hehe.he 08.12.03, 22:55 hehe chce wiedziec co mozna jesc o 11 wieczorem i nie miec wyrzutow sumienia czy 4 hot dogi tuczą bo nie wyglądają i czy palenie szkodzi hehe czy raczej pomaga nie spac hehe ma tyle pytan a kazde rownie ważne hehe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieskuba Re: hehe glodne hehe zle 08.12.03, 23:01 Sumienie trzeba uśpić (późno już, zaśpiewaj mu Aaaa aaaa aaaa) i już możeż jeść co chcesz. Opowiem Ci teraz, że wpadłam dziś do przyjaciółki. A ona wczoraj miała wystawne imieniny (na których byłam). I gdy wychodziłam to zostałam obdarowana: - bigosem - pieczonym kurczakiem - ciastem A wszystko w ilosciach hurtowych. I co JA mam zrobić? pieskuba Odpowiedz Link
pieskuba Aha, palenie okropnie jest... 08.12.03, 23:04 szkodliwe. Poza tym jak ogólnie wiadomo wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne. To już chyba lepiej się najeść? pieskuba Odpowiedz Link
soczewica Re: hehe glodne hehe zle 08.12.03, 23:05 hehe.he napisał: > hehe chce wiedziec > co mozna jesc o 11 wieczorem i nie miec wyrzutow sumienia to co w rękę wpadnie po przejrzeniu lodówki > czy 4 hot dogi tuczą bo nie wyglądają 4 nie, 5 tak > i czy palenie szkodzi hehe czy raczej pomaga nie spac szkodzi i pomaga. wznoszę toast sobieskim za zdrowie hehe. hehehe > hehe ma tyle pytan a kazde rownie ważne małe hehe stojące przed wielkim światem :D reszta posądza cię o fizjonomię zgredka, jednak ja jako rasowy mugol komkretyzuję sobie hehe jako obraz popuszczającej ośmiorniczki z Gdzie jest Nemo. to mój faworyt w tej bajce, zaraz po niebieskiej rybce Dory której LSD osadziło się w skrzelach ;D Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: hehe glodne hehe zle 08.12.03, 23:32 Drogie hehe,ja jadam zazwyczaj po 11 i jestem chudy.Śmiało i jeszcze piwkiwem poraw. Odpowiedz Link
pieskuba Re: hehe glodne hehe zle 08.12.03, 23:36 Hehe już chyba się posiliło, bo zwiększyło aktywność i poleciało bronić j_u gdzieś na forum o literaturze. pieskuba Odpowiedz Link
betty-bt Re: hehe glodne hehe zle 08.12.03, 23:40 jeny, pol swini wciagnij, ale nie te wstretne hot dogi :) Odpowiedz Link