habby 26.04.05, 13:27 Mam pytanie do dziewczyn, które (po odstawieniu Diane) brały duphaston, kiedy dostłyście @ po skończeniu duphastonu? Ja brałam go od 16 do 25 dc! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelobab2 Re: Pytanko!! 27.04.05, 07:59 Cześć, ja własnie jestem na Duphastonie, wcześniej brałam głównie Diane, nie jestem zadowolona, pogorszyła mi się cera, utyłam, moje plecy wyglądają koszmarnie.... ale chyba taka reakcja zależy od konkretnej osoby. Pozdrawiam Odpowiedz Link
martyna19778 Re: Pytanko!! 27.04.05, 09:07 hi,Habby, ja biorę Duphaston od maja, wcześniej brałam Diane (ok. 2 lata), ale powiedziałam, że mysle o dziecku, to dostałam to. Biore tak jak ty od 16dc, przez 10 dni rano i wieczorem. Po skończeniu tabletek to ok.3 dni pozniej mam @. Ale cera, włosy i wszystkie zewnętrzne objawy już mi sie pogorszyły (w porównaniu z Diane)kilka miesiecy temu, a dziecka nie mamy z mezem jeszcze.jak spytalam lekarki wprost czy mam pcos to powiedziała, że to nie mżna jednoznacznie stwierdzić, to juz sama nie wiem, a ona leczy mnie na "za wysoki testosteron". Pytałam juz na forum,czy ktoś zna dobrego endo -gin, w Zachodniopomorskim, ale jakoś nikogo jeszcze nie znalazłam Odpowiedz Link
habby Re: Pytanko!! 27.04.05, 10:58 Martynko życzę Ci znalezienia dobrego endo-gin bo w tym cały sukces!! Dziękuję Wam za odpowiedzi!! Ja mam PCOS na 100% niestety!! Dostałam duphaston zaraz po Diane i dziś mija 6 dzień od zakończenia brania duphastonu i @ dalej nie ma!! Trochę się niepokoję, bo nie wiem co jest,czy wszystko mi się tam już do końca pokopało, dlatego pytam kiedy @ powinna przyjść!! Poczekam jeszcze trochę i będę dzwonić do ginki, zapytam czy tak może być, czy mam przyjść czy dalej czekać??!! Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi!! Pozdrawiam!! :D Odpowiedz Link