myszewa 01.07.05, 07:24 Robiłam ponownie testy i mogę już powiedzieć z całą pewnością - jestem w ciąży :)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habby Re: II 01.07.05, 08:02 GRATULACJE!!! Dbajcie teraz o siebie:) Szczęśliwych 9 miesięcy!! :D:D:D:D:D Odpowiedz Link
malina_wawa Re: II 01.07.05, 08:40 Ale super!!!!!!! Moje gratulacje! Dbaj o siebie i maleństwo :))))) Odpowiedz Link
gugugugu Re: II 01.07.05, 09:43 O MATKO!!!!!!!!:))))) Rewelacja! A ja siedzialam cicho bo az sie balam pytac:) POzdrawiam Cie goraco i dawaj nam czasem znac jak sie masz! yyyyuuuuuuuuhhhhuuuuu..... Odpowiedz Link
malina_wawa Re: II 01.07.05, 11:42 Myszewa Mam pytanko. Jak brałaś clo to jaka dawke? Bo ja miałam jeden cykl na clo od 5- 9 dc pół tabletki! W związku z tym że nic nie było od razu lekarz skierował mnie na laparo! Uciekałam od niego ;(((( Odpowiedz Link
myszewa Re: II 01.07.05, 15:24 Dzięki dziewczyny :)skontaktowałam się z lekarzem, mam brać luteinę, a za 3 tyg. pierwsze usg :) jutro jadę odpocząć w góry, mam nadzieję po powrocie za 2 tyg przeczytać o kolejnych zaciążonych na tym forum ;) Malina - brałam od 5 do 9 dc tabletkę (50 mg), jeśli nie jesteś pewna poradź się innego lekarza. Na ulotce pisze, że jeśli nie doszło do stymulacji można w następnym cyklu zwiększyć dawkę. Z tego co czytałam na tym forum wiele dziewczyn po laparaskopii zachodzi w ciążę, ale mój lekarz nie podchodził do niej zbyt entuzjastycznie. Są też inne leki o podobnym działaniu co clo, które bierze się kiedy clo nie działa. Jeśli nie jesteś przekonana co do decyzji swojego lekarza skontaktuj się z innym, może ktoś z forum poleci Ci jakiegoś godnego zaufania w Twojej okolicy? Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego :) Odpowiedz Link
martyna19778 Re: II 01.07.05, 20:04 Myszewa, gratulacje!!! Ja mam beta hcg 45,86mlU/ml w 37 dc. To chyba też pozytywnie? CO? Bo na Usg nic nie widać jeszcze i nie wiem czy moge sie cieszyć. Powodzenia Odpowiedz Link
iwtryf Re: II 03.07.05, 13:08 a ja sie zastanawialam co oznaczaja te kreseczki ;-) GRATULACJE!!!!! ;))) Odpowiedz Link
ona19 Re: II 03.07.05, 13:18 No to gratulacje :) U mnie sie zaczał 7 tydzień ciaży i wszystko jest wporządku straszny spioch sie zrobiłam moge spać non stop :) w piatek lece zobaczyc serduszko :) Pozdrawiam :* Odpowiedz Link