Dodaj do ulubionych

Szalone pomysły

23.02.04, 18:22
Macie?Realizujecie?Tak po wymianie zdań z ML i Wędrowcem pomyślałam sobie,że pomimo "poważnego" wieku żadko bywam powazna,a pomysły szlone mam ciągle i czasami realizuje.Niestety nie mam już czasu, bo biegne na aerobik(z córką, czy to też jest szalenstwo?)I dopiero jutro rano do Was wpadne.Macie troche czsu na słodkie gruchaniesmile).
Obserwuj wątek
    • rudakitka1 Re: Szalone pomysły 23.02.04, 18:39
      Mam nowy,szalony pomysł!Jestem juz w stroju do aerobiku i no,nosmile.Wiecie,ja jutro na bal nie przyjde,bo co WAm będę resztke tych facetów odbijać wink.W tym stroju,który mam teraz na sobie żadna z pań nie jest dla mnie konkurencją,więc co to za przyjemność?
      Śledziki już kupiłam,wódeczka się mrozi i jutro z moim panem i władca będziemy się świetnie bawić, a tych niedobitkówsmile zostawiam Wam,podnoscie tym biedakom ich niewysokie EGO!!!

Ps.teraz chyba niezle namieszałam,trudno tak czasami bywasmile.
      • bodzio49 Re: Szalone pomysły 23.02.04, 18:47
        No... kitka. Masz taaaaaakiego minusa i to nie za czterdziestką sad
        • ewelina10 Re: Szalone pomysły 23.02.04, 19:06
          smile)))))))))
          Fajnie, bo cosik mi się wydaje, że i mnie takie myśli nachodzą po tym całym
          zamieszaniu od czterech dni. Atmosfera podminowana, główny wątek zanudził mnie
          na śmierć i zirytował do granic mojej wytrzymałości, a w realu chłopaki coś
          szykują......
          Chyba tylko nasz bal może Mammajka uratować.
          Dzisiaj powiem Wam już dobranoc. Dosyć mam na dzisiaj naszego forum.
          Przepraszam. Może jutro będzie przyjemniejszy dzionek ?
        • rudakitka1 Re: Szalone pomysły 24.02.04, 07:13
          bodzio49 napisał:

> No... kitka. Masz taaaaaakiego minusa i to nie za czterdziestką sad

trudno, jakoś przeżyjewink.wyszło na to,że Ty i Wywrot(!) to jedyni prawdziwi faceci na tym forum.Reszta udaje,że nie widzi ......czyli sielanka nadal trwa.No chyba,ze dyskusja gdzie indziej,a nie na forumsmile.
          Ale zobacz Bodzio jak bedzie fajnie,same "łaskawe " Ci dziewczyny zostaną i tylko ta jedna co nie lubi facetom nadskakiwać sama sie "wyautowała".Bądz jednak facetem do końca i też im troszke ponadskakujwink)).

Ps.Zdecydowaniw wole "babskie combry",niż takie gdzie faceci w mniejszośc ...a wtedy na bezrybiu i ......itd.
      • wywrot53 Re: Szalone pomysły 24.02.04, 01:27
        Rudakitko, nie sądzę, żeby Twój Pan i Władca przerastał naszych Panów wink))
        A mój rozmiar "D" przy cygańskiej muzyce robi swoje wink))
        A tak na marginesie wolę swojego pana używać, jako podnóżka a nie władcę wink))
        • rudakitka1 Re: Szalone pomysły 24.02.04, 06:52
          wywrot53 napisała:

> A tak na marginesie wolę swojego pana używać, jako podnóżka a nie władcę wink))

Ja jego Pani on mój Pansmile.Rola podnózka ani jemu ,ani mnie nie odpowiada!

• wywrot53 Re: Szalone pomysły 24.02.04, 12:35
            rudakitka1 napisała:

> Ja jego Pani on mój Pansmile.

Gdybyś tak napisała nie byłoby sprawy wink))
    • ewelina10 Re: Szalone pomysły 23.02.04, 19:20
      Dlaczego przypomniał mi się film angielski pt "Poszukiwacze rupieci" ?
      Umierający spadkodawca zapisuje w swoim testamencie spadek, ale jest jeden
      warunek postawiony spadkobiercom.....muszą zdobyć w określonym czasie wykazane
      na specjalnej liście przedmioty......
      A spadkobiercy są chciwi i zachłanni na majątek, więc cała zabawa zaczyna się
      bez pardonu..... i do upadłego.....
      • marialudwika Re: Szalone pomysły 23.02.04, 19:59
        O Jaka atmosfere chodzi??
        ml
        • bodzio49 Re: Szalone pomysły 23.02.04, 20:03
          Chyba już zniechęcenie po tylu próbach daje się we znaki.
          Hej czterdziestki, nie wymiękajcie. Warto trochę się pomęczyć. Większa
          satysfakcja będzie.
          • instant Re: Szalone pomysły 24.02.04, 13:07
            Czy szalony pomysł to na przykład nawrzucać piszącym tu panom od facetów z
            niskim ego, a paniom od nadskakiwaczek? Tak sobie tylko, bez żadnej przyczyny,
            żeby tylko "zaszaleć"? Jeśli tak, to chroń nas Boziu od takich pomysłów. A
            jeszcze nie tak dawno wypłakiwałaś sie tu, rudakitko, że Cię ktoś
            niesprawiedliwie i bez powodu spostponował na jakimś innym forum. Chcesz sobie
            teraz to odbić w ramach radosnego "szaleństwa"? Po co? Co prawda mało się tu
            udzielam, lecz nie zauważyłam, żeby ktokolwiek był Ci tu nieżyczliwy.
            Pozdrawiam i życzę miłej, pozaforumowej zabawy...tylko może już bez żadnych
            porównań, ok?
            • bodzio49 Re: Szalone pomysły 24.02.04, 13:13
              A widzisz kitka? Dostało ci się. I słusznie. Niesprawiedliwa byłaś.
              • marialudwika Re: Szalone pomysły 24.02.04, 14:21
                A ja to mysle,ze Rudakitka wstala wczoraj lewa noga!!!!I na nas sie troszke
                wyladowala...Pozdro
                ml
              • rudakitka1 Re: Szalone pomysły 24.02.04, 15:09
                bodzio49 napisał:

> A widzisz kitka? Dostało ci się. I słusznie. Niesprawiedliwa byłaś.

Mnie sie dostało bardzo słuszniesmileale czy jestem niesprawiedliwa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka