kasiazez 02.02.05, 12:44 Czy ktoś słyszał o dr Annie Lobie z Łodzi i jakie macie opinie. Ewentualnie o dr Ewie Wójcik z Krakowa. Szukam kogoś dla trzylatka z zezem. Kasia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loginek100300 Re: Jaki lekarz? 02.02.05, 14:06 Witaj. Jeśli chodzi Ci o Łódź to jak najdalej od szpitala im. Korczaka! Leżałem tam tydzień, prawie umarłem z bólu głowy i pragnienia, a cała operacja okazała się niewypałem! Operowali mi zeza pionowego, którego nie miałem! Po operacji nic się nie zmieniło a usłyszałem potem, że wszystko jest już dobrze i lepiej nie będzie. Dr Zamłyńska z Warszawy mnie dopiero uratowała. Szkoda że tak późno. Proponuję Ci zgłosić się do dobrego lekarza okulisty a tych zwykłych w byle jakich przychodniach pominąć, bo ja po operacji wiem więcej niż niejeden z nich. Pozdrawiam! Nie masz na co czekać. Jest pełna szansa na wyleczenie Twojego dziecka! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
loginek100300 Re: Jaki lekarz? 02.02.05, 14:07 Aha: pani dr z Łodzi nazywała się Anna Małkus. Odpowiedz Link
straba Re: Jaki lekarz? 02.02.05, 21:04 W przeciwieństwie do tych z Łodzi to Wójcik jest ok. Oprucz tego że jest kierownikiem i operatorem na oddziale leczenia zeza w Krakowie to operuje także w prywatnej spółdzielni też w Krakowie.Ogólnie warto zasięgnąć u niej opinii. www.wso.krakow.pl/lub www.medycyna-estetyczna.med.pl/index1.html Odpowiedz Link