glodn-y 14.03.04, 00:04 Myślę ,że odetchniecie jak jednego"świra" paana-glodnego ubędzie. ps Ale musicie znależć kogogos na zastępstwo,bo zalukrujecie..... Ktoś musi adrenaliny dostarczyć(nie mylic anfetaminą) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glodn-y Re: Zamieszanie i glodn-y 14.03.04, 00:53 SAMO ŻYCIE ,znikam bo jescze mnie r-1 znajdzie(płyn hamulcowy mnie nie bierze) Ale same problemy sprawiam, Pewnie nie dorosłem do E.......co tam! Odpowiedz Link
glodn-y Re: Glodn-y 14.03.04, 01:55 oj! Ado! Pod wlos czy?? Ale Sama widzisz ile problemów glodny sprawia? Lubię WAS ,kocham WAS i nie chcę,żeby krzywda WAS spotkała,przez Jakiegoś glodnego(niech w końcu się nażre) ps glodny nie ma rozdwojenia jażni; jest cosik takiego jak wyszukiwarka: -można sprawdzić co Glodn-y;Paan.Paan napisał? Jeżeli coś przeciw 40+ to tylko sznur,ale tego akurat sie nie obawiam!!! PS2 DO ML wyszukiarka to jest to,myślę ,że zdania nie zmienisz o pewnym osobniku??? i tak czy tak KOCHAM Odpowiedz Link
monia.i Re: Zamieszanie i glodn-y 14.03.04, 02:06 Głodny - żebyś ty jeszcze powiedział, o co chodziło.....Byłby pięknie Odpowiedz Link
glodn-y Re: Zamieszanie i glodn-y 14.03.04, 02:18 monia.i napisała: > Głodny - żebyś ty jeszcze powiedział, o co chodziło.....Byłby pięknie Moniu!!! Prostak i cham ze mnie... Ale!!! Pod nickiem Paan.Paan. odpowiadałem na forach,raczej mało przyjaznych dla 40+,a że troszeczke ,małokulturalnie to chym???? I jeszcze jedno:obłuda Tego nie .... wiesz nie chcę zaogniać Odpowiedz Link
oqo Re: Zamieszanie i glodn-y 14.03.04, 02:27 u mnie masz zrozumiałą akceptację albowiem mała odskocznia to jest to ....lecz baza ma być świętą.... moja jest na 40+. Odpowiedz Link
monia.i Re: Zamieszanie i glodn-y 14.03.04, 02:33 A powiedz - czemu? Bo i wraże forum podczytywałam, i wszystko - wydaje mi się - kumam...Ale powiedz - co ci nie "leży"? No bo ludzie OK i wszystko....więć...? Odpowiedz Link
rudakitka1 Re: Zamieszanie i glodn-y 14.03.04, 13:18 glodn-y napisał: > SAMO ŻYCIE ,znikam > bo jescze mnie r-1 znajdzie(płyn hamulcowy mnie nie bierze) Ja cie nigdzie nie szukam,nie biegam po innych forach i może dlatego zabolało mnie to co przeczytałam o rydzu. Po prostu nie potrafie zrozumieć dlaczego obgadywać tu piszących pod innymi nickami,lub napisać wprost na priva albo tu ,ze ma się do kogoś żal.A to co zabolało mnie na "kąciku" to nie był post o wiewiórkach,tylko pisanie o tutejszych forumowiczach z lekceważeniem,zwłaszcza o tych co maja tytuły z doktoratami włącznie-czego jak wiadomo ja nie posiadam.Nie wiem tez kto o tym pisał,ale była to osoba zwiazana z tym forum. Jak jednak przeczytałam ,taka forma odreagowania na innych forach jest akceptowana przez większość osób tu piszacych, czyli jak zwykle zawiniłam!!Przepraszam jeszcze raz za zamieszanie. i Głodn_y to nie Ty jesteś czarną owca tego forum ,tylko ja!! Ale za to mogłeś przekonać się ile osób Cie tu lubi i jakie rzadko zabierające głos autorytety martwiły sie o Ciebie. Widać robie zamieszanie,nawet jak mnie tu nie ma. Odpowiedz Link
oqo Re: Zamieszanie i glodn-y 14.03.04, 13:34 nie łudżmy się - pochodzimy z róznych pudełek i nigdy się nie dopasujemy ale skoro wdrapaliśmy się na wysoki stół i jest nam tu dobrze to nasze puzzle mogą stworzyć niezłą kombinację wzorów ,kolorów i innych fajnych upiorów ....pozdr. Odpowiedz Link
ada296 Oqo 14.03.04, 02:36 a Ty na innych forach też jesteś niepoprawny ?? na jakich - pisz zaraz Odpowiedz Link