tolle 21.03.07, 23:43 Moj synek ma 4 latka od niedawna zauwazylam, ze jak sie zamysli ucieka mu lewe oczko do zewnatrz. Czy to jest poczatek czegos powaznego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doizy Re: Uciekajace lewe oczko 22.03.07, 08:43 odwiedź okulistę, tylko lekarz może stwierdzić czy to coś poważnego Odpowiedz Link
kaja_01 Re: Uciekajace lewe oczko 22.03.07, 13:58 Skontaktuj sie z lekarzem, takich rzeczy nie wolno zaniedbywać..a im szybciej tym lepiej.pozdrawiam cieplutko:) Odpowiedz Link
nawoj29 Re: Uciekajace lewe oczko 22.03.07, 15:29 To ja jeszcze dodam, że wybierz polecanego specjalistę, który już wielu pomogł. Nie idź do zwykłego okulisty, bo różne rzeczy możesz usłyszeć. Ale idź koniecznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mandy5 Re: Uciekajace lewe oczko 02.07.07, 19:03 popieram nawoj29, tylko specjalista i to najlepiej z listy polecającej. Nie daj się zwieść, u nas też się zaczęło od uciekania, a teraz czekamy na kolejny zabieg. Gdybym wcześniej wiedziała to co wiem teraz, mój syn już dawno zapomniałby o zezie. Odpowiedz Link