betty-bt Re: Idę do sklepu, coś Wam kupić??? 26.09.03, 12:28 jogurt malinowy albo brzoskwiniowy poprosze! :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Idę do sklepu, coś Wam kupić??? 26.09.03, 13:22 betty-bt napisała: > jogurt malinowy albo brzoskwiniowy poprosze! :) > Prosze uprzejmie. Kupilem brzoskwiniowy. Mniammmm pyszny byl ;)) Odpowiedz Link
malen_a Re: Idę do sklepu, coś Wam kupić??? 26.09.03, 12:31 ja poprosze cos na obiad, jakiegos chinczyka moze?? dzieki Odpowiedz Link
wo_bi Re: Idę do sklepu, coś Wam kupić??? 26.09.03, 13:24 malen_a napisała: > ja poprosze cos na obiad, jakiegos chinczyka moze?? > dzieki No co ty!!! Chińczyków jadasz... Nie kupiłem, w sklepie powiedzieli, ze ludziami nie handluja. A juz na pewno nie egzotycznymi. ;PPP Odpowiedz Link
losiu4 Re: Idę do sklepu, coś Wam kupić??? 26.09.03, 12:45 0,5 l jeśli można prosić. Trzeba jakoś uczcić nadchodzący weekend Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
betty-bt Re: Idę do sklepu, coś Wam kupić??? 26.09.03, 12:49 losiu4 napisał: > 0,5 l jeśli można prosić. Trzeba jakoś uczcić nadchodzący weekend rozumiem, ze losiu dzis stawia, tak? :) > Pozdrawiam CIE :) > Losiu Odpowiedz Link
losiu4 Re: Idę do sklepu, coś Wam kupić??? 26.09.03, 13:14 betty-bt napisała: > losiu4 napisał: > > 0,5 l jeśli można prosić. Trzeba jakoś uczcić nadchodzący weekend > rozumiem, ze losiu dzis stawia, tak? :) jak na razie oczy w słup ;) Ale jeśli zbierze się godna kompanija... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
wo_bi Re: Idę do sklepu, coś Wam kupić??? 26.09.03, 13:26 losiu4 napisał: > jak na razie oczy w słup ;) Ale jeśli zbierze się godna kompanija... > > Pozdrawiam > > Losiu No ja mysle, ze sam (o pardonsik, do lustra) nie bedziesz pil. ;))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Idę do sklepu, coś Wam kupić??? 26.09.03, 13:02 mnie- to samo co Łosiowi - plus siekierę. Odpowiedz Link
losiu4 Re: Idę do sklepu, coś Wam kupić??? 26.09.03, 13:15 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > mnie- to samo co Łosiowi - plus siekierę. a siekierka na co, że się tak niedyskretnie zapytam? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Idę do sklepu, coś Wam kupić??? 26.09.03, 13:33 no jak to ? pytasz na co siekiera ??? bede robic siekierezade tym, co Pierra_dolinsky'ego nie wpuścili na Forum Dekameron - vide link w moim wątku. W imię lojalności i empatii - siekierka pójdzie w ruch. I jak zwykle polegną jedni...w imie obrony innych. ist das claar ? losiu4 napisał: > > a siekierka na co, że się tak niedyskretnie zapytam? > > Pozdrawiam > > Losiu Odpowiedz Link
losiu4 Re: Idę do sklepu, coś Wam kupić??? 26.09.03, 13:46 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > no jak to ? pytasz na co siekiera ??? bede robic siekierezade tym, co > Pierra_dolinsky'ego nie wpuścili na Forum Dekameron - vide link w moim wątku. > W imię lojalności i empatii - siekierka pójdzie w ruch. I jak zwykle polegną > jedni...w imie obrony innych. > ist das claar ? aaa, teraz jaśniej. Ale czemu staroświecka siekiera a nie teksańska masakra piłą motorowa? Trza iść z duchem czasu Pozdrawiam Losiu > > > > losiu4 napisał: > > > > > a siekierka na co, że się tak niedyskretnie zapytam? > > > > Pozdrawiam > > > > Losiu > > Odpowiedz Link
snow.white a do apteki po drodze skoczysz??? :( 26.09.03, 13:30 to ja poprosze aspiryne i cos na gardlo :((( Odpowiedz Link
wo_bi Re: a do apteki po drodze skoczysz??? :( 26.09.03, 13:37 snow.white napisała: > to ja poprosze aspiryne i cos na gardlo :((( > No kurcz, przechodziłem obok apteki... A co Ci jest???? Jak chora jesteś, to jasne, że pójdę. :)))) Odpowiedz Link
snow.white Re: a do apteki po drodze skoczysz??? :( 26.09.03, 13:56 no chora,chora :(( jednak czas schowac sandalki :(( Odpowiedz Link
wo_bi Re: a do apteki po drodze skoczysz??? :( 26.09.03, 14:08 snow.white napisała: > no chora,chora :(( To nam szybko zdrowiej, bo jak do W-wy przyjedziesz. Chyba, że chcesz nas pozarażać ;))) jednak czas schowac sandalki :(( No ładnie, o tej porze jeszcze w sandałkach chodzić. Ja już dawno schowałem do szafy i czekają do wiosny :)) Odpowiedz Link
snow.white Re: a do apteki po drodze skoczysz??? :( 26.09.03, 14:17 oj nie chce Was pozarazac :( chociaz jak wszyscy bedziemy chorzy,to bedzie nam razniej ;))) ooo... a moze to przez te buziaki,co Koaa wymyslil??? wszyscy ze wszystkimi i choroby kwitna... ech,a ja tak lubie sandalki :(( Odpowiedz Link
wo_bi Re: a do apteki po drodze skoczysz??? :( 26.09.03, 14:23 snow.white napisała: > oj nie chce Was pozarazac :( chociaz jak wszyscy bedziemy chorzy,to bedzie nam razniej ;))) ooo... a moze to przez te buziaki,co Koaa wymyslil??? wszyscy ze wszystkimi i choroby kwitna... > A wszystko przepowiedziała Mha. Wiedziała, że choróbska szybko się rozniosą. ;)) > ech,a ja tak lubie sandalki :(( Hmm w zime nie są zbyt komfortowe. Śnieg między palce wpada. ;PPP Odpowiedz Link
snow.white Re: a do apteki po drodze skoczysz??? :( 26.09.03, 14:29 wo_bi napisał: > A wszystko przepowiedziała Mha. Wiedziała, że choróbska szybko się > rozniosą. ;)) ha-moja zoneczka wszystko przewidzi!! :) > > > ech,a ja tak lubie sandalki :(( > Hmm w zime nie są zbyt komfortowe. Śnieg między palce wpada. ;PPP :PPP jeszcze zimy nie ma!!! :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: a do apteki po drodze skoczysz??? :( 26.09.03, 14:34 snow.white napisała: > ha-moja zoneczka wszystko przewidzi!! :) > Czy Ona jest wszechwiedząca.... > :PPP jeszcze zimy nie ma!!! :) No ale w jesień, wpadają kasztany i uwierają. :)) Odpowiedz Link
snow.white Re: a do apteki po drodze skoczysz??? :( 26.09.03, 14:43 wo_bi napisał: > Czy Ona jest wszechwiedząca.... pewnie :))) no w koncu to moja zona,troche mojej wszechwiedzy splynelo i na Nia ;)))) > No ale w jesień, wpadają kasztany i uwierają. :)) to zalezy od fasonu sandalkow ;))) Odpowiedz Link
losiu4 Re: a do apteki po drodze skoczysz??? :( 26.09.03, 13:44 snow.white napisała: > to ja poprosze aspiryne i cos na gardlo :((( zachorzałaś? Tedy pędem pod pierzynę. Wobi skoczy po lekarstwa, a w międzyczasie przyszykuje Ci się gorącą herbatę z sokiem malinowym bądź innego rozgrzewacza ;) i ani się waż nosa spod przykrycia wyściubiać, bo wiesz co będzie ;) Zdrowiej nam szybko Losiu Odpowiedz Link
snow.white Re: a do apteki po drodze skoczysz??? :( 26.09.03, 13:59 losiu4 napisał: > zachorzałaś? Tedy pędem pod pierzynę. Wobi skoczy po lekarstwa, a w międzyczasi > e przyszykuje Ci się gorącą herbatę z sokiem malinowym bądź innego > rozgrzewacza ;) i ani się waż nosa spod przykrycia wyściubiać, bo wiesz co będz > ie ;) to zaraz specjalnie bede boso po domu latac ;))) leze w lozku :( czekam na lekarstwa i soczek w takim razie :) czy to juz mozna nazwac forumowa epidemia?mysle,ze jednak zarazki przenosza sie przez net-Daffne zapoczatkowala i teraz wszyscy bedziemy chorowac ;))) > Zdrowiej nam szybko postaram sie :) Odpowiedz Link
daffne Re: a do apteki po drodze skoczysz??? :( 26.09.03, 14:05 snow.white napisała: > losiu4 napisał: > > > zachorzałaś? Tedy pędem pod pierzynę. Wobi skoczy po lekarstwa, a w > międzyczasi > > e przyszykuje Ci się gorącą herbatę z sokiem malinowym bądź innego > > rozgrzewacza ;) i ani się waż nosa spod przykrycia wyściubiać, bo wiesz co > > będz > > ie ;) > to zaraz specjalnie bede boso po domu latac ;))) > leze w lozku :( czekam na lekarstwa i soczek w takim razie :) > czy to juz mozna nazwac forumowa epidemia?mysle,ze jednak zarazki przenosza sie > > przez net-Daffne zapoczatkowala i teraz wszyscy bedziemy chorowac ;))) > > > Zdrowiej nam szybko > postaram sie :) Ja bardzo przepraszam za te zaraze :)))))))))) Nie wiedzialam , ze net sie tak zachowa :)))))Nie kcialam no ...uwierzcie mi prosze :)))) Snowi zdrowiej szybciutko ! :) Odpowiedz Link
snow.white Daffne!! 26.09.03, 14:12 chyba Cie w koncu na gg znalazalm,ale nie jestm pewna... jak pokaze Ci sie wiad ode mnie,to znaczy,ze znalazalm :) wstretne zarazki :(((( nienawidze lezec z temperatura :((( Odpowiedz Link