magda.no 24.11.03, 10:08 Trzymajcie za mnie kciuki jutro o 9.30 - idę na rozmowę w sprawie pracy! Potrzebuję zmiany, mam nadzieję, że się uda! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Uprzejma prośba 24.11.03, 10:41 magda.no napisała: > Trzymajcie za mnie kciuki jutro o 9.30 - idę na rozmowę w sprawie pracy! > Potrzebuję zmiany, mam nadzieję, że się uda! bede trzymac! Odpowiedz Link
owca trzymam kciuki! 24.11.03, 10:42 a jesteś przygotowana? :-)) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
magda.no Re: trzymam kciuki! 24.11.03, 10:47 Przygotuję się wieczorem, poczytam troszkę w internecie. Kobieta zmienną jest - w jednej pracy wytrzymałam 7 miesięcy a w obecnej pracuję 4 miesiące i już szukam czegoś nowego. Czy to nie chore? Odpowiedz Link
owca Re: trzymam kciuki! 24.11.03, 11:00 magda.no napisała: > w jednej pracy wytrzymałam 7 miesięcy a w obecnej pracuję 4 miesiące i już > szukam czegoś nowego. no to nie chwal się tym na rozmowie o pracę... nie jest to zbyt dobrze postrzegane przez pracodawców, bo w każdego nowego pracownika trzeba trochę zainwestować (kasy, czasu i zainteresowania) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
rzulw Re: Uprzejma prośba 24.11.03, 19:50 Trzymam ! Niedawno miałem ich setki i wiem co to znaczy "rozmowa kwalifikacyjna" Odpowiedz Link
magda.no Re: Uprzejma prośba 24.11.03, 21:16 :) jutro zdam relację z rozmowy, chyba, że się upiję i nie będę w stanie Odpowiedz Link