justynek13 31.01.05, 17:28 wiec 6 badan ale na 3 paskudztwa: cytomegalia CMV - IgM i IgG rózyczka IcM i IgG toxoplazmoza IgM i IgG to tyle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: badania 01.02.05, 09:52 zrobiłam oprócz rozyczki IgM, bo juz przechodziłam i za te 5 badań zaplaciłam w Swissmedzie 205 zł:(((((((((( Odpowiedz Link
justynek13 Re: badania 01.02.05, 10:13 straszna kasa jezu!!! to jakis koszmar , bogu dziekuje ze firma mnie wspiera, choc część rzeczy robie w medicover w ramach abonamentu Odpowiedz Link
invicta1 Re: badania 01.02.05, 10:26 wiesz co mój M. mówi, ze ten hiv to warto zrobić, z powodu wymienionego przez twojego lekarza, chyba tez zrobie przy okazji (znasz może orientacyjna cene?) a forsa-no cóż trudno, mniej bedzie na przyjemnosci, ale wszystko zrobię dla zdrowia dzidziusia:) Odpowiedz Link
chrupka82 Re: badania 08.02.05, 18:20 justynek ja mam dosc tyje jak glupia tez bromowi pomagam zajadam stressss za stresssem juz rady nie daje moje pco nie jest jedyna zmora to juz 3 zmora ale dla kobiety straszna i jeszcze brak wsparcie brne w to bagno sama bez tego "ktosia" nie ma dla kogo tego leczyc starac sie po prostu brak dorastam do decyzji pojsia do psychiatry bo juz nie wyrabiam wypliłam sie justyne po prostu.... -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link