to kucharka chciała:-) A rraz się tej smarkatej pozbędę;-)))))))))))))) W Twoje ręce, Szwagier, tylko żebyś mi z reklamacją nie przyłaził, hehe;-))))) Odpowiedz Link
anahella Re: Ziarna sezamu 19.09.03, 23:04 drzazga1 napisała: > Dwa kilo potrzebuję, ludzie pomóżcie :-)))) Idz na stadion i popros o 2 kg uranu i radu, bedzie latwiej;) Ciezki wodor tez na pewno maja w asortymencie. A po sezam to moze idz do "Semiry" tej li(bij-ban?)skiej knajpy kolo pol mokotowskich. Nie obiecuje ze tam maja ale oni tam sprzedaja rozne wschodnie rzeczy, a ze w knajpie maja rozne cuda z sezamem to moze sprzedaja go na kilogramy. Ty a w ogole to co to za zestaw? Sezam i pieluchy? Odprawiasz jakies magiczne rytualy?;) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Ziarna sezamu 20.09.03, 12:36 anahella napisała: > Ty a w ogole to co to za zestaw? Sezam i pieluchy? I wiórki kokosowe, hehe.... Odprawiasz jakies magiczne > rytualy?;) > :-))) chyba będę musiała..... wiesz jakie... Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Ziarna sezamu 20.09.03, 20:02 sezam po to, by powiedzieć Sezamie otwórz się, a tam całe tony pieluch tetrowych Odpowiedz Link
drzazga1 Kardynale, czego Ty mnie życzysz??!!!?!!! 21.09.03, 23:35 r.richelieu napisała: > sezam po to, by powiedzieć Sezamie otwórz się, a tam całe tony pieluch > tetrowych I co ja mam moze skombinować takie małe coś, co pieluch potrzebuje? =:-O Odpowiedz Link
malen_a Re: Ziarna sezamu 20.09.03, 21:06 sezam jak sama nazwa wskazuje mozna znalezc w SEZAMIE na Marszalkowskiej :-)) Odpowiedz Link