Dodaj do ulubionych

Podręczniki...

26.08.11, 11:59
Zamówił podręczniki do nauki angielskiego 2 kl. gimnazjum w poważnej firmie (oczywiście tak było w chwili składania zamówienia że są poważni i odpowiedzialni). 22 zaksięgowali wpłatę i odpisali że przesyłka będzie w dniu 25.08 tzn. dzisiaj. Wczoraj przyszedł email że jet "problem" bo dostawca nie dostarczył książek i czy będę czekał 14 dni? I tu moje zdziwienie że sprzedają coś czego fizycznie nie posiadają w magazynie, jednocześnie na stronie internetowej te podręczniki są do kupienia w dostawie 2 do 5 dni. No po prostu ręce opadają. Jak się nie wywiążą z umowy podam nazwę tej "wspaniałej" firmy.
Obserwuj wątek
    • lablenka_x Re: Podręczniki... 26.08.11, 14:46
      14 dni ?? Toż to już 10 września.Opieprz na czym świat stoi,chyba,że jakas wyjątkowa cena , to czekaj.Pozdrawiamsmile
      • loczek62 Re: Podręczniki... 26.08.11, 15:01
        Cena normalna. Próbowałem "opieprzyć" ale niestety nie ma kogo, a panienka w BOKu jest niczemu winna. Powtarza tylko te formułki które jej kazali mówić...
        • fedorczyk4 Re: Podręczniki... 26.08.11, 15:06
          No i niestety tak to wygląda. Ja bym odwołała i szukała w normalnych sklepach.
    • loczek62 Re: Podręczniki... 01.09.11, 19:29
      Niestety muszę wymienić nazwę tej firmy. Merlin i nigdy więcej, a każdemu kto się zdecyduję będę się usilnie starał wybić to z głowy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka