Dodaj do ulubionych

MAM PYTANIE A PROPO OPERACJI ZEZA W LUBLINIE..

17.01.09, 13:11
Mam zeza i jestem skłonna poddac sie operacji w Lublinie,stąd moje
pytanie, o kilinike na Chmielnej i o personel lekarzy.błagam
pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • zaba840526 Re: MAM PYTANIE A PROPO OPERACJI ZEZA W LUBLINIE. 01.03.10, 10:19
      ja mialam operacje zeza w lublinie na chmielnej niedawno operowala mnie dr
      Biziorek kobieta aniol poprostu na zabieg czekalam 3 miesiace jesli wszystko
      bedzie ok lezy sie tylko 3 dni przyszlam w srode w czwartek mialam zabieg a w
      piatek juz bylam w domu jesli opieka i personel rewelacja zaluje ze nie zrobilam
      tego wczesniej zdecyduj sie kochana bo naprawde warto jesli masz jakies pytania
      to pisz na pewno odpowiem pozdrawiam
      • juliettee89 Re: MAM PYTANIE A PROPO OPERACJI ZEZA W LUBLINIE. 09.05.10, 17:54
        Widzę bratnią duszę z Lublina więc pozwoliłam sobie napisać :) Czy
        mogłabym poznać więcej szczegółów ? Gdzie najpierw należy się
        skierować, żeby do tej operacji doszło i jaka jest cena ?
        Z góry dziękuję za odpowiedź :)
      • zlota85 Re: MAM PYTANIE A PROPO OPERACJI ZEZA W LUBLINIE. 16.06.10, 20:01
        Witam. Bylam mam pytanie jaki jest koszt operacji zeza w tej klinice ???
        • zaba840526 Re: MAM PYTANIE A PROPO OPERACJI ZEZA W LUBLINIE. 21.07.10, 21:33
          czesc dawno nie pisałam ale już odpowiadam na pytanka za operację nie płaciłam
          wykonano mi na NFZ zapisałam sie na wizyte do dr Biziorek w klinice na chmielnej
          i udalo sie teraz jestem szczesliwa mam proste spojrzenie kochani probujcie bo
          naprawde warto pozdrawiam i trzymam kciuki!!!
          • juliettee89 Re: MAM PYTANIE A PROPO OPERACJI ZEZA W LUBLINIE. 25.07.10, 11:57
            No to super ! Gratuluję i zazdroszczę :) Dziękuję za odpowiedź :) A
            czy płaciłaś za wizytę ? I jak długo czekałaś na operację ?
            • zaba840526 Re: MAM PYTANIE A PROPO OPERACJI ZEZA W LUBLINIE. 27.07.10, 10:09
              za wizytę nie płaciłam a na operację czekałam 3 miesiące
            • zaba840526 Re: MAM PYTANIE A PROPO OPERACJI ZEZA W LUBLINIE. 27.07.10, 10:20
              przed operacją należy wykonać komplet badań skierowanie dostaniesz od pani
              doktor i nie mozesz miec okresu w tych dniach jak jestes w klinice
            • zaba840526 Re: MAM PYTANIE A PROPO OPERACJI ZEZA W LUBLINIE. 27.07.10, 10:23
              mam nr telefonu do kontaktu z panią doktor
              • juliettee89 Re: MAM PYTANIE A PROPO OPERACJI ZEZA W LUBLINIE. 28.07.10, 11:48
                W takim razie bardzo bym prosiła o ten nr :) Dziękuję :)
                • zaba840526 Re: MAM PYTANIE A PROPO OPERACJI ZEZA W LUBLINIE. 31.07.10, 09:01
                  606-393-084 prosze pytaj o dr.Biziorek
                • zaba840526 Re: MAM PYTANIE A PROPO OPERACJI ZEZA W LUBLINIE. 31.07.10, 09:05
                  mam nadzieje ze ci sie uda powodzenia
                  • juliettee89 Re: MAM PYTANIE A PROPO OPERACJI ZEZA W LUBLINIE. 01.08.10, 13:20
                    Zaba bardzo Ci dziękuję za udzielone informacje, nr do Pani dr i
                    słowa otuchy :) Mam nadzieję, że w razie wątpliwości mogę jeszcze do
                    Ciebie napisać :) Jeszcze raz dziękuję i życzę wszystkiego dobrego !
                    • zaba840526 Re: MAM PYTANIE A PROPO OPERACJI ZEZA W LUBLINIE. 01.08.10, 16:34
                      Juliettee nie ma za co pewnie ze mozesz napisac do mnie i nie miej watpliwosci
                      jesli chodzi o zabieg naprawde nie ma sie czego bac szwy tylko troszke drapia i
                      tyle z bolu ja tez zycze ci wszystkiego dobrego no i zeby ten koszmar z zezem
                      sie zakonczyl pozdrawiam i napisz co i jak kiedy zabieg i w ogole trzymam kciuki
                      pa!!!
      • marart78 Re: MAM PYTANIE A PROPO OPERACJI ZEZA W LUBLINIE. 09.03.18, 09:36
        Za tydzień mam operację zeza u dziecka, chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda od strony matki.Nie mogę się dodzwonić na oddział, nie wiem co mam wziąć ze sobą tzn do spania koc karimatę czy można z dzieckiem spać na jednym łóżku itd.
    • justyna120283 zez 03.12.14, 09:46
      mam pytanie czy wam też dr.Biziorek powiedziała że nieuniknione jest że po operacji zeza może wystąpić u was dwojenie czy tylko w moim przypadku tak jest?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka