p.a.d.a.l.c.o.w.a 05.11.03, 18:36 zeżarłam właśnie 1 kg-mowe pudło lodów czekoladowych i mam ochotę na następne. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu . :((((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a nieladnie, nieladnie... 05.11.03, 20:39 ....tak sobie cos odmawiac zycze smacznego :-)))) Odpowiedz Link
aguszak Re: BŁAGAM - obsobaczcie MNIE !!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 20:49 Nie mogę wydawać sądów o Tobie, bo... buuuu... buuuu... zeżarłam całą tabliczkę czekolady wedlowskiej... buuu... <Ta, co potem płacze, że jest gruba :((( > Odpowiedz Link
malen_a Re: Łaknę zjebki jak kania dżdżu 05.11.03, 21:41 to moze warto sie na FK udac i paru klonom "podlozyc" Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Łaknę zjebki jak kania dżdżu 05.11.03, 21:46 malen_a napisała: > to moze warto sie na FK udac i paru klonom "podlozyc" Tak się obżarłam, że z sił opadłam.... :(((( - jestem genetycznie obciążona i leczę się bez skutku na oddz. F-6 Odpowiedz Link
malen_a pomozecie??? pomozemy 05.11.03, 22:01 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Tak się obżarłam, że z sił opadłam.... :(((( to ja chetnie w Twoim imieniu cos zarzuce :-)) Odpowiedz Link
ellenai Re: BŁAGAM - obsobaczcie MNIE !!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 21:52 padlacowo, ja tam ci zazdroszcze, ja sobie z tego wszystkiego chyba kupie cale pudlo i tez zjem,lubie slodycze, a w ogole to mam fajny dzien, reniatoja sie okazuje byc krajanka z gorlic ,padalcowa wcina czekoladki ,przez co ja mam na nie ochote, nie ma zleeeeee :))))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: BŁAGAM - obsobaczcie MNIE !!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 21:57 ellenai napisała: okazuje byc krajanka z gorlic ,padalcowa wcina czekoladki ,przez co ja mam na > nie ochote, nie ma zleeeeee :))))) ŻRE LODY CZEKOLADOWE, PEŁNOTŁUSTE !!!! kurka wodna ! :(((( Odpowiedz Link
ellenai Re: BŁAGAM - obsobaczcie MNIE !!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 22:10 padalcowo ja ci to mowie- fajnie masz bo u mnie lodowka pusta i do sklepu daleko i slisko, nie jadeeeeeeeeeee buuuuuu:(((( Odpowiedz Link
guruszuruburu Re: BŁAGAM - obsobaczcie MNIE !!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 21:52 zamieniam cie w kleszcza. Duzo sobie nie pozresz o tej porze roku, bo u was ludzie teraz poubierani szczelnie do lasu chodzą i zdechniesz z głodu. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: BŁAGAM - obsobaczcie MNIE !!!!!!!!!!!!!!! 05.11.03, 22:00 guruszuruburu napisała: > zamieniam cie w kleszcza. Duzo sobie nie pozresz o tej porze roku, bo u was > ludzie teraz poubierani szczelnie do lasu chodzą i zdechniesz z głodu. Guru, zejdź ze mnie - bo cię nosem wciągnę ! Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: BŁAGAM - obsobaczcie MNIE !!!!!!!!!!!!!!! 07.11.03, 14:40 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > zeżarłam właśnie 1 kg-mowe pudło lodów czekoladowych i mam ochotę na > następne. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu . :((((( Widzę, że nikt nie chce Cię obsobaczyć. Trudno ja to zrobię zgodnie z twoim życzeniem: &^^%$^#$!?!?! *&TUY&^%&^%&????? *&*&)(()&&^%$@#@!!! &^R^%E%$#!!!! Wystarczy? Obsobaczyłem Cię dodatkowo za to że nie podzieliłaś się z innymi uczestnikami FD tymi lodami. Odpowiedz Link
aankaa a masz i ode mnie CHOLERO 07.11.03, 14:54 czekoladowe, tfu !!!!!! cza było waniliowe Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: BŁAGAM - obsobaczcie MNIE !!!!!!!!!!!!!!! 08.11.03, 13:41 bardzo dziękuję mariuszowi i aance. Odpowiedz Link
guruszuruburu Re: BŁAGAM - obsobaczcie MNIE !!!!!!!!!!!!!!! 08.11.03, 13:44 zamieniam cię w hipopotama, bo to będzie najłatwiej a jestem dzisiaj baaaardzo wyczerpany. GWBusz=Saddam.Zamieniłem i to jest mój sukces.Reszta dokonań przy powyższym to male piwo do kolacji. Odpowiedz Link
nawiedzona_baba Re: BŁAGAM - obsobaczcie MNIE !!!!!!!!!!!!!!! 08.11.03, 13:55 wprawdzie to "musztarda po obiedzie" ale z chęcią Cię obsobaczę ;) nie wstyd Ci ??? taka duża a taka żarłoczna Odpowiedz Link
silvanca Re: BŁAGAM - obsobaczcie MNIE !!!!!!!!!!!!!!! 08.11.03, 17:08 następnym razem włóż do zamrażalnika pudełko niesłodkiego kakao. jest duża szansa ze po 2 łyżkach będziesz miała dość :D no chyba ze wykażesz się wyjątkowa twardością charakteru.. :-) witam wszystkich po krótkiej nieobecności.. s. p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > zeżarłam właśnie 1 kg-mowe pudło lodów czekoladowych i mam ochotę na > następne. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu . :((((( Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: BŁAGAM - obsobaczcie MNIE !!!!!!!!!!!!!!! 08.11.03, 17:13 silvanca napisała: > następnym razem włóż do zamrażalnika pudełko niesłodkiego kakao. jest duża > szansa ze po 2 łyżkach będziesz miała dość :D > no chyba ze wykażesz się wyjątkowa twardością charakteru.. :-) > > witam wszystkich po krótkiej nieobecności.. > s. > > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > zeżarłam właśnie 1 kg-mowe pudło lodów czekoladowych i mam ochotę na > > następne. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu . :((((( Dobra rada droższa pieniędzy :))) Odpowiedz Link