Dodaj do ulubionych

Nasz album II.

29.02.04, 10:05
Poprzedni wątek uwag albumowych osiągnął magiczną liczbę 100, więc otwieram
następny. Album rozrasta się, pęcznieje, nabiera charakteru. Miło jest
zaglądać do niego.
Obserwuj wątek
    • wywrot53 Re: Nasz album II. 29.02.04, 14:10
      MIło zaglądać smile))
      Ale jeszcze milej by bynajmniej mnie było, gdyby ktoś krok po kroku napisał jak
      się wkleja te zdjęcia wink))Mniej więcej taksmile wejdź tu i tu na lewo klik, na
      środku klik, ściagnij to, itd. itd ...smile)
      • wedrowiec2 Re: Nasz album II. 29.02.04, 15:59

Po ukazaniu się strony Albumu kliknij na:
        - Pictures (lewy margines)
        - ukaże się strona z małymi fotografiami po środkowolewej stronie, każde
        zdjęcie ma z prawej strony napis informujący o nazwie albumu. W tej chwili mamy
        dwie strony z albumami (jeśli chcesz przejść na drugą stronę, to na górze, nad
        obrazkami kliknij na trójkącik przy napisie "page 1"
        - klikasz na nazwę albumu, do którego chcesz dołączyć zdjęcie. Otwiera się
        strona z miniaturkami zdjęć.
        - Nad nimi jest napis dodaj zdjęcie "add photos". Za pierwszy razem pjawi się
        informacja o konieczności pobrania odpowiedniego programu. Akceptuj
        wszystko, co po drodze.
        - Potem, gdy juz chcesz dodać, po kliknięciu na "add photos", rozwinie się
        drzewko eksploracji Twojego dysku z podglądem na zdjęcia.
        - zawartość dysku będzie widoczna w lewej strony ekranu, a po prawe będą
        widoczne miniaturki zdjęć (obrazów) zapisanych w sposób umożliwiający wklejenie
        (np. .jpg, .tif)
        - przy wybranym zdjęciu stawiasz ptaszka w kwadraciku w lewym górnym rogu
        miniaturki zdjęcia.
        - może odhaczyć jedno lub większą liczbę zdjęć
        - akceptujesz klikając na "upload now" znajdujący się nad widocznymi
        miniaturkami.

Powodzeniasmile
        • wywrot53 Re: Nasz album II. 29.02.04, 19:16
          Dziękuje za na pierwszy rzut oka wink bardzo jasny instruktaż smile)) W nocy
          sprawdzę moja ćwierć inteligencję wink))
          • wedrowiec2 Re: Nasz album II. 29.02.04, 20:41
            Dostałam wiadomość, że w ciągu ostatniego tygodnia przybyło nam 210 nowych
            zdjęć. Czy ktoś wie, ile jest ich łącznie. Pewnie trzeba dodać zawartość
            albumów, ale to przerasta moje niedzielne siły.
        • wywrot53 Re: Nasz album II. 29.02.04, 23:42
          Nie wierzę smile))Udało się smile))
          • lablafox Re: Nasz album II. 01.03.04, 00:10
            Wędrowiec jest bardzo dobrym nauczycielem .Mnie też nauczyła.
            Lx
            • wywrot53 Re: Nasz album II. 01.03.04, 00:24
              Lx, z Twoich rad też skorzystałam smile)) Wiem jak podpisywaćsmile))
              Dziękuję WSZYSTKIM, którzy przyczynili się do pokonania trudności zdawałoby się
              nie do przeskoczenia smile))
            • mammaja Re: Nasz album II. 01.03.04, 00:27
              No i brawo ,Wywrot, natychmiast pobieglam zobaczyc! Wspaniale i krolisia
              jest. Swiat nalezy do nas, 40+ ( i ++ tez)
              • marialudwika Re: Nasz album II. 01.03.04, 11:20
                Witaj Wywrot!!!Milo mi Ciebie poznac,niemal osobiscie!!!Wreszcie wiem z kim
                markuje nocnie smile)))).Stworki urocze!!!Pozdro
                ml
                • felinecaline Re: Nasz album II. 02.03.04, 09:05
                  Dzien dobry! W przedsionku do albumu czeka ktos zalogowany jako MidJaga. czy to
                  ktos z Was i ewentualnie czy go znacie i mozecie polecic?
                  • lablafox Re: Nasz album II. 02.03.04, 09:52
                    Nie znam.
                    Lx
                    • ewelina10 Re: Nasz album II. 02.03.04, 10:08
                      Nie spotkałam się z tym nickiem.
                  • em_em Re: Nasz album II. 02.03.04, 10:34
                    jeśli "MidJaga" jest osobą znajomą tylko pod innym nickiem - to niech się nie
                    gniewa, ale wydawało by się naturalne i logiczne, że skoro przyjmuje nieznany
                    nick - jednocześnie wysyła do FC liścik kim jest
                    a jeśli to osoba nowa - prosimy najpierw dać się poznać na forum - a fotki
                    potem smile

• marialudwika Re: Nasz album II. 02.03.04, 11:49
                      Nicka nie znam,lepiej na tzw. zimne dmuchac....Pozdro
                      ml
                      • foxal Re: Nasz album II. 02.03.04, 15:28
                        marialudwika napisała:

> Nicka nie znam,lepiej na tzw. zimne dmuchac....Pozdro
                        > ml

Podzielam poglad, ze dmuchac nalezy zawsze. MidJagi nie znam i jeszcze nie
                        zmienilem plci, zeby nia byc. Skoro forum mozna czytac, wiec ta osoba
                        pomyslala, ze album tez mozna ogladac bezposrednio.
                        • verbena1 Re: Nasz album II. 02.03.04, 20:11
                          Zapraszam do obejrzenia albumu, dzial paparazzich. Tak zabawialam sie dzisiaj
                          swoim wizerunkiem.
                          • lablafox Verbeno!!!!!!!!!! 02.03.04, 20:57
                            jesteś wielka .Zawsze miałaś szalone pomysły .Te są kolejnymi . Bardzo mi sie
                            podobasz z wiecznym uśmiechem.
                            Lx
                            • mammaja Re: Verbeno!!!!!!!!!! 02.03.04, 21:30
                              Swietne- zazdroszcze mozliwosci i poczucia humoru! Mimo znieksztalcen widac
                              mila buzie!
                              • marialudwika Re: Verbeno!!!!!!!!!! 02.03.04, 21:43
                                Ubawial sie wspaniale Verbeno!!!!Jak TO sie robi???Pewnie jest to bardzo
                                strzezona tajemnicasmile)))).Pozdro
                                ml
                                • verbena1 Re: Verbeno!!!!!!!!!! 02.03.04, 22:16
                                  Jest juz lista chetnych na zabieg kosmetyczny? Mialam swietna zabawe z
                                  programem Adobe Photoshop. Dopiero zaczynam sie uczyc tego programu i najlepiej
                                  jest wyprobowac na sobie. To nie jest zbyt trudne ,tylko trzeba wiedziec co i
                                  gdzie. Wloze za chwile orginal do albumu ,ten sprzed operacji do porownania.
                    • wywrot53 Re: Nasz album II. 03.03.04, 00:51
                      Popieram zdanie wiekszości, żeby jednak najpierw chetny do albumu dal poznac
                      się na forum i to nie przez jeden dzień. Troszke stażu powinno obowiązywac.
                      • lablafox Re: Nasz album II. 03.03.04, 07:25
                        Myśmy wykazali się 7 miesięcznym stażem. Skrócony okres oczekiwania mógłby
                        jedynie następować za czyjąś rekomendacją. Bo to oznacza ,że osoba
                        rekomendowana jest godna poręczenia i zaufania.
                        Lx
                        • marialudwika Re: Nasz album II. 03.03.04, 21:26
                          Nasz album powieksza sie w niesamowitym tempie!!!Wlasnie zachwycalam sie
                          zdjeciami Wodnika!!!!
                          Ciekawe,czy Feline wie ile nam frajdy zrobila?!!!Pozdro
                          ml
                          • lablafox Mam prośbę 03.03.04, 23:42
                            Dziewczyny załóżcie nowe albymy dla wiosny i jesieni , bo , wybaczcie , jakoś
                            tak z zimą te 2 piękne zdjęcia nie współgrają , wręcz stanowią dysonans.
                            Lx
                            • wedrowiec2 Re: Mam prośbę 03.03.04, 23:45
                              Nie na temat, ale z listy członków albumowiczów zniknął krwawy wraz ze swoimi
                              zdjęciami...
                              • marialudwika Re: Mam prośbę 03.03.04, 23:49
                                Dziwne...
                                ml
                              • wywrot53 Re: Mam prośbę 04.03.04, 00:00
                                Może tylko zmienia swoją galerię???
                            • marialudwika Re: Mam prośbę 03.03.04, 23:51
                              Byl chyba album pory roku,nie mam czasu wymieniac,Lx.Pozdro
                              ml
                              • lablafox Re: Mam prośbę 04.03.04, 00:00
                                Pory roku - teraz zima. Nie mówię ,że musisz , stwierdziłam ,że oddzielne pory
                                roku były by ciekawsze do oglądania, Możesz to zrobić gdy będziesz miała wolny
                                czas , ale nie musisz .To były tylko moje sugestie.
                                Lx
                                • lablafox Do Petromina 04.03.04, 00:04
                                  Dziekuje za przepiękne zdjecia z Wielkiego kanionu. Bajkowe krajobrazy , aż
                                  nierelane . Ciekawe czy Gaudi widział Kanion lub czy kanion rzeźbił jakiś
                                  nieziemski Gaudii? Koloryt niektórych zdjęć jak na obrazach Boscha , tak mi się
                                  wydaje.
                                  Lx
                                  • petromin Re: Do Petromina 04.03.04, 08:05
                                    Podziękowania przekaże szwagierce. W sumie mam od niej o tej tematyce ponad 400
                                    zdjęć. Tak, że mam co zmieniać w albumie.
                                    • lablafox Re: Do Petromina 04.03.04, 08:51
                                      Zdjęcia niesamowite - inna planeta. Na posdtawie jednego uświadomiłam sobie ,że
                                      ten Kanion powstawał chyba zupełnie inaczej niż myślałam . Moje myślenie - te
                                      formacje powstały pod wpływem wiatru i deszczu , ale są to "ociosane "przez
                                      przyrodę góry. Z tego 1 zdjęcia wynika że jest to drążenie płaskowyżu przez ww.
                                      czynniki .
                                      Lx
                                      • petromin Re: Do Petromina 04.03.04, 13:30
                                        I jeszcze podpowiem ze jak na geologiczną skale czasu nie trwało to długo bo
                                        raptem około 6 mln lat. I głównie erozja tak się dała we znaki tym skałom. I
                                        sam bardzo chciałbym te miejsca zobaczyć na własne oczy. Może kiedys.....
    • petromin Re: Nasz album II. 04.03.04, 13:25
      Dla wszystkich wielbiceli ptaków informacja, że pojawiły się nowe zdjęcia dan z
      papugami w roli głównej.
    • ewelina10 Do Dan 04.03.04, 14:19
      Dan... oglądając Twoje zdjęcia w albumie zastanawiałam się, czy tak może
      wyglądał Raj - ? wink Piękne papugi.
      • dan8 Re: Do Dan 04.03.04, 14:33
        Ewelinko,musze przyznac,ze z ogromna przyjemnoscia,po poludniu siadamy na
        werandzie z herbatka w reku i przygladamy sie,kto przyleci do karmnika.
        Godzinami mozna obserwowac te piekne,kolorowe ptaki i ich zachowanie.
        • ewelina10 Re: Do Dan 04.03.04, 14:37
          Dan w takim towarzystwie chyba człowiek nie odczuwa "braków" dnia codziennego.
          To miłe, że jednak można mieć taki widok w zasięgu ręki, wystarczy skierować w
          tym kierunku głowę.
          • marialudwika Re: Do Dan 04.03.04, 16:11
            Po prostu ONIEMIALAM z zachwytu!!!!!!Dobrze,ze klawieture wynaleziono smile)))).
            Pozdro
            ml
            • verbena1 Re: Album 04.03.04, 23:57
              Zapowiadam zmiane w albumie. Likwiduje " Moje malunki" do czasu ,az powstanie
              pare nowych,nie wiem kiedy bo cale dnie spedzam przy komputerze,az jestem zla
              na sama siebie.
              Zakladam nowy dzial pod tytulem........dowiecie sie jutro, musze zrobic sobie
              reklame i potrzymac Was w niepewnosci. Ide z duchem czasu ,nie czekam
              CIERPLIWIE !! az mnie ktos odkryje.
              Jutro napisze cos wiecej.
              • edeka5 Re: Album 05.03.04, 08:01
                verbena1 napisała:

> Zapowiadam zmiane w albumie. Likwiduje " Moje malunki" do czasu ,az powstanie
                > pare nowych,nie wiem kiedy bo cale dnie spedzam przy komputerze,az jestem zla
                > na sama siebie.

A nie mogłabyś zostawić tych dopóki nie będzie nowych? Jestem nimi oczarowana.
                Chętnie powiesiłabym sobie jakiś w domu. Są przepiękne. Zostaw, proszę.
              • edeka5 Re: Album 05.03.04, 08:04
                Już nie ma sad
                • jej_maz Re: Album 05.03.04, 08:43
                  Sa na stronie pod Kultura-Nasze Prace. Kalendarz i horoskop tez uzupelnione.
                  • em_em Re: Album 05.03.04, 08:52
                    jej_maz napisał:

> Sa na stronie pod Kultura-Nasze Prace.

ale tylko 3 sad - może Verbena zgodzi się zamieścić resztę ?

• edeka5 Re: Album 05.03.04, 10:12
                      em_em napisała:

> > Sa na stronie pod Kultura-Nasze Prace.
                      > ale tylko 3 sad - może Verbena zgodzi się zamieścić resztę ?

Verbeno, zgódź się smile
                      Chyba najbardziej podobała mi się rzeczka.
                      Wstyd mi, że odzywam się dopiero, gdy zniknęły. Ale nie zamieszczając niczego
                      nie czuję się powołana do oceny zamieszczonych dzieł. Nie zamierzałam prosić o
                      kluczyk do albumu, ale przypadkowe wejście (kiedyś, kiedyś) spowodowało, że
                      ciekawość mnie zżarła i poprosiłam. I też cieszę się tym albumem i że mogę Was
                      poznać (rozpoznać).
                      • verbena1 Re: Album 05.03.04, 20:30
                        Edeko nie rozpaczaj, wszystkie obrazki mam w komputerze w kazdej chwili moga
                        wrocic do albumu. Chcialam tylko na moment pochwalic sie moimi
                        bukietami .Powstaly one w czasie trwania kursu bukieciarskiego, kwiaty zwiedly
                        a zdjecia pozostaly. Mam tez satysfakcje ,ze zdobylam dyplom a bylam tam jedyna
                        cudzoziemka i najstarsza uczennica.
                        Prosze wiec szybko ogladac bo mam tych zdjec duzo wiecej.
                        Nic nie wiedzialam o moich zdjeciach w dziale Nasze prace.Dlaczego?
                        • wedrowiec2 Re: Album 05.03.04, 20:36
                          Jeśli wysłałaś jakiekolwiek swoje zdjęcia (obrazki) do jej_meza albo em_em, to
                          znaczy, że wysłałaś je na stronę www.
                          • bodzio49 Re: Album - organizacyjne. 05.03.04, 20:45
                            Bukiety verbeny też są śliczne a ilość prac jest przecież ograniczona. Jeśli
                            nie będzie kasować to nic więcej nam nie pokaże. Jeśli coś się szczególnie
                            podoba to można przecież sobie ściągnąć do oglądania. Oczywiście tylko dla
                            własnego użytku. Chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko. Nawet można poprosić
                            o zdjęcie na skrzynkę w dużym formacie np. na tapetę.
                            Czy wszyscy się ze mną zgadzają?
                            • marialudwika Re: Album - organizacyjne. 05.03.04, 21:12
                              Ja sie zgadzam,ale czy autorka tez?Sciagnelam sobie akwarele a bukiety obejrze w
                              weekend!!!Pozdro
                              ml
                              • wedrowiec2 Re: Album - organizacyjne. 05.03.04, 21:17
                                Niektóre ze zdjęć, które zapisałam na dysku zmieniły format (??) po usunięciu
                                ich z albumu. Przy próbie otwarcia pojawia się pytanie "jakiego programu użyc
                                do otwarcia".Zamiast ikonki np. jpg jest małe logo windowsa
                                • mammaja Re: Album - do Edeki 05.03.04, 21:46
                                  Tez chcielibysmy cie poznac - zwlaszcza ,ze czytuje cie rowniez na innym
                                  forum.Mam nadzieje,ze kiedys to nastapi. Pozdro. Mm.
                                  • wedrowiec2 Re: Album - do Edeki 05.03.04, 21:53
                                    Może zamieścisz zdjęcia ze spotkania z J.Ch. Są wprawdzie ogólnodostępne, ale
                                    jeszcze ich nie ma w albumie.
                                    • edeka5 Re: Album - do Edeki 05.03.04, 22:04
                                      Myślałam o tym. Nawet ostatnio prosiłam koleżankę o przesłanie mi zdjęć na
                                      skrzynkę. Ale przyszły w niby w jpg, ale po 1,5 MB na jedno zdjęcie. U mnie
                                      zostały zapisane jako bmp (bo inaczej nie mogłam) i nie wiem co dalej z tym
                                      zrobić.
                                      • mammaja Re: Album - do Edeki 05.03.04, 22:11
                                        Przeslij jak jest do em-emki ,ona sobie z tym poradzi ,ale moze kto inny
                                        poradzi cos lepszego. Ja juz sie nauczylam ,a od paru dni mam program foto
                                        shop,ale jeszcze go nie calkiem sie naumialam.
                                        • wedrowiec2 Re: Album - do Edeki 05.03.04, 22:16
                                          Taki duży nie przejdzie przez skrzynkę pocztowąsad
                                          Spróbuj zrobić tak: otwórz zdjęcie, jeśli jest zapisany jako .bmp, to pewnie
                                          otworzy się w Point. Kliknij na Plik (lewy górny róg)--> zapisz jako....-->
                                          otworzy się okienko, na dole którego będzie wykaz możliwości , kliknij
                                          na "format wymiany plików .jpg .jpeg).
                                          • mammaja Re: Album - do Edeki 05.03.04, 22:23
                                            NO widzisz - dumna jestem z ciebie Wedrowcze! Wiedzialam smile)))
                                            • wedrowiec2 Re: Album - do Edeki 05.03.04, 22:29
                                              Pochwały nie zasłużone, ale przyjmuję je z radościąsmile
                                              • edeka5 Re: Album - do Edeki 05.03.04, 22:34
                                                Udało się. Córka ze zdjęcia to uczyniła. Nie ma to jak zdolna młodzież.
                                                • wedrowiec2 Re: Album - do Edeki 05.03.04, 22:42
                                                  Witaj z córką Olgą w Albumiesmile
                                        • verbena1 Re: Album - do Edeki 05.03.04, 22:24
                                          Daje Wam osobiste pozwolenie na kopiowanie moich obrazkow i bukietow. Moze
                                          dzieki temu bede kiedys slawna ,co najmniej jak van Gogh? Sama mam zamiar
                                          pozyczyc sobie zdjecie Petromina i namalowac akwarelke. Czy moge?
                                          • marialudwika Re: Album - do Edeki 05.03.04, 22:49
                                            Witaj Edeko!!!Milo mi Ciebiei Corke poznac "osobiscie"smile)).Zdjecie bardzo mi
                                            sie podoba
                                            Pozdro
                                            ml
                                            • mammaja Re: Album - do Edeki 05.03.04, 23:06
                                              Bardzo wesolo wygladacie ! Bede cie poznawac na ulicy!
                                              • edeka5 Re: Album - do Mammaji 05.03.04, 23:14
                                                Trudno nie było być wesołym na tym spotkaniu smile
                                                Ja też się rozglądam.
                                                • bodzio49 Re: Album - porada 06.03.04, 10:19
                                                  Jeśli chodzi o ściąganie zdjęć to radzę kliknąć na zdjęcie prawym klawiszem
                                                  myszy wybrać "zapisz jako" i kolejno wybrać w górze okienka gdzie ma być
                                                  zapisane potem niżej nadać swoją nazwę i wybrać w jakim formacie ma być
                                                  zapisane. I w takim formacie pozostanie. A jeśli chodzi o wielkość zdjęcia to
                                                  już zależy jaki program do obsługi foto się posiada. Pozdrawiam.
                                                  • wedrowiec2 Re: Album - porada 06.03.04, 21:07
                                                    Z albumu znikają zdjęciasad( Mam nadzieję, ze to tylko przygotowywanie miejsca
                                                    pod nowe galerie. Jeśli jest inaczej, to może przy okazji kluczyki do drzwi
                                                    wejściowych oddawać?
                                                  • edeka5 Re: Album 06.03.04, 21:13
                                                    Mam wrażenie, że nie tylko zdjęcia Krwawego zniknęły, ale i sam Krwawy.
                                                    Może się mylę? Oby.
                                                  • wedrowiec2 Re: Album 06.03.04, 21:17
                                                    I piękne zdjęcia Piotra zniknęły i Petromin zostawił tylko parę zdjęćsad((
                                                  • marialudwika Re: Album 06.03.04, 21:27
                                                    Szloda,nawet nie zdazylam wszystkiego obejrzec!!!Zostawilam sobiete przyjemnosc
                                                    na weekend...Pozdro
                                                    ml
                                                  • glodn-y Re: Album - porada 06.03.04, 21:59
                                                    Bodzio!!!!
                                                    własnie za taka instrukcję (urzeczywistnioną,no moze ,też za wysłanie)
                                                    zostałem wykopany z .....
                                                    Bylo o tym na forum,i niektórzy ,mnie od czci i wiary ......
                                                  • mammaja Re: Album - porada 06.03.04, 22:02
                                                    Ale zostales z powrotem wkopany i i tak nie poslales zdjecia! A co do Bodzia -
                                                    zamarlam jak przeczytalam - to swoja droga!
                                                  • marialudwika Re: Album - porada 06.03.04, 22:10
                                                    Dlaczego zamarlas Mm???Czy to jaks zbrodnia,czy ja juz nic nie rozumiem???
                                                    Czy zartujesz?
                                                    Pozdro
                                                    ml
                                                  • mammaja Re: Album - porada 06.03.04, 22:13
                                                    NO bo to co Glodny ......
                                                  • felinecaline Re: Album - porada 06.03.04, 22:14
                                                    Gwoli prawdzie - Glodny: Owszem, zostales wykopsany ALE po "gorzkich zalach ze
                                                    strony "vox populi" kluczyk Ci odeslalam, twoja rzecz, co z nim zrobisz. A na
                                                    bis powiem ci, ze zostales wykopsany NIE za "instrukcje" - urzeczywistniona czy
                                                    nie, ale za urzeczywistnione w moim mniemaniu wlamanie do czegos, co jest nasza
                                                    wspolna wlasnoscia. Nie mow mi, ze bylo to w zboznym czlu - czl srodkow nie
                                                    uswieca. W dodatku do calej akcji wmieszales swoja latorosl i mam wrazenie, ze
                                                    swietnie sie przy tym bawiliscie. Tyle tylko, ze ta zabawa jest nielegalna, co
                                                    moze lepiej pozno niz wcale wez pod uwage.
                                                  • mammaja Re: Album - porada 06.03.04, 22:26
                                                    W moim przypadku jakby nie latorosl to wogole nie bylabym w stanie ani
                                                    jednego zdjecia ani zrobic ,ani wyslac (teraz juz umiem). Wiec te latorosle to
                                                    czesto sa nam instruktorami!
                                                  • edeka5 Re: Album - porada 06.03.04, 22:37
                                                    Ja też obecność w albumie zawdzięczam wyłącznie córce.
                                                  • ewelina10 Re: Album - porada 06.03.04, 22:41
                                                    Czy Mark już zrobił zakodowany kącik na stronce ? Wcześniej pisał, że
                                                    przygotuje coś pod kluczyk po naszym balu. Może coś przegapiłam, ale nie
                                                    natrafiłam na jakieś wyjaśnienie.
                                                    Mark i Em_Em na forum rzadko bywają, może ktoś z Was coś wie na ten temat.
                                                  • ewelina10 Re: Album - porada 06.03.04, 22:47
                                                    Zastanawiam się, czy ostatnio ktoś "adminuje" naszym forum ??? Gospodarze
                                                    bywają rzadziej niż ich goście na tym forum, to fakt. Czaaaasu brak.
                                                  • wedrowiec2 Re: Album - porada 06.03.04, 22:51
                                                    Forum to wielki, zbiorowy obowiązek...
                                                  • mammaja Re: Album - porada 06.03.04, 22:57
                                                    Ewelinko - Markowi zona w week-end nie daje dojsc do kompa, a em-em ma zdajsie
                                                    wizyte meza. Ale wczoraj byla czujna i usunela niewlasciwy wpis natychmiast!
                                                  • ewelina10 Re: Album - porada 06.03.04, 23:00
                                                    Dzisiaj chyba jesteśmy "osieroceni" troszkę ...
                                                  • em_em Re: Album - porada 06.03.04, 23:10
                                                    ewelina10 napisała:

> Mark i Em_Em na forum rzadko bywają, może ktoś z Was coś wie na ten temat.

ja jestem na "nieustającym podglądzie" wink - natomiast nastrój mam taki, że nie
                                                    potrafię sklecić paru sensownych słów, a skoro nie mam nic mądrego do
                                                    powiedzenia - to wolę czytać smile

• ewelina10 Re: Album - porada 06.03.04, 23:13
                                                    Em-Emko fajnie, że jesteś. Zaraz zrobiło się jakoś weselej smile
                                                    Uspokoiłaś mnie, że jesteś na podglądzie. Może i wena też niedługo przyjdzie wink
                                                    Pozdrówka.
                                                  • marialudwika Re: Album - porada 06.03.04, 23:15
                                                    A czy usuwasz wpisy????
                                                    Pozdro
                                                    ml
                                                  • em_em Re: Album - porada 06.03.04, 23:18
                                                    marialudwika napisała:

> A czy usuwasz wpisy????

jak trzeba - słówko - i ciach, ciach !! wink
                                                  • wedrowiec2 Re: Album - porada 06.03.04, 23:19
                                                    szast, prast i po wszystkim, jak mówił Dziadek Poszepszyński.
                                                  • ewelina10 Re: Album - porada 06.03.04, 23:22
                                                    Rodzina Poszepczyńskich to było to wink))
                                                    A najfajnieszy był dziadek Kobuszewski, aktor, który od tylu lat jest moim
                                                    ulubieńcem.
                                                  • wedrowiec2 Re: Album - porada 06.03.04, 23:29
                                                    Kocham Poszepszyńskich, rodzinę jakich wielesmile
                                                    A dziadka z Mandziuri szczególnie.
                                                  • marialudwika Re: Album - porada 06.03.04, 23:20
                                                    Pytalam czy dzis wieczor usunelas,hm...Bo byl wpis i sie "zmyl"
                                                    pozdro
                                                    ml
                                                  • em_em Re: Album - porada 06.03.04, 23:35
                                                    marialudwika napisała:

> Pytalam czy dzis wieczor usunelas,hm...Bo byl wpis i sie "zmyl"

dziś nie
                                                  • marialudwika Re: Album - porada 06.03.04, 23:39
                                                    A wiec pozostanie to niewyjasnione,jakos przezyje smile))).Pozdro
                                                    ml
                                                  • marialudwika Re: Album - porada 06.03.04, 22:37
                                                    U mnie latorosl,dziecko latorosli!!! i mzonek sa nauczycielami a raczej byli
                                                    boteraz radze sobie sama...pozdro
                                                    ml
                                                  • glodn-y Re: Album - porada 06.03.04, 23:39
                                                    felinecaline napisała:

> Gwoli prawdzie - Glodny: Owszem, zostales wykopsany ALE po "gorzkich zalach
                                                    ze
                                                    > strony "vox populi" kluczyk Ci odeslalam, twoja rzecz, co z nim zrobisz. A na
                                                    > bis powiem ci, ze zostales wykopsany NIE za "instrukcje" - urzeczywistniona
                                                    czy
                                                    >
                                                    > nie, ale za urzeczywistnione w moim mniemaniu wlamanie do czegos, co jest
                                                    nasza
                                                    >
                                                    > wspolna wlasnoscia. Nie mow mi, ze bylo to w zboznym czlu - czl srodkow nie
                                                    > uswieca. W dodatku do calej akcji wmieszales swoja latorosl i mam wrazenie,
                                                    ze
                                                    >
                                                    > swietnie sie przy tym bawiliscie. Tyle tylko, ze ta zabawa jest nielegalna,
                                                    co
                                                    > moze lepiej pozno niz wcale wez pod uwage.

Kompletny MATOŁ ze mnie ,gzie ja się wlamałem???
                                                    Co jest nielegalne??
                                                    A bez latorośli to ja mogę???? przy kompie raczej nie wiele!!
                                                  • felinecaline Re: Album - porada 07.03.04, 08:56
                                                    Przez grzecznosc nie zaprzecze. A poniewaz lakniesz wiedzy to sprobuje cie
                                                    oswiecic: postapiles niezgodnie z regulaminem albumu, do ktorego KAZDY ma PRAWO
                                                    DOLOZYC zdjecie. Wyjac z tamtad jakiekolwiek zdjecie natomiast ma prawo jedynie
                                                    ten, kto je tam umiescil. Robiles to twoim zdaniem w dobrych intencjach",
                                                    przyczyniajac sie tym samym do utrzymania bruku w piekle w dobrym stanie.
                                                    Wyjecie jakiegokolwiek zdjecia z albumu do jakiegokolwiek celu bEZ ZGODY jego
                                                    autora jest wlamaniem. Do nauki obslugi komputera oprocz "latoroski" istnieje
                                                    caly szereg ksiazek i czasopism. Z latorosla niewatpliwie jest "szybciej,
                                                    latwiej i porzyjemniej"; prztyjmuje, ze oboje Was poniosla raczej ulanska
                                                    fantazja (w stylu "a zobacz, co ja potrafie") niz rzeczywista rzadza
                                                    szkodzenia. Bo przede wszystkim zaszkodziles SOBIE . Co gorsza dalej widze, ze
                                                    uprawiasz jakis destyrukcyjno - autodestrukcyjny "lot", w ktorym wczoraj juz
                                                    niemal osmaliles sobie skrzydla. Tutaj jeszcze ci to ujdzie, ale uwazaj na
                                                    innych forach, uczestnicy moga byc mniej wyrozumiali i dyskretni.
                                                  • bodzio49 Re: Album 07.03.04, 21:42
                                                    Troszkę poprzestawiałem w albumie. Mam nadzieję, że nikt nie weźmie mi za złesmile
    • ewelina10 Do Bodzia 07.03.04, 21:45
      Dziękuję, to jest miłe.
      • wedrowiec2 Re: Do Bodzia 07.03.04, 21:49
        Też dziękujęsmile
        Ale gdzie jest Feline bez stroju służbowego? Mimo wszystko ubywa zdjęć
        osobistychsad
        • bodzio49 Re: Do Feline 07.03.04, 21:55
          Dlaczego zabrałaś swoje zdjęcia? Czy straciłaś do nas zaufanie? sad
          • mammaja Re: Zmiany 07.03.04, 22:26
            Ja juz nic nie rozumiem. To Bodzio moze manipulowac moimi zdjeciami ?
            Myslalam,ze tylko ten co poslal. Mimo wszystko zdjecie kominka z czekajacym
            fotelem uwazam za bardziej zachecajace i chcialam ,zeby bylo jako pierwsze.
            Nie ma mowy o obrazie, ale troche mi dziwnie sad
            Poza tym zdjecia bardzo ciekawe,dan - niesamowite . Bodziu ,dzieki za kawiatki!
            • marialudwika Re: Zmiany 07.03.04, 22:31
              Zdjecia Dan przypomnialy mi o Gey Parade,ktora rokrocznie odbywa sie w A-damie
              i zjezdzaja na nia kochajacy inaczej z calego swiata.Pozdro
              ml
              P.S. Kwiaty Bodzia sa sliczne!
              • bodzio49 Re: Zmiany MM 08.03.04, 18:06
                Trochę mogę pomanipulować MM. W tym wypadku tylko zmieniłem nazwę albumu i
                twoje zdjęcie przestawiłem na początek żeby było na temat. W poszczególnych
                tematach mogę przestawiać zdjęcia. Całych tematów niestety nie. Oczywiście sam
                nic nic nie będę przestawiał poza tym jednym przypadkiem. Wybacz, jeśli to
                Ciebie zirytowało. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka